• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BABBAKam na Burger?! Rady, fotky, burgery
    GOLDEN
    GOLDEN --- ---
    Zdravím Vás a hlavně Brňáky a tážu se Vás, jestli by jste mi neporadili dobrý podnik někde v Brně :) Na cenu vcelku nehledím, jsem gastrosexuál a tvrdě posiluji tak bych se někdy chtěl pořádně nadlábnout :)
    VETE
    VETE --- ---
    Pro ty, kteří ještě nebyli, je povinnostní navštívit burgrárnu Želva, kousek od Žižkovskýhi nákladovýhi nádraží....

    Bezpečnostní kontrola
    https://m.facebook.com/burgerzelva/?locale2=cs_CZ

    Za mě jeden z nejlepších burgerů poměr cena/výkon, co jsem měl, většinou dávaj 170g výbornýho mletýho hovězího a maj vychytanou velikost a vláčnost bulky, takže se burger výborně jí a nerozpadá se...

    Doporučuju si dát Brewmastera za 129, za mě burger roku ,)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ACID: Bulka vypada kupna ale hrany fajn. Takove mi od oka vetsinou chutnaji.
    ACID
    ACID --- ---
    Pablo Escobar Brno
    Za mě velké zklamání, při cenách jako v Palandě jsem dostal horší produkt než v Mr. Grill bistru Jalapeno burger za 72, nebo Ultimate za 78 Kč..

    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    HB bistro na strasnicky - hodne slusnej pomer cena vykon. Maso dobry, trochu sussi a sladsi houska, jinak za me fajn. Urcite pudu jeste testnout
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Burger inn Brno

    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    hranolky super, koleslav super, tatarka super, okurková domácí limonáda super.
    Ale...
    Ale burger slabší průměr. Držel u sebe (+), nebyl přeplácaný (+), smažená cibulka byla smažena snad v cukru, ale ne jen jakože je karamelizovaná, ale prostě ústřel a dělala až divnou pachuť (-), neměl jsem z něho wow efekt (-).
    ERGIEN
    ERGIEN --- ---
    Tak jsme se teď courali po ČR a ve Svobodě nad Úpou jsme narazili na výborný burgery: http://rburger.cz/
    Interiér pěknej, bohužel je uvnitř i minigolf a pokud k němu člověk nesedí zády, tak na pohled strašnej kýč.
    Burgery dobrý a poctivý, na výběr dvě velikosti, dobře sestavený a nerozpadaly se. Druhů nemaj moc, ale Royal bacon cheese je zlatá klasika. K nim hranolky s výbornym dipem a coleslaw. Člověk při čekání může čumět na kuchaře.
    Fakt jsem nečekala, že zrovna v takovymhle městečku /vesnici narazim na burgrárnu na takový úrovni. :) Vrátili jsme se tam na oběd i další den.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Tak ted...

    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Doporucite PLS nekdo podnik v Praze kde delaji dobre burgery a k nim serviruji slamove hranolky?
    LADYMEET
    LADYMEET --- ---
    Jooo, tohle proste chces ;) Blackdog Praha

    Otresne dlouhy cekani na jidlo, ale aspon s pitim na ucet podniku.. A myslim, ze to nakonec stalo za to :)

    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    KRUPAN: i vyrazili jsme s kamaradem do Stastne kravy a byli jsme vcelku zklamani. Burger i hranolky nam prisly hodne prumerne. A okurkova limonada zatim nejhorsi, co jsem kdy pil :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Homepage
    http://www.hlucna-samota.cz/

    Prý tam mají dobré burgery. Máte zkušenost?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Nechodte na burger k Bergnerum na flore, je hnusnej jak prdel. Vlastne tam asi obecne nechodte:D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ACID: kdyby si chtel doma vyzkouset burger s portobello, tak je super ho potrit olivacem s rozmackanym cesnekem a pak udelat na panvi. Jako omacku jsem pouzil majolku s hrubozrnou horcici, na to jarni cibulku a bylo to skvely :)
    ACID
    ACID --- ---
    V utery jsme byli s pritulkou konecne vyzkouset Dish. Dali jsme si Savory, Porcini, obyc hranolky, bistro hranolky a klasicky coleslaw. Zacnu tim, moc ho nejim, ale tady mi chutnal a moje byla vylozene nadsena, hranolky byly fajn, Porcini mile prekvapil, a Savory zklamal. Jednak portobelo nebylo chutove nijak poznat, v tomto me prave vic chutnal Porcini, hlavne ale celou chut burgeru prebil ten jejich kecup, takze chutove mi to vyslo podobne jako kdyz upecu burty na pivu. Ne ze by to nebylo dobre, burty na pivu mam rad, ale od burgru za 185,- jsem cekal vic.. Kolem a kolem, priste radeji asi zajdu do Palandy, kde jsem byl spokojenejsi.

    Zkusenost cislo 2, ve stredu jsme se stavili na jiraku na trh a burgery od Kaiser Franz opet nezklamaly, chutove je oba radim vys nez Savory z Dishe den predtim.. Beef bacon celkem klasicke slozeni, hovezi, slanina, chedar, salat, rajce, cibulka a nejaky dresing, nebylo mu celkem co vytknout. Jehneci burger s kozim syrem, rukolou a koriandrovym dresingem je pak vylozene sazka na jistotu.
    BABBA
    BABBA --- ---
    Le Burger. Palce nahoru!
    GUERILLA
    GUERILLA --- ---
    Uzene maso chutnalo jak nejlevnejsi jemna klobasa, jak veprova, taky to maso bylo tak cervene ale nebylo to nedopesenim. Driv meli maso lepsi. Klasicke maso bylo tezke, nevim proc to menili, driv bylo prijemne stravitelne, ted aka civabcici :/ hlavne ty pomery ingredienci, za mne zbytecne preplacane.

    Obsluha na to nic, nemel jsem naladu se dohadovat a obsluha vypadala ze taky nema svuj den. Zpetne toho lituju, tak jsem se vyplakal alespon tady :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam