• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    FRK_R23: S šestkou by ti to mohlo jít také. Jsem byl v bitvě se svou sedmičkou a šestky převládaly.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TIGERLOVER: Hmmm skoda, ze mam zatim jen jednu sestku :))
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Já to teď chvíli hrál a bude zase. Jen to vypadá, že to chce aspoň 7 tier, jinak čekačka na dlouho.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Nic moc marketing, podle me to malo tlacej. Spolihat na septandu neni zrovna efektivni :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    TIGERLOVER: FRK_R23: Mno jo, skoda.. nejak to asi neni moc uspesna hra co tak slychavam.. A pve je nuda, obcas jo ale hrat jen todle te omzi. Ale dik
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK:PvP ma dlouhi cekaci doby, vsichni hrajou PvE. A jeste jsem nezkousel Global Operations
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    LIQUIDFREAK: Já to občas hrávám.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Caute, tedy se deje neco novyho v Aw? Ma smysl instalovat resp je to natolik zazivny a hraje to vubec jeste nekdo? Txh za info
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: všichni hrajou PVE, v GO jsem nikdy nikoho nepotkal
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    15 minut a hovno. tier 5
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: taky čumim. ve score jsem právě četl, že je tenhle mod baví nejvíc a nic jinýho ani nehrajou :) btw právě ze score je tan kód na ten ICE T-72
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Jako vypada to super, trochu se divim, ze ta hracska zakladna neroste :) Ty cekaci doby jsou strasny :))
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    kunda taky to zrovna zkouším a už jsem ve frontě deset minut :) zájeb
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Pustil jsem to ted v tejdnu, ale jak se k tomu dostanu jen v noci, tak je tak malo hracu, ze se strasne dlouho ceka :( Chtel jsem zkusit ty Global Operations a ve fronte sme byli tri :)))
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    po posledním updatu je ta hra fakt supr, doporučuju vyzkoušet. btw pokud chce někdo kód na 14 dní premka a T-72 Ural ICE* (s level 5 posádkou a polopremium statut) tak dejte vědít. :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tak jo, i to premko. jenom skončilo v inventáři :) čupr, zrovna včera jsem po dlouhé době tu hru zapnul a tak si rád zahraju
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw švihlo mi to tu T-72 Ural ICE* verzi, ale premko asik ne .) i tak dost dobro
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PETGRIDUS: díkec, redeemnuto
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ahoj já to nevyužiju, ale třeba se to někomu z vás bude hodit Byl vygenerován licenční kód ke hře Armored Warfare prémiový kód pro předplatitele: AW1032A8C4K3U7LQR měl by to být tank t72 a premium účet na dva týdny
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    PRAASHEK: Nazval PvP proti PvE nedostacujici a mektal neco o tom jak se proste za kratsi cas da dosahnout vyssich vyher , jedinej rozdil jsou kredity ale s temi global boosty je PvE rposte vynosnejsi, kor kdyz AW ma tendence Avalanche her kde jedna strana druhou rozdrit takze vetsina hracu obou teamu ziska nakonec prd XP
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam