• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Premium ucet je (na poslednim screenshotu je videt vlevo nahore), co se penez tyka urcite to vyjde levnejc nez wot. Da se myslim pohodlne hrat i bez premiaku, projed si tu par screenu a uvidis ze kdyz das dobrou hru, tak je vydelek i pres prohru. Obecne ten system maj trochu jinej.

Osobne myslim ze se to da bez premiaku hrat vic v klidu nez wotku.

Linie narod ani ne, jsou tam dva dyleri (ted mel pribejt treti, ale reinstaloval jsem si pocz a nepustil jsem to jeste) a dobry je, ze nemusis kupovat garagesoty, takze neni nutnost nic prodavat :)

i ten postup je tam jinej, jakoby odemykas urovne spis nez postup jednim typem tanku narodni vetvi

urcite to vyzkousej, osobne me nejmin bavej MBT (ve WoT HT) a super sou skauti a TDcka :) i artyna je dobre udelana

naroky na HW jsou vyrazne vyssi
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Pár otázek od potencionálního nového hráče AW:

je tam něco jako premium účet? Kolik stojí, co nabízí? (WoT bez premiáku je pro mě ztráta času)

nějaká všeobecně preferovaná/doporučovaná linie, národ existuje?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    lol co sa mi teraz stalo, idem si tak v obj155 a vidim ze ku mne cuva bmp co ma 18 health, tak zabrzdim ale on cuva dalej a rozjebe sa o mna... hlaska je bmp killed bmp a fialovy nick... chudak ten musel nadaaavat :)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Too OP! Nerf please! :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    no rekl bych, ze fox by meli krapet nerfnout :D

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    fox se ovlada strasne, ale da se s nim zahrat kvalitni hra :)

MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Čus all. Taky pařím AW, můj nick je nečekaně Mephistocz a rozhodně jsem hrdým nositelem státní příslušnosti..i když taky bych radši samotné Mephisto. Aktuálně se plácám T3-T5.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    MADDOGCZ: a to ja som prave siel do EA baliku kvoli tomu aby som si mohol dat nick dzodzo bez akychkolvek pridavkov, aby som bol proste prvy co si ho zaregistruje :D u WoTka mi to obsadil nejaky polsky mamrd co to ani nehraval :)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    KONDIK: Já jsem si tam dal Cz pouze proto, že holý nick byl obsazen, nabízené pořadové číslo (něco jako 27) se mi nelíbilo a nic lepšího mě nenapadlo. :-) (teď mluvím o WoT, do AW jsem to dal, abych se nepletl)
    Nejlepší je, že ten pakůň MadDog nezahrál snad ani jednu bitvu.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    PRAASHEK: Myslem jsem tu hromadku lidi co jmenem NENAPADNE naznacuje odkud jsou , treba takovej CZ_Jiri_CZ se blbe prehlizi, popripade Polski_Soldat_PL , narodni hrdost je pekna vec ale za ty leta jsem videl takove kreace, ze jsem rad za "zmenu".
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KONDIK: tigerlover je ale polák. tos zase naletěl
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    TIGERLOVER: Ja Nicky vubec nectu protoze si vetsinu frekventovanych lidi po par auditkach co sleduji pamatuju dle ikony. Lognu AW, koukam invite Tigerlover, rikam si jezis zase nejakej trol co jsem jej par krat v nocnich bitvach zabil ( Kdyz clovek hraje AW ve specifickou hodinu potkava vetsinou ty same lidi a nekteri nesou spatne ze jim treba s T8 Ariete delam z Challengera 2 Emental i zepredu ) takze jsem kliknul Ignore, ale pak mi to nedalo, sakra blbci maji vetsinou Ruzne patvar ya krajiny z kterych jsou na ocasku popripade polaka poznam podle krkolomnych peti W vsude, rusaci nehrajou, ja vubec netusim kdo to muze byt, swapnu sem a tady Avatar s Tajgrem v Triku, sakra pan vypada jako milobvnik Tygru .. oh wait ten nick ... Oh I sea ... Pridano.

Jinak provozuji i Batalion kdyby jsi nutne potreboval Pred jmenem [ H o o T ] https://en.wikipedia.org/wiki/Woodsy_Owl ale ostatni jsou aktivni jen kdyz je nejakej silenej XP event.
    To jen ja nevim co s casem a zena mi to prozatim toleruje.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    KONDIK: Pročpak?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    TIGERLOVER: Teda tvuj nick me ve friend requestech dobre rozesmal.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    To je naprd, že nejsem doma. :(
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MADDOGCZ: no já jsem rád, když si zalítám ty warplanes, AW jsem hrál naposled jenom dvakrát hoďku kolem toho zmiňovaného eventu :)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    PRAASHEK: Tak není nad to, mít privátní hru od WG :-)

Jo, doby, kdy bylo hafo času a stihnul jsem double ve 3 hrách, jsou na dlouho v pr...i. Tak teď jsem rád, že dám pár lodiček ...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jo a jak byl nějakej poslední event na čmáranice na tanky, tak jsem minimálně v jednom případě splnil těch (tuším) pět her a žádný nový logo mi v owned nepřibylo, přijde mi to trochu nahovno
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw taky to flákám, zase hraju warplanes :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Grand Bear Invitational - This Weekend! | Armored Warfare - Official Website
    https://aw.my.com/gb/news/general/grand-bear-invitational-weekend

To warm up before the main event, from the 12th of February to the 14th of February 2016, all players will earn a 100% Reputation income bonus for every battle
    The Grand Bear Invitational itself will take place on the 13th of February from 18:00 to 21:00 CET (North American server: 16:00-20:00 PST). For the duration of the Invitational itself, players will receive a 400% Reputation bonus and 100% Credit bonus for each battle

But that‘s not all! Any player who plays at least 5 games (PvP or PvE) during the Grand Bear Invitational period will receive a reward of 7 days of 50% boost to both Credit and Reputation income!

Please note:

The Boosters will not be activated automatically and will appear in player Inventory screen (accessible through the Lightning icon in the garage)
    The Boosters will be awarded with a delay until the 16th of February 2016
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam