• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    ENPE
    ENPE --- ---
    Ja ted rekonstruuju, takze to flakam.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    TIGERLOVER: TS ? Bych se osypal kdybych takovou vec nasel, jestli ma nekdo Slinu muzete si me pridat "Kondik" A kdyz me uvidite online budu vetsinou hrat, vedu vse od T3 do T8 , vse prevazne 3 - 4x
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    KONDIK: No a já když kouknu s kým hrát, tak nikoho nevidím. TS permanentně prázdné. :3
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LIQUIDFREAK: Co prosim ? Ja u toho trcim cele dny, jak na zena zarizuje byt mimo CR tak ja nemam do ceho pichnout pac musim "pracovat" ( Prace z domova ) ergo jsem v AW
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    no vcera som mal zrovna trochu viac casu pre seba, tak som chvilu hral, ale vidis este mam iba tier 5, moc casu na to nemam :)

akurat teda tolko patchov uz a stale nejake bugy, teraz napr. vypadnu pocas hry zvuky vystrelov a zasahov, pripadne sa mi zacne triast cely obraz ako keby vedla mna vybuchla atomovka
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: zrovna vcera sem premyslel esi to este nekdo hraje. tak vidim ze jo ;)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    nejake chvalenkarske selficko, vykon nic moc, chcem iba poukazat na tu kolonku spotted a kolonku t-72 :)))

LEXONE
    LEXONE --- ---
    jj bylo to rozlisenim, nekde sem nasel, ze staci ALT a sipka dolu a uz to de
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Oh Prekonal jsem se a zase vytahl lehkou potvoru.

http://i.imgur.com/MfdKUwH.jpg
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KONDIK: jj, to se mi stalo hned zezačátku a od té doby ještě párkrát :) hraju v okně btw. ale stačil restart hry
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LEXONE: Nerozhodilo se ti rozliseni a kursor mysitka je jinde nez jej vidis ? AW je tim proslavene ze si random prehazuje rozliseni ale UI zustava v poslednim, trochu hledej kolem tlacitek jestli se higlightujou nebo ne, popripade nekde v nastavenich ( C:\Users\XXXXXX\Saved Games\ArmoredWarfare\User ) je soubor s rozlisenim a prehod si jej na to svoje.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LEXONE: asi vnitřně nesouhlasíš. musíš změnit svůj postoj upřímně
    LEXONE
    LEXONE --- ---
    netusite nekdo proc mi nejdou po poslednim updatu potvrdit licencni podminky?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    HE HE HE

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KONDIK: ty AI artyny moc nechápu od začátku, ta trojranná salva je rychlejší, než s pětkovou vyskillovanou posádkou normálně
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    TIGERLOVER: Na jednu stranu jsem relativne rad ze uz nepotkam M1 serii Abramsu se sub 4 sec Reloadem o kadenci Katyushe. Na druhou stranu Abrams serie ma Silene kvantum Retrofit Slotu. A oni si zpusob jak me otravit zivot najdou.

KAzdopadne drobnej Boost rusaku budis. Camo, zabava ale za penize bych to fakt nechtel kupovat, uz dost ze je to za T7 tank schopno sezrat 525 Goldu a to jeste jde unlocknout zakladni nater po 20 Vyhrach danym camem. Takze "obarvit si tank 1050 G ? Hmm neco mi to pripomina.

T90MS Jsem rad ze dostala "normalni" weakspot zase z5 ale vetsinu lidi v T90 MS co jsem potkal byly gerojove co se stejne na nekoho vrhli a byly ustrileni nekym jinym z flanku.

Arty AI Na Hard je porad na facku. Ted jsem si rekeacne daval misii kde se nebylo proste kam schovat a jakmile me neco spotlo dve trojranove arty do me peprily takze jsem nakonec po 30ti zasazich lehnul s UPLNE rozzvejkanym tankem a neslo s tim NIC udelat, protoze byly az na uplnem samem konci mapy kam se neslo jen tak probojovat.

Zbytek asi ukaze cas co noveho se vymyslelo. Uz ted vidim Garbada z WoT jak v AW vydal novou Guide na Retrofit Stacking na cca 55% Reload a jeho AMX ma opet 2.4 sec reload
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Myslím si to samé.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    nejsem si jistej, jestli byl nutnej :) stejně jako sebrat Obj 430 pětinu HPček (stalo se asi před měsícem)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Co na ten nerf říkáte?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PRAASHEK: uuu "Base vision range increased from 320 to 330" konecne sa s tymi heavy tankami bude lahsie spotovat pre zbytok timu :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam