• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BABBAKam na Burger?! Rady, fotky, burgery
    GUERILLA
    GUERILLA --- ---
    Asi tu ještě nepřidáno, https://www.facebook.com/...za%C5%99stv%C3%AD-Fastfood/329738850513182?sk=timeline&ref=page_internal příspěvek pod jsem se o něm zmínil. Rozhodně positivní zkušenost vzhledem k ceně až nepochopitelně fajn :)
    GUERILLA
    GUERILLA --- ---
    Tak Delish, z venku působí nenápadně, po vstupu mne praštil do nosu odér jako v Mekáči, že jsem chvilku přemýšlel kde vlastně jsem. Obsluha rychlá, ale kyselé ksichty, asi jsme jim nestáli za úsměv - na ramenaté plešouny cenily zuby. Nebyla nám ani nabídnuta možnost propečení masa, přičemž od nás slečna odešla k dalšímu stolu a tam tuto možnost nabídla (opět plešounovi). Přičemž v referencích je uvedeno, že to je u nich standard.

    Měl jsem Francouze a Delish Bacon, ve Francouzovi všechno přebila dijonská hořčice, zbytečně moc. Maso by mohlo být trochu více udělané (bylo rare), s cibulkou by si mohli trochu více pohrát a sýru tam taky mohlo být více, téměř jsem o něm nevěděl, přičemž modré sýry bývají docela výrazné a mají potenciál kooperovat s dijonskou hořčicí. Po chvilce jsem objednal ještě Delish Bacon v naději, že si spravím chuť, opět nenabídnuta možnost propečení a pravda, zapomněl jsem se přihlásit o více propečené - když jsem si to uvědomil, nemohl jsem o tom nikoho spravit, veškerá obsluha v trapu, prostě asi smůla -, každopádně chuť jsem si nespravil, opět nemastné neslané. Ani jeden neurazil, ale ani nepotěšil, žádný gurmánský požitek se nekonal. Dokonce jsem se pár krát přistihl, že jsem jen tlačil a jídlu jsem nevěnoval pozornost, což se mi moc často nestává. Jo a hranolky, klasické tenké přepečené, stejkovky dobré a co mě zamrzelo, zrovinka jim došly domácí farmářské.

    Takže za mne, pokud se chcete zaplácnout jídlem z docela kvalitních surovin, ok, ale stejnou službu by mi udělal i smažák v housce. Cenově to není nejhorší, ale rozhodně to neodpovídá provedení - jsem ale poznamenán příbramským Pizzařstvím. Pokud ale hledáte vyváženou hru chutí a potěšení z kvalitně připraveného burgera, zkuste štěstí jinde.
    BABBA
    BABBA --- ---
    GUERILLA
    GUERILLA --- ---
    Dobrá otázka, zítra tam mám mít cestu. Zaujal mne http://www.delish.cz/menu/burgery , tak jestli zbude čas, zajdu a zkusím něco napsat :)
    PARANOIDANDROID
    PARANOIDANDROID --- ---
    Kam na burger v Plzni?
    GUERILLA
    GUERILLA --- ---
    Pizzařství Příbram, bezkonkureční poměr cena/kvalita - dá se říci, že stejné meny jako v Palandě ale - 100Kč. Není to tak dobré, nicméně rozhodně, ale ROZHODNĚ neurazí.. Za mne lepší jak Black Dog, Mad Dog etc..
    CHIEF
    CHIEF --- ---
    Mě teda nejvíc chutná Joy Burger, ten tam ani neni
    GUERILLA
    GUERILLA --- ---
    já se s tím dishem prostě nemohu smířit, ani s bejzmentem, to prostě není správná volba ať si říká kdo chce co chce... :D
    BABBA
    BABBA --- ---
    Velký test pražských burgráren – kam zajít na ten nejlepší burger? | REFRESHER.cz
    http://refresher.cz/25747-Velky-test-prazskych-burgraren-kam-zajit-na-ten-nejlepsi-burger
    LADYMEET
    LADYMEET --- ---
    Na burger do Palandy | Menhouse.eu – Oficiální web časopisu MENHOUSE
    http://www.menhouse.eu/menhouse-clanek-1542-Gurman-Na-buerger-do-Palandy
    DYNK
    DYNK --- ---
    STEVIE: byl jsem tam par let zpet. Atmosfera prijemna, jidlo chutnalo, vic si nepamatuju. Tehdy teda burgery jeste nemeli.
    KAPACITATOR
    KAPACITATOR --- ---
    Hodně dobrý brurgery mají v Dish v Římský, ale je to tam mrňavý, nechají tě tam asi 2 hodiny a pak je nutný uvolnit místo dalším, ale burger za to stojí a když si k tomu dá člověk Maisel's Weisse, tak je to luxus. Na rychlej burger během dne je v pohodě Tom's Burger, ale je to takovej průměr a co je fakt best, tak je Black dog v Berouně. Nejlepší je vyrazit pěšky ze západního okraje Prahy a po pořádný procházce se nasytit. Kdo nedojde do Berouna, tak v Černošicích je Bolleta, je to ve stylu Fridays a umí taky výborný burgery.

    Nejhorší burger sem jedl v Dobřichovicích v pizzerii, kde nás ujistili, že burger je domácí, ale nezapřel svůj původ z mraženýho polotovaru.
    MIRROR
    MIRROR --- ---
    STEVIE: kamarádka si to strašně pochvalovala, že je to tam boží..taky to chci zkusit :)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    neni to burgrárna, ale burgr vynikající!! ten BŮČEK BURGER. v polovině už jsem nemohl, ale byl tak dobrej, že jsem ho sežral :))

    RESTAURACE U BŮČKA
    http://www.restauraceubucka.cz/
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    Nekdo zkusenosti s restaurant Argument pod hradcacnskou? Stoji to za to za ty prachy? :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Pokud se někdo z vás vyskytne v Hradci Králové na Velkém náměstí, rozhodně stojí za prozkoumání

    Choosy - fresh choice :: Prodej sendvičů - Burgerová restaurace - Jídlo s sebou :: Hradec Králové
    http://www.choosy.hk/

    kromě BlueCheese jsem zkusil všechny burgery a až na to, že nedělaj vlastní hranolky a burgery jsou trochu více well done, než medium, dělaj nejlepší hamburgery v HK.
    BABBA
    BABBA --- ---
    Sem fakt nedoporucuju na Kladně chodit. Vubec nevim co stim masem dělaj!
    MustangBar
    http://www.mustangbar.cz/
    LADYMEET
    LADYMEET --- ---
    V novém čísle časopisu MENhouse vyšlo pár stránek o burgrech..a já na ně mám teď z těch fotek největší chuť..AAAAAAAAA :))





    BABBA
    BABBA --- ---
    Včera jsem byl v Bejzmentu a nějak mě to neoslovilo..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam