• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATIATransgender (crossdressing, genderfluid, transsexual, intersex etc.)
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    OCTOPUSS: Tak řešení by bylo zažádat o založení “Transgender moderované diskuse”. Vzhledem k tomu, jaký je stav moderace tady, tak to by to nebyla úplně duplicita. Imho by hlasovalo pro víc lidí :)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    KEESHEA: Prosím, můžeš začít s tvým problémem od začátku a podrobně? Ono opravdu z toho co jsi napsala není znát o co jde.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Nyx mě zdatně ignoruje a nic neřeší jako obvykle, takže Mr./Ms. schizo tu s námi bohužel zůstane.
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEESHEA: Z ČEHO konkrétně jsou lidi na fb mrtví strachy? Mluvíme o Česku, Slovensku, Íránu, USA, nebo obecně? V Česku je situace dost jiná než v ostatních zmíněných zemích, specifikuj aspoň zhruba region a dodej nějaký kontext. My fakt nemáme v hlavě tvůj fb feed, nevíme, na co myslíš, a ty náhodné výkřiky bez kontextu vykazují stejné patterny jako výkřiky transfobů, takže se nediv, že všeobecná trpělivost a snaha porozumět není úplně největší.
    KEESHEA
    KEESHEA --- ---
    SEKELLE: no, na fb skupinách o psychiatrii už je několik let mrtvo. Mají tam tisíce sledujících a jsou tam tři příspěvky za rok. Cokoliv se týká recovery nebo práv, lidijsou mrtví strachy, a to je i názor angažovaných lidí. Logicky se nabízí Nyx. Ale nakonec sem ráda, že mi to tady oktopus jeho klasickou reakcí zatrh. Pouvažuju, jak ten příběh anonymizovat. Ale nevím jak.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    KEESHEA: A nechces treba uz konecne napsat o co teda vlastne slo a jde?
    KEESHEA
    KEESHEA --- ---
    Můžete mi vysvětlit o co se pokusíte na základě nějaké logiky. Opakuji, kde jsem posílala oktopuse do koncentráku? Jen jsem řekla, že tam skončí, pokud bude tímhle způsobem porušovat zdravotnické zákony. Teď se k tomu jinými urážkami přidala ioreth
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEESHEA: Jestli chceš, aby lidi pochopili, co píšeš, musíš psát jako příčetný člověk. Ne jako veverka na kokainu.
    Náhodné výkřiky, urážlivá "poezie" bez náležitého vysvětlení, co jako čekáš, že se stane?
    IORETH
    IORETH --- ---
    SEKELLE: Internet nezapomíná.

COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    KEESHEA: ale nekecej
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    KEESHEA: Já si na to posílání do koncentráku ale pamatuju. Škoda, že jsem si neudělal screen. Každopádně pokud máš problém s Octopuss, tak si to s nim neřeš nějakýma šťekama tady, ale jak sama preferuješ, tak v poště. Navíc by bylo lepší to rovnou zasadit do kontextu než tu působit jako starej člověk řvoucí na mrak. Pokud jsi sem přenesla nějakou vaši osobní hádku, tak si ji řeště tam kde začala. Nevšiml jsem si totiž, že by začala tady.
    KEESHEA
    KEESHEA --- ---
    SEKELLE: já jsem přece nikoho do koncentráku neposílala. Když na mě queer osoba začne urážlivě pomocí diagnóz mluvit hatmatilkou, kterou si němečtí a američtí psychiatři osvojovali před válkou, tak jen konstatují pravděpodobný scénář vývoje.
    Jinými slovy, židovskou hvězdu jsem dostala já, ne on.
    Vážně neznáte svoje práva? A divíte se pak, že v ČR není změna pohlaví z vlastní vůle?
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    KEESHEA: Myslíš to slušné jednání v rámci kterého jsi tu někoho posílala do koncentráku?
    KEESHEA
    KEESHEA --- ---
    OCTOPUSS: přejdeme tedy na lokalni způsob komunikace - vždy slušné jednání, realita je důležitá, ale ne emocionálně.
    To co jsem tady psala, není vůbec vtip. Občanský zákoník, porušování zákonů českou psychiatrii, apatie neziskového sektoru, jsou věci, o kterých se v zahraničí o nás mluví.
    Až mě oktopus odešle na uzavřené oddělení bez spáchání trestného činu (v ČR diagnóza "neposlušná", v Německu protiprávní jednání), kdo by potřeboval vědět z nějakého důvodu více, pište do pošty).
    Nebude to tak možná navždy.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Zkouším to řešit s Nyxem; pokud se to povede, pročistím to a zablokuju.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    KEESHEA: Vypadni.
    IORETH
    IORETH --- ---
    OCTOPUSS: tý věci škoda není.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Ta věc se zase smazala?
    Škoda že se majitelka diskuze nechodí.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    KEESHEA: Nešlo by to aspoň s konzistentní diakritikou? "Útoky resej" mnou kroutí víc, než to nejasné sdělení této "poezie".
    JONY
    JONY --- ---
    Why Anti-Trans Campaigns Keep Returning to the Politics of Meat
    https://sentientmedia.org/anti-trans-campaigns-keep-returning-to-the-politics-of-meat/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam