• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    PRAASHEK: Tady ten, ale nevim ktera minuta budes to muset projet cely.

Mingles with Jingles Episode 152
    https://www.youtube.com/watch?v=x7R9xlysQ84&
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    PRAASHEK: Premium tanky nemaji velky bonus vs obyc tanky v AW , pouze daily prvni vyhru maji 1.25x misto 1.00x. Jestli nenni nejaka akce na kredity nebo XP jsou premivoe tanky fakt jen gimmick.

AW Premium vs Obyc je 10% Rep , 25% Kreditu a 25% Commander XP , ale jelikoz PvE Kredity jsou uz tak proti PVP Orezane, nepoznas to. Mam momentalne 50% tanku Premium z tech Packu co byly nedavno ve sleve a hraju jen kdyz je rekneme 5x XP for 1st WIN akce , jinak nehraju.

AW Skutecne hraju narazove podle akci a vikendu. Ale je pravda ze treba tu 5x 1st Win of the Day Akci jsem vzdy delal kazdym tankem kazdy den , takze mi to zabralo bezne 4 Hod , takze jen za tyden jsem v tom nechal cca 24 - 36 hod, podle toho jak strasnej byl MM , rozumej, das si Hard Misi a jsi jedine T9 Heavy a ostatni jsou T7 AFV / Arty; takze nemate absolutne sanci. Kor od toho Bugu kde te Stingray 1 umi penetrovat snapshotem z jakekoliv vzdalenosti a kanonem miri uplne na nekoho jineho. Ach jo, proc ppro jednou nemuzou nejakou takovouhle hru udelat nemci ale vzdy rusaci kterym vse trva jako hladovemu srani. Merkava byla prvni tri tydny nehratelna, fixovat jeden tank 3 tydny je ostuda.

Jinak k tomu WT pruseru, dost dlouho oen mluvil Jingles v jeho Weekly Mingles with Jingles video, zkus poslednich par tam to hodne rozvadi.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tak jsem si koupil merkavu. čekal jsem, že aspoň něco vydělá. no vydělává celkem hovno .)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ehm, gaijin/wot/aw...neznám souvislosti. ale až se vydýcháš, rád se dozvím podrobnosti :) btw mě taky trochu přislo debilní, že silentstalker zveřejnil link na tu akci za 5500gold v nějaké diskusi a pak, protože to samo hned bylo vybraný, se najednou objevily další možnosti koupit ten premium balíček, ale bylo to v neurčitý čas, tudíž (ač jsem byl též nachystaný), jsem vlastně neměl šanci. no tohle posrali
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    PRAASHEK: Ale ju, uz mam treti T9 ale jen na premiich udelam PvE mise ap ak to pecu, po tech fiaskach poslednich se radsi budu drzet dale. Ale bohuzel WT gaijin u me po te policy co razi ted zkoncil a na WOT uz jsem mentalne starej, ani vyplej chat mi casto nepomaha. Takze nemam moc na vyber.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    šak si můžeš pohupovat malou na klíně u toho pičovat jak se netrefuješ :)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ja teraz uz asi mesiac nehram nic, nemam na to energiu pri deckach, cakam az julca zacne zaspavat sama zeby som mal ten cas od 18 do 22 vyhradeny pre seba... :(
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    hrajete to vůbec ještěr někdo?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    PRAASHEK: Ano z politickych duvodu jej roztrhli na dva vozidla.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw kdo jste měli trojkovýho premium abbota, všimli jste si, že vám k němu přibyl čtyřkovej? :) já až tuhle o víkendu
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a nechápu, proč mi to dneska dalo 300 raw materials, když jsem včera dostal snad taky víc než sto (ale sváděl jsem to na to, že jsem si je při posledních dvou loginech nevybral). mají v tom kuci bordel
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ale ten jeden den za 7 loginů po sobě fakt zmizelo
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    aha, tak ty tři dny premia tam jsou za to, že jsem se přidal k bulwark frakci (samozřejmě skončili poslední .))
    Panzer Showdown Results | Armored Warfare - Official Website
    https://aw.my.com/gb/news/general/panzer-showdown-results?id=13.2000009
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    PRAASHEK: Obcas udelaji nejakej cockup a kdyz si nekdo dost hlasite steszuje zacnou to investigovat a delaji refundy. Proste jsi mel za neco neco dostat a nedostal a nekdo jiny za tebe rval dost hlasite :3
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    (podotýkám, že včera tam fakt nebyl :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    začínám být lehce zmaten, teď mi v inventory krom 7-days-premium figuruje navíc jeden 3-days-premium žeton :))
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já to tam měsíc určitě neměl. možná mě jenom nemají rádi
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    mam tam 4x 1-dnovy premium, tak je mozne, ze sa tam drzia iba mesiac, uvidim o 4 dni, ci mi tam pribudne ten dalsi a potom zmizne
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    zajímavý je, že sedmidenní bonus (asi z nějakého eventu, zjistil jsem asi před dvěma týdny, že ho tam mám) mi v inventáři zůstal. čistě teoreticky - je možný, že jsem ten jednodenní omylem aktivoval :) ale myslím, že ne
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PRAASHEK: nestras, ja si ich tam syslim, ze ich vypotrebujem az budem mat viac casu na hranie, to sa musim doma pozriet kolko ich mam v inventory, minimalne 4 za posledny mesiac by tam byt mali, lebo som sa poctivo logoval kazdy den aj ked som nehral :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam