• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATIATransgender (crossdressing, genderfluid, transsexual, intersex etc.)
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLOODRAT: Tábor?
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    ALDARION: Ale jak jsem řekla, zatím mám dost malé zkušenosti. Byla jsem tam teď podruhé. Zatím se mi výsledek zdá o moc lepší, než v Ženských domovech. Člověk ale nikdy neví. Třeba budu za pár měsíců nespokojená i tady.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    AKI_NO8: Lase Esthetic je na P1 ve Washingtonově?
    NTSHADOW
    NTSHADOW --- ---
    Děkuji mockrát. Tohle mi do mozaiky chybělo
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    BLOODRAT: Znamy menil jmeno taky jen jednou a proslo to kvuli zemedelskym dotacim.
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    BLOODRAT: Ono celkově jsem do toho investovala dva roky. Ale počítala jsem už od začátku s tím, že to třeba rok bude trvat. Takže beru až ten druhý jako ztracený.

Jinak za ten laser chtěl +/- 2000. Ale počítám k tomu ještě tu elektrickou jehlu. Což je story sama o sobě. Jsem tmavo-chlupá a mám světlou pleť. Jedna z těch ideálních kandidátek pro laser. Mám ale podezření, že to možná záměrně spíš laserem (jestli to byl vůbec laser) dělali tak, aby mi chlupy jenom zesvětlily a já potom ještě platila jehlu. Jinak než jehlou se asi světlých chlupů nedá zbavit, pokud jsem alespoň v tomhle dobře informovaná. Pro ně je to vlastně přínos dvojnásobných peněz za stejné období. Krom toho to jde s tou jehlou pomalu, takže pokud mi zesvětlá většina vousů, tak by měli příjem zajištěn na hodně dlouho. Samozřejmě je to jenom domněnka, konspirace a paranoia. Vůbec to tak být nemusí a mohla to být jenom náhoda a ne záměr.

Každopádně výsledek z toho nového studia mě docela nadchnul. Takhle jsem si to představovala od začátku. Otázka je, co všechno už je mezitím světlé a co půjde ještě udělat.
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    BLOODRAT: No, dost poslední měsíc pomohlo, že jsem šla na jiný laser k jiné společnosti. Takže to co nezmizelo kolem pusy po dvou letech laserování a jehlování v "Centru Estetické Kosmetiky" na Andělu v ženských domovech, docela vyluxovali jedním přejetím v LaserEsthetic. Jenže to je evidentně info, na které si musí jedna přijít sama. Nikomu nepřišlo divný, když jsem říkala, že tam chodím skoro dva roky a stále mám vousy. Nikdo mi neporadil nic jiného. Konec konců bylo občas i těžké dostat z lidí jak dlouho to trvalo jim. Buď mám teda akorát smůlu na lidi a nebo by si komunita v těchto věcech teda měla pomáhat víc. Když si vezmu, že jsem mohla mít ušetřených cca 50 000 a rok depresí....a rok blbý nálady z toho že vypadám hnusně.
    Co si budeme povídat, ten rok mě štve víc, než ty peníze.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    AKI_NO8: Na ten pláč, který tu byl předtím tak teda musím říct že dost dobrý!
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    NTSHADOW: U mě to hodně kolegů už vědělo. Teda minimálně to, že taková situace někdy nastane. A já tak nějak plánovala, že to udělám až po změně jména, které jsem se odhodlala konečně někdy na konci září. Bylo mi blbý přijít v holčičím s tím, že mi všichni budou říkat mužským jménem.
    Takže jsem potom dobrou půlku kolegů sebrala do hospody a řekla jim, že dnes konečně mám už aspoň neutrální jméno a že mi mají říkat tak a tak. Bohužel se mi to sešlo opět hezky s laserem na vousy, tak jsem stejně chodila stále stejně. Těžko tomu říkat pánské, spíš neutrální oblečení, protože pánské jsem měla akorát tenisky. :)
    Nicméně mi díky tomu došlo, že dokud kolegy neproberu alespoň nějakou změnou zevnějšku, něco co by je trklo, tak mi stejně budou stále říkat v mužském rodě a starým jménem. A tak jsem se konečně týden po změně jména hecla, řekla si, že dnes je den "D", namalovala se, vzala si podpatky a push-upku a vyrazila do práce. Kolegové se konečně snaží mi říkat novým jménem a i ženským rodem. Ne, že by to bylo ještě uplně OK, ale dost se to zlepšuje. Taky to po nich nemůžu chtít ze dne na den, i když i takové se mezi námi najdou, jak jsem zjistila.
    A reakce ? Onen den ? Všem to bylo naprosto jedno. Akorát si pamatuju, že jeden kolega prohlásil něco ve smyslu "Ty vole, jako dobrý". A to bylo prakticky celé. A tak jsem akorát napsala mail hlavnímu řediteli a zbytku kolegů že tak a tak, a šla ohlásit změnu jména za personální. A tím to bylo celé. Neomdlévali, nefotili si mě a zatím mě ještě ani nevyhodili.
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    BLOODRAT: Nechápu, jak to tak rychle stíháte s takovými výsledky. Se můžu jít rovnou zastřelit.

NTSHADOW
    NTSHADOW --- ---
    BLOODRAT: to mne vždy zajímalo, jak je to to s prací a reakcí kolegů během změn? Nebo se v práci zkončí a do nové se nastujuje už po po změně? (Omlouvám se, nemám vúbec představu:( )
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    BLOODRAT: Zavidim ti tu bujnou kštici, to by se mě asi už nikdy nestalo :D
    DJINN
    DJINN --- ---
    Pozvánka: Mike Perry napsal svou druhou knihu Hotel Sen, pokoj 36 a křtí ji 12.9.2019 od 18.00 v Palaci knih Luxor. Nevidim to teda na stránkách knihkupectví, mam to primo od autora, tak to snad poslal spravne :)
    EKG
    EKG --- ---
    PURPUREAL: V pohode, to vydejchas.
    EKG
    EKG --- ---
    Se toho zase pri uplnku vyrojilo...
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    Krome hormonalnich problemu, coz je genetika /smula/, je tam i psychiatricky problem. Jungianska terapie, pred pripadnou predcasnou nebo dokonce chybnou transici, muze hodne pomoci.

Outbreak clanek:

https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/00332925.2017.1350804

Je tam priklad, ze doslo k tomu ze zeny lesbicky se zranili transici, v tomto mysogynistickem svete. Ze to byla chyba. Ze jako lesbicky podstoupili transgeder transici, kratce receno spatna medicina.

Samozrejme se stava uz po tisice let, ze se dostane zenska duse do muzskeho tela, ale to uz je duchovni zalezitost /tj. resit s duchovnim, Bohem atd., nikoliv s doktorem/. Neni to ale takto ciste receno pravidlo s tou dusi v tele, je to i psychiatricka a hormonalne geneticka zalezitost.

IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    BLOODRAT: sorry mozna za nevhodnou otazku, ale jak se ti povedlo, ze ti zmizeli ty kouty ve vlasech? To tou lecbou?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam