• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEMALOPRAVDOVÁ PRAVDA ! deskovka Kolaps
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    KEMAL: hádám správně, že média jsou ty hlásné trouby a administrativa hvězdičky? Říkám si, jestli ti nějaký list pravidel nevypadl - média a administrativu čtu teď prvně od tebe.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    CYBERWOLF: Ty 3 hodiny jsou na konečnou verzi, testuju jen zkrácenou (tu jsem upravil speciálně pro testování, ona ta jednotlivá kola jsou jen v podstatě variacemi téhož, takže k tomu co od testingu potřebuju není potřeba nutně držet ty 3 hodiny)

    Jen Trhy mají Pozice v "technologiích" (ty, které mají význam během odehrávání karet a "kryjí se" s "barvami" karet). Jen Trhy jde "přebrat" jinému hráči. To "přebírání" není nijak likvidační, spíš jen zmírňuje dopad extrémní náhody, kdy jeden hráč nelízne ani jeden z 5 trhů technologie ve které je silný svými Korporacemi.

    Projekty a hlasování by teoreticky mohly být jedním typem karty, jsou si poměrně podobné. Efekt "Hlasování" musí hráč protlačit vahou svých hlasů buď v Médiích nebo v Administrativě (1 Pozice v Médiích = 1 hlas při hlasování o kartě "Média" atd.) nebo efekt nastavit tak, aby motivoval k podpoře jiného hráče, jehož hlasy potřebuje.

    Tam kde ses ztratil - tam jde o tom, že na Herní plán hráč zaznamenává počet svých Pozic v tom kterém odvětví. Ty Pozice má dány svým Holdingem (resp. i Trhy a některými Aktivy), jde o ty symboly na horních okrajích Korporací a karet. Podobně jako třeba v Through the Ages hráči na herní plán zaznamenávají jakou mají military power a kolik produkují vědy a kultury.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Pro mě je tříhodinová hra už moc, tak ti to jenom trochu z kybicuju.

    Nerozumím rozdílu mezi trhy, aktivy, projekty a hlasováním. Chápu, že projekty a hlasování jsou jednorázové a ty druhé ne. Ale v čem je další rozdíl (tj. proč jsou to 4 druhy karet a ne 2)?

    Jinak superjachtu musím kupovat po jednotlivých úrovních, nebo si můžu rovnou šetřit na tu pátou a pak to zavřít z ruky?

    KEMAL: tady jsem se ztratil a a dál už se nechytám.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    pište mi kdyžtak hlavně co je na tom blbý :) PROSÍM

    (anebo ještě líp - kam s tím můžu přijet a zahrát to)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam