• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Pustil jsem to ted v tejdnu, ale jak se k tomu dostanu jen v noci, tak je tak malo hracu, ze se strasne dlouho ceka :( Chtel jsem zkusit ty Global Operations a ve fronte sme byli tri :)))
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    po posledním updatu je ta hra fakt supr, doporučuju vyzkoušet. btw pokud chce někdo kód na 14 dní premka a T-72 Ural ICE* (s level 5 posádkou a polopremium statut) tak dejte vědít. :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tak jo, i to premko. jenom skončilo v inventáři :) čupr, zrovna včera jsem po dlouhé době tu hru zapnul a tak si rád zahraju
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw švihlo mi to tu T-72 Ural ICE* verzi, ale premko asik ne .) i tak dost dobro
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PETGRIDUS: díkec, redeemnuto
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ahoj já to nevyužiju, ale třeba se to někomu z vás bude hodit Byl vygenerován licenční kód ke hře Armored Warfare prémiový kód pro předplatitele: AW1032A8C4K3U7LQR měl by to být tank t72 a premium účet na dva týdny
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    PRAASHEK: Nazval PvP proti PvE nedostacujici a mektal neco o tom jak se proste za kratsi cas da dosahnout vyssich vyher , jedinej rozdil jsou kredity ale s temi global boosty je PvE rposte vynosnejsi, kor kdyz AW ma tendence Avalanche her kde jedna strana druhou rozdrit takze vetsina hracu obou teamu ziska nakonec prd XP
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Já to občas hraji. Ale PVE. Teď jsem chvíli nehrál.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KONDIK: jak "rozbil"?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ELDOUGO: PvP jsou dost na dlouho, PvP se hraje vic. Ty Global Operations vypadaj dobre, uz to bezi?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ELDOUGO: Jingles udajne rozbil PvP a lidi na nej serou a vsichni hraji PvE a nebo tu novou Global Operations. Ted to rikal v poslednim Mingles with Jingles
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    vydrž todle by mohlo bejt gut

Armored Warfare - Global Operations Preview
    https://www.youtube.com/watch?v=fzkBsp1XAUs
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    bojs hraje tu hru vubec ještě někdo? dneska jsem čekal 10 minut na bitvu a pořád se tam motalo od 28 - 45 lidí . to je dost bída,ne?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jj s foxem taky furt driftuju nebo skáču do hovna
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Po nekolika tydnech jsem to zapnul, dal asi sest vyher v rade a zase to vypnul :)) tolik stesti najednou, to si radsi zase chvili pockam :D

nicmene po x tydnech me prisly zmeny hlavne kosmeticky, base je porad zasekla tam kde jsem ji nechal... mbt porad videj prd (zkousel jsem jen pve hru) a Fox se neda skoro ridit, jak je divokej .)

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já dostal hovno, tak jsem si hned nezahrál
    ENPE
    ENPE --- ---
    DZODZO: Ja to dostal taky. Tak sem si hned zase zahral :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Též sem dostal kod jak dzodzo, akorát to type59 už mam
    LAKALYNY
    LAKALYNY --- ---
    Včera jsem se registroval na armoredwarfareleagues.com, kvůli tomu Solstice turnaji a káplo z toho 500k kreditů a tři dny prémia.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    DZODZO: Hmm , a ja dostal prd :( , koukam ze ja je nakrmil docela dost penezi takze me uz vysali do sucha me neni potreba motivovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam