SIMSALABIM: dostal by, ale měl jsem to s sebou.
KONZUM23: hele v jejich podání to nikdy nebylo TOP, na TOP burger se musí jinam,tohle je konzumní bistro a ne požitkářská restaurace. Každopádně ta mdlost a fádnost mě až zaskočila, tohle prostě žrát už nechci a nebudu.
POHODAVOLE: tak je to docela levný a v určitých denních dobách to nebyla špatná možnost jídla, ale zpětně to už taky moc nechápu... respektive jezdil jsem kolem z tréninku a měl jsem chuť na rychlé hovězí maso s sebou.
Z mýho pohledu levný burgrárny jsou jako by člověk ty peníze dal za nic. Dražší občas taky nemile překvapí, přičemž jedna z těch nejhorších variant je, že nějaký restauratér si burgr dá do jídeláku "páč to frčí", řekne si 150kč + za sendvič z housky z Makra, mraženého Anguse z Makra a sraček obecně. Takovým lidem bych dál nejraději kopanec do koulí. Stěžovat si u obsluhy nemá smysl, jelikož to jsou jenom zaměstnanci a mají to na háku.
Občas nechápu jak se tolik špatných restaurací (obecně) může uživit.