• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    aha, good old news everyone! :)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    Wölfli’s Gold Rush bude od 15. do 20. února. Každý den v určenou hodinu dostanete bonus 400% do reputace a 100% do kreditu. A to konkretně:

Pondělí - EU server: 19:00 – 22:00 CET, NA server: 6:00pm – 9:00pm PST
    Úterý - EU server: 19:00 – 22:00 CET, NA server: 6:00pm – 9:00pm PST
    Středa - EU server: 19:00 – 22:00 CET, NA server: 6:00pm – 9:00pm PST
    Čtvrtek - EU server: 19:00 – 22:00 CET, NA server: 6:00pm – 9:00pm PST
    Pátek - EU server: 19:00 – 22:00 CET, NA server: 6:00pm – 9:00pm PST
    Sobota - EU server: 19:00 – 22:00 CET, NA server: 6:00pm – 9:00pm PST

Ale pozor, to nění vše!
    V pondělí, 22. února, hráči, kteří se zúčastní této události tím, že splní úkol (odehrají 5 PVP nebo PVE bitev), tak budou odměněni podle následujícího klíče:

Za splnění jednou (5 PVP / PVE) - 100 goldů
    Za splnění dvakrát (10 PVP / PVE) - 300 goldů
    Za splnění třikrát (15 PVP / PVE) - 600 goldů
    Za splnění čtyřikrát (20 PVP / PVE) - 1000 goldů
    Za splnění pětkrát (25 PVP / PVE) - 1500 goldů
    Za splnění šestkrát (30 PVP / PVE) - 3000 goldů

Poznánka:
    EDIT: Úkol je prostě odjezdit 5 PVP/PVE bitev za den. Tenhle úkol lze splnit jen jednou za den. (V tom smyslu, že pokud odjedete dalsich 5 bitev, tak se vam uz nic nepocita.). Takze pro splneni a ziskani tech 3000 goldu musite jezdit kazdej den 5 bitev.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    mě ten link švihl na úvodní stránku AW, co tam bylo konkrétně?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    kurna skoda ze som toto nevedel skor

https://aw.my.com/en/forum/showthread.php?61202-W%C3%B6lfli%E2%80%99s-Gold-Rush

by som odjazdil este 2 dni vyse a mohol som mat 3x viac goldov, ale tak aj 1000 goldov potesi :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TIGERLOVER: jenomže ty převážně hraješ PvE a to si můžu rovnou pustit nějakou singleplayer hru :) mě baví střílet na internetu i tyhlety lidi. i když jsou dost často taky debilně naprogramovaní ;)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    PRAASHEK: Já právě hraji převážně MTB.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    TIGERLOVER: Udajne jen zmena modifikatoru side armoru u vetsiny MTB , takze misto 1.55 bude mit najednou 1.05 ale tloustka 120 se znemeni, cili efektivni bude najednou 130 misto 190. Pry kvuli AFV a TD. Teda to jsem aspon zaslechl a nekde na redditu cetl v preliminary Patch Notes
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já hevieky skoro nehraju, do pvp mám nejradši právě TDčka
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Aha. Takže nerf? To mě moc netěší.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PRAASHEK: napriklad dohlad a camo, ten pocit ked to spokojne solis do chieftaina a on nevie odkial...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DZODZO: zhalo je boží. a taky amx 10p 90, asi nic mě nebaví víc :) i když se swingfire je taky veliká sranda, ale zas dost jiná :) to amx mám radši kvůli pásům, zhalo má zas jiný výhody, ale už nevim, co to je, jsem to nějak dlouho nehrál!
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    bez premiaku je to rovnaky grind ako wotko, som teraz bez premka na 6. tiere a zarobit 2 mega jazdenim stingraya to je do ojebania, lebo v pve nezarobis nic, resp. velmi malo a v pvp nieco viac, ale pri tom zasa budes penit od nervov, lebo hras 90% casu s rovnakymi debilmi jak vo wotku :)

takze odporucam okrem premia kupit este nejaky premiovy tank, ja som so zhalom maximalne spokojny (imo je stale OP), ked uz som s nervami na konci tak si dam zo 2 hry a tam vzdy cosi na strielam a aj za prehru zinkasujem nejakych 100k
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BRUKEV:
    Ano premium ucet jemne levnejsi a jde budovanim specifickych budov dale zlevneny.
    Dealeri jsou zatim dva treti pristi tyden, cinsky.

Tady ti davam neco na kukajdu jestli ti to neco rekne.

http://1drv.ms/1Rvi0Mm

Momentalne je Prehnane mnozstvi MTB protoze jsou nejflexibilnejsi, ale maji v patchi pristi tyden upravit bocni armory MTB takze pujdou snaz okousat TDckama atd.

Zkus bez premia, nedas za to nic. Tam kde WoT konci AW zacina.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Premium ucet je (na poslednim screenshotu je videt vlevo nahore), co se penez tyka urcite to vyjde levnejc nez wot. Da se myslim pohodlne hrat i bez premiaku, projed si tu par screenu a uvidis ze kdyz das dobrou hru, tak je vydelek i pres prohru. Obecne ten system maj trochu jinej.

Osobne myslim ze se to da bez premiaku hrat vic v klidu nez wotku.

Linie narod ani ne, jsou tam dva dyleri (ted mel pribejt treti, ale reinstaloval jsem si pocz a nepustil jsem to jeste) a dobry je, ze nemusis kupovat garagesoty, takze neni nutnost nic prodavat :)

i ten postup je tam jinej, jakoby odemykas urovne spis nez postup jednim typem tanku narodni vetvi

urcite to vyzkousej, osobne me nejmin bavej MBT (ve WoT HT) a super sou skauti a TDcka :) i artyna je dobre udelana

naroky na HW jsou vyrazne vyssi
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Pár otázek od potencionálního nového hráče AW:

je tam něco jako premium účet? Kolik stojí, co nabízí? (WoT bez premiáku je pro mě ztráta času)

nějaká všeobecně preferovaná/doporučovaná linie, národ existuje?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    lol co sa mi teraz stalo, idem si tak v obj155 a vidim ze ku mne cuva bmp co ma 18 health, tak zabrzdim ale on cuva dalej a rozjebe sa o mna... hlaska je bmp killed bmp a fialovy nick... chudak ten musel nadaaavat :)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Too OP! Nerf please! :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    no rekl bych, ze fox by meli krapet nerfnout :D

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    fox se ovlada strasne, ale da se s nim zahrat kvalitni hra :)

MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Čus all. Taky pařím AW, můj nick je nečekaně Mephistocz a rozhodně jsem hrdým nositelem státní příslušnosti..i když taky bych radši samotné Mephisto. Aktuálně se plácám T3-T5.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam