PRAASHEK: Premium tanky nemaji velky bonus vs obyc tanky v AW , pouze daily prvni vyhru maji 1.25x misto 1.00x. Jestli nenni nejaka akce na kredity nebo XP jsou premivoe tanky fakt jen gimmick.
AW Premium vs Obyc je 10% Rep , 25% Kreditu a 25% Commander XP , ale jelikoz PvE Kredity jsou uz tak proti PVP Orezane, nepoznas to. Mam momentalne 50% tanku Premium z tech Packu co byly nedavno ve sleve a hraju jen kdyz je rekneme 5x XP for 1st WIN akce , jinak nehraju.
AW Skutecne hraju narazove podle akci a vikendu. Ale je pravda ze treba tu 5x 1st Win of the Day Akci jsem vzdy delal kazdym tankem kazdy den , takze mi to zabralo bezne 4 Hod , takze jen za tyden jsem v tom nechal cca 24 - 36 hod, podle toho jak strasnej byl MM , rozumej, das si Hard Misi a jsi jedine T9 Heavy a ostatni jsou T7 AFV / Arty; takze nemate absolutne sanci. Kor od toho Bugu kde te Stingray 1 umi penetrovat snapshotem z jakekoliv vzdalenosti a kanonem miri uplne na nekoho jineho. Ach jo, proc ppro jednou nemuzou nejakou takovouhle hru udelat nemci ale vzdy rusaci kterym vse trva jako hladovemu srani. Merkava byla prvni tri tydny nehratelna, fixovat jeden tank 3 tydny je ostuda.
Jinak k tomu WT pruseru, dost dlouho oen mluvil Jingles v jeho Weekly Mingles with Jingles video, zkus poslednich par tam to hodne rozvadi.