• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATIATransgender (crossdressing, genderfluid, transsexual, intersex etc.)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    FRONEMA: Teda možná je to jen moje omezenost (a budu ráda, když se mi v takovém případě dostane nějaké polemiky), ale tohle mi mocně zavání nějakou léčitelnou poruchou osobnosti
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    My life without gender: 'Strangers are desperate to know what genitalia I have' | World news | The Guardian
    http://www.theguardian.com/...gender-strangers-are-desperate-to-know-what-genitalia-i-have?CMP=fb_gu
    MATIA
    MATIA --- ---
    Zatial 0 ml a ziadne rezanie, mozno sa casom k tomu dopracujem, ale SRS riesit nebudem urcite
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    This Trans Woman Never Felt 'Born In the Wrong Body' – And Here's Why That's So Beautiful — Everyday Feminism
    http://everydayfeminism.com/2015/07/not-born-in-the-wrong-body/
    MATIA
    MATIA --- ---
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    MATIA: však na to byl taky učiněn dotaz - na pojem, který zahrnuje všechny.
    TUILE
    TUILE --- ---
    Transgender - VideaČesky.cz z kategorie Ostatní
    http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/transgender
    MATIA
    MATIA --- ---
    podla mna trans clovek je uplne ok, pod transgender spada aj transvestizmus aj transsexualita aj vsetky gender nonbinary veci
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    SHEALA: No, to je naprosto v poho odpověď. Koneckonců translidé je i semioficiální český web o TG tématice. I když já bych shrnula pod zkratku GLBTI. Když bude zvědavý význam si vyhledá.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ROBIN_SNNS: transgender človek teda? Uf omlouvám se, že to takle mastím, dám kontext... ptal se mě chlap, proč mám na fotce duhu, "Duha přes foto, znamena přesně co? Podporu Pride demonstracím, multikulture, létu, hudbě ... ? Předem díky."
    Napsala jsem mu že "svojí duhovou fotkou vyjadřuju podporu mladým lesbám, gayům a trans lidem".
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    SHEALA: Musela by jsi nejspíš psát celé transgender, protože trans samotné může znamenat mnohé - transvestitsmus, transsexualitu - prostě cokoliv na co má daná osoba zažité asociace.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    takovej technickej dotaz, pokud píšu text, je správně trans člověk? Pokud se pokouším zahrnout všechny lidi, nejen MTF a FTM ale i lidi co se cítí mimo genderovou binaritu?
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    LALINA: Wow! ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    FRO: nevím, jak to myslíš, ale nevypadala, že by s něčím měla problém. Sice jsem se jí neptala, ale vypadala jako by mi klidně i zapozovala:)
    Kddyž jsem vystupovala, šla jsem kolem ní a koukly jsme se do očí. Já lehce přátelsky, ona lehce překvapeně :) Asi spíš je zvyklá, že lidi odvrací zraky nebo naopak vejraj - nebo tak něco.)
    Byla tam jseště s jednou holkou, ta neměla tak úplně sexy obleček, ale říkala jsem si, že si možná frajerka půjčuje ohozy od ní.))
    na týhle mě ještě zaujlay krásný vlasy - na fotce to bohužel není vidět, ale má i sponu ve vlasech a naživo to fakt byly nádherný vlasy.
    Na fotce taky není tolik vidět fousy - v reálu bylo to strniště naprosto zřetelné a řekla bych pěstěné. Přesto to na mě nepůsobilo tak ujetě jako ta zpěvačka, co má kníra - na to se už moc dívat nemůžu, ale tahle se mi fakt líbila.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    LALINA: to ji urcite potesilo ze sis ji vyfotila...
    LALINA
    LALINA --- ---
    jsem potkala v metru takovouhle frajerku!

......
    VIGIRL
    VIGIRL --- ---
    V Berlíně :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam