• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    To je naprd, že nejsem doma. :(
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MADDOGCZ: no já jsem rád, když si zalítám ty warplanes, AW jsem hrál naposled jenom dvakrát hoďku kolem toho zmiňovaného eventu :)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    PRAASHEK: Tak není nad to, mít privátní hru od WG :-)

Jo, doby, kdy bylo hafo času a stihnul jsem double ve 3 hrách, jsou na dlouho v pr...i. Tak teď jsem rád, že dám pár lodiček ...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jo a jak byl nějakej poslední event na čmáranice na tanky, tak jsem minimálně v jednom případě splnil těch (tuším) pět her a žádný nový logo mi v owned nepřibylo, přijde mi to trochu nahovno
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw taky to flákám, zase hraju warplanes :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Grand Bear Invitational - This Weekend! | Armored Warfare - Official Website
    https://aw.my.com/gb/news/general/grand-bear-invitational-weekend

To warm up before the main event, from the 12th of February to the 14th of February 2016, all players will earn a 100% Reputation income bonus for every battle
    The Grand Bear Invitational itself will take place on the 13th of February from 18:00 to 21:00 CET (North American server: 16:00-20:00 PST). For the duration of the Invitational itself, players will receive a 400% Reputation bonus and 100% Credit bonus for each battle

But that‘s not all! Any player who plays at least 5 games (PvP or PvE) during the Grand Bear Invitational period will receive a reward of 7 days of 50% boost to both Credit and Reputation income!

Please note:

The Boosters will not be activated automatically and will appear in player Inventory screen (accessible through the Lightning icon in the garage)
    The Boosters will be awarded with a delay until the 16th of February 2016
    ENPE
    ENPE --- ---
    Ja ted rekonstruuju, takze to flakam.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    TIGERLOVER: TS ? Bych se osypal kdybych takovou vec nasel, jestli ma nekdo Slinu muzete si me pridat "Kondik" A kdyz me uvidite online budu vetsinou hrat, vedu vse od T3 do T8 , vse prevazne 3 - 4x
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    KONDIK: No a já když kouknu s kým hrát, tak nikoho nevidím. TS permanentně prázdné. :3
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LIQUIDFREAK: Co prosim ? Ja u toho trcim cele dny, jak na zena zarizuje byt mimo CR tak ja nemam do ceho pichnout pac musim "pracovat" ( Prace z domova ) ergo jsem v AW
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    no vcera som mal zrovna trochu viac casu pre seba, tak som chvilu hral, ale vidis este mam iba tier 5, moc casu na to nemam :)

akurat teda tolko patchov uz a stale nejake bugy, teraz napr. vypadnu pocas hry zvuky vystrelov a zasahov, pripadne sa mi zacne triast cely obraz ako keby vedla mna vybuchla atomovka
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: zrovna vcera sem premyslel esi to este nekdo hraje. tak vidim ze jo ;)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    nejake chvalenkarske selficko, vykon nic moc, chcem iba poukazat na tu kolonku spotted a kolonku t-72 :)))

LEXONE
    LEXONE --- ---
    jj bylo to rozlisenim, nekde sem nasel, ze staci ALT a sipka dolu a uz to de
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Oh Prekonal jsem se a zase vytahl lehkou potvoru.

http://i.imgur.com/MfdKUwH.jpg
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KONDIK: jj, to se mi stalo hned zezačátku a od té doby ještě párkrát :) hraju v okně btw. ale stačil restart hry
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LEXONE: Nerozhodilo se ti rozliseni a kursor mysitka je jinde nez jej vidis ? AW je tim proslavene ze si random prehazuje rozliseni ale UI zustava v poslednim, trochu hledej kolem tlacitek jestli se higlightujou nebo ne, popripade nekde v nastavenich ( C:\Users\XXXXXX\Saved Games\ArmoredWarfare\User ) je soubor s rozlisenim a prehod si jej na to svoje.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LEXONE: asi vnitřně nesouhlasíš. musíš změnit svůj postoj upřímně
    LEXONE
    LEXONE --- ---
    netusite nekdo proc mi nejdou po poslednim updatu potvrdit licencni podminky?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    HE HE HE

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam