• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGILiberland
    Jak tohle dopadne?
    rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LINROOT: zadnou otazku jsi nepolozil, akorat ses rozloucil, takze pa pa pa.
    LINROOT
    LINROOT --- ---
    VYHULENY_UFO: No ty bys byl v politice naprosto excelentní, vyhnout se odpovědi a tématu umíš naprosto bravurně:-D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LINROOT: chapu, usa berou chut do lepsiho zivota bez internetu...

    a uprimne, bez toho usackyho internetu a usackyho facebooku, kde by jedlicka byl... pochybuju, ze by si zaplatil kampan na propagaci sveho noveho statu v beznych komercnich novinach ci televizi... :P
    LINROOT
    LINROOT --- ---
    VYHULENY_UFO: Njn, očividně sis našel píseček na kterym se cejtíš příjemně. Mě spíš zajímalo proč tě tolik páli, že má někdo jinej názor než ty, kterej nikomu necpe a k tomu aby mu ho cpát nemusel se pokusí si založit vlastní stát. Na OT o bolševicích, cocacole a pornu tady budou jistě víc erudovaní experti než jsem já, takže pěkný víkend a internetu zdar, zdar, zdar.:-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LINROOT: ale i v tom arabskym svete maji radi internet, porno a mozna si obcas daji i cocacolu a nebo pivo. a minimalne ten americky internet se arabskym propagandistum fakt hodi... ;0)

    //jako je to zajmavy sledovat, pres to zlo, ktere amerika pacha vyvozem sve ideologie, minimalne dolary a internet nesmrdi ani teroristum :P
    LINROOT
    LINROOT --- ---
    VYHULENY_UFO: No levicový názory odemně nečekej:-) já sem psal o vývozu do arabskýho světa a né do Evropy. A byl to příměr k tomu, že je rozhodně lepší když si svojí ideu bude prosazovat ve svém imaginárním státě, než kdyby jí začal cpát někde, kde o to nestojí.Ale je pěkný jak se chytáš stébla abys ze mě po jedný větě mohl udělat bolševika, né díky já si na pravičáky a levičáky nehraju, snažim se spíš mít vlastní názor a neupírat ho ani ostatním:-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: popripadne je taky reseni vsechn nechat na panu Jedlickovi a predpokladat, jako predpokladali nemci v pripade Hitlera, ze je to vyvoleny vudce, ktery dovede sve ovecky do zeme zaslibene :P
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JIMIQ: a s tim bych souhlasil.. politicky aktivni by mohli byt lide s urctym prijmem, odpracovanymi roky v libovolnem sektoru a mohli by to delat jen ve veku 40-60 let... :P
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    VYHULENY_UFO: proto je potřeba zavést omezené volební právo :-) nevázat to na arbitrární věkovou hranici, ale třeba na zaplacenou výši daní, nebo vědomostní test :o)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LINROOT: ale prosimte, co zase vyvazeji americani. tady trosku citim levicovou propagandu o skvelem demokratickem rusku a zlych USA.

    nez napisu neco dal, vez, ze diky USA muze sedet u internetu, diky tomu, ze jsme se po revoluci otocili smerem na zapad muzes se zcela svobodne rozhodnout klidne nepracovat a stat se treba bezdomovcem v jizni italii. to by bez usa a jejich demokracie neslo.

    to je totiz jedina velka vyhoda demokracie, ze umozni vyresit problem s vlastnim nazorem. kazdy ho ma pravo rici, coz v byvalym rezimu neslo a diky demokracii, kdyz se vas sejde s tim samym nazorem dostatecny mnozstvi, muzete si vynutit zmeny.
    jinak ale plati, ze vetsina vyhrava a mensina se musi podridit i kdyz nesouhlasi, to je kouzlo demokracie.
    LALINA
    LALINA --- ---
    LINROOT naprostej souhlas
    LINROOT
    LINROOT --- ---
    VYHULENY_UFO: Tjn, ale nikomu nemůžeš upírat vlastní názor a vizi, že to de třeba jinak, ikdyž tvoje zkušenost ti říká, že to tak nepůjde.. Jak říkáš lidi se neshodnou, a na tomhle kór ne. Nicméně ať se pokusí realizovat svůj sen a pokud ti nikdo necpe, že to máš dělat stejně tak je to snad v pohodě ne? Pořád lepší než amíci, který svojí vizi demokracie vyvážej do arabskýho světa ve velkym a víme jak to dopadá:-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: a prevzit zodpovednost, to je to nejtezsi a taky nejdrazsi.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LINROOT: bohuzel musi vzdycky fungovat pyramidalni usporadani spolecnosti. ke kazdymu prdu se nemuze vyslovit kazdy z 10M obyvatel, to by se pak nic neudelalo. vzdy musi byt nekdo v hornich prickach pyramidy, kdo vezme na sebe zodpovednost.

    LINROOT
    LINROOT --- ---
    VYHULENY_UFO: Ale tak o tom to je. Já s timhle politickym směrem taky nesouhlasim, ale jestli někdo jo, a je ochotnej do toho investovat svůj čas, peníze a budoucnost tak ať se tam klidně potom sežerou žejo:-) Nicméně to neni nic co by někoho mělo v Čechách trápit. Ono každej politickej směr je v podstatě utopie, která nikdy nebude fungovat stejně, jako je to napsaný na papíře.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LALINA: presne tak, takze ja sem si sehnal dva lidi z domu, ktery mi byli ochotni poslouzit jako kontrola a poskytovatele druheho podpisu na vsechny domovni lejstra a stejne je vetsina prace na me malickosti..
    s tim take prislo zjisteni, ze sice demokracie je super vec, ale napriklad vyberova rizeni jsou silenstvi. stejne si ve finale dohodnes praci a cenu s jednou firmou, zbyly dve oslovis jenom kvuli tomu, ze potrebujes krovi a aby meli duchodci pocit, ze je vse ferove zarizeno.
    napriklad moje zkusenost je, ze kdyz si praci domluvim s clovekem, ktery pro nas dum dela uz pres deset let a paradoxne ho vsichni znaji diky predchozim vyborum, dostanu cenu o dost nizsi, nez kdyz si na seznam.cz najdu dve libovokny firmy...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LINROOT: neni, protoze i vlastni stat musis umet uridit, zvlaste v pripade, ze budes mit treba 200 000 obyvatel. a ve finale, kdyz dojde na lamani chleba, tak zjistis, ze se nakonec ani neshodnou na tom, kolik platit za elektriku, kterou si pritahnou ze sousedniho statu, protoze 200k lidi ma nejakou spotrebu, zejo... :P
    //pokud tedy nechces zalozit stat jako virtualni firmu s adresou na praze 1 a dolarovym uctem na kajmanskych ostrovech, zejo.. :P
    LALINA
    LALINA --- ---
    sorry za OT, už mlčím
    LALINA
    LALINA --- ---
    UFO: nikdo to dělat nechce, každýmu je to bud jedno, nebo už je dost starej na to, aby se s tím mordoval, už na to nemá sílu.
    Ten pocit, když vidíš ty lidi, jaký jsou to tupci - a řekneš si, co já se pro takový idioty budu namáhat. Dělá to tesdy tímpádem furt ta samá banda, která je dost akční na to, aby využívala těchhle blbounů. Ted předseda řekl, že s tím končí, takže nastoupí jeho ovladač, arogantní hovado, který je mnohem ostřejší, než tenhle dosavadní soudruh.
    LINROOT
    LINROOT --- ---
    VYHULENY_UFO: Šak tady jde o to že to nikomu cpát nechce, proto asi jediný řešení je mít vlastní stát kam lidi půjdou dobrovolně protože s tou myšlenkou souhlasí, a nebudou nucený setrvávat v systému, kterej většinové společnosti vyhovuje...Proto nevim co máš za problém, když tebe se to nedotkne,a koho se to dotkne, tak ten do toho šel dobrovolně(vše samozřejmě zcela hypoteticky kdyby se to náhodou povedlo:-D)
    LINROOT
    LINROOT --- ---
    VYHULENY_UFO: Hele já vim že to neni prdel, odkupovali sme byt od městský části a musela bejt 100% shoda mezi všema nájemníka(80% idioti se kterejma se nedalo domluvit). Nakonec se nám podařilo tu smečku ukočírovat a vylezlo z toho jediné řešení, byt rychle prodat a nechat je tam ať se sežerou:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam