• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PATR1KMatrix: Dies Irae Reloaded
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Obecná pravidla Matrixu!

    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Právě jsme rozeslali první várku postav. Mrkněte do svých e-mailových schránek. Pokud tam ještě nic nenajdete, nezoufejte, další várka přijde brzy ;-).
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    tak jsem vybalil svou novou nerfku. A reknu vam, netusili byste jak strasny padlo je zasobnik na 18 projektilu. :D
    sry za ot :)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    DAROS: stacily. Na druhou stranu jde (alespon z meho pohledu) o zbytecnou miru virtuality
    DAROS
    DAROS --- ---
    No koukam ze bude o cem cist... jen musim najit cernou kroniku na idnesu :-). To by nestacili hadraky? Nebo je to moc pracne je vyrobit.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Dodavka zbrani objednana. Budu vas informovat az prijdou.
    DJINN
    DJINN --- ---
    Ad barvičky nebarvičky - problematiku lze rozdělit na dvě části, civilní a policejní. To, co splaší civila, který ten výjezd zavolá, je věc dost nepředvídatelná (hůlky, stočené noviny...), nicméně spíše ho splaší zbraň tmavě - nehračkářsky nabarvená, byť růžovozelenofosforeskující vzhled skutečně nezaručuje, že se jedná o neškodný předmět (https://publicintelligence.net/wp-content/uploads/2010/04/toygun2.png). Policii spíše splaší reálný tvar, tj. různé montáže, které ze scifi kvéru dělají sice futuristickou, ale minimálně z dálky realisticky vyhlížející záležitost, případně modifikace přímo se o realističnost snažící. V kombinaci s kamuflážními barvami tuplem... třeba http://i12.servimg.com/u/f12/17/16/28/42/nerf_f10.jpg by mohl být problém, tohle http://www.instructables.com/id/Nerf-Recon-M16M4-cosmetic-mod/ taky. Běžně se vyskytující patvary nerfek (třeba http://www.dracik.cz/galerie/2_18030/nerf-n-strike-firestrike-original.jpg, resp. v barvičkách třeba http://pre07.deviantart.net/...1/8/4/nerf_firestrike_mod__the_deputy_by_sathiest_emperor-d5r65kb.jpg) spletou tu důchodkyni, ale když s tím uděláte tohle: http://girlygamer.com.au/2013/03/diy-simple-nerf-barrel-extension-for-nerf-firestrike-pistol/ už jsme jinde (připočtěte tmu). Samozřejmě mluvím o tom, že konkrétní nerfka je pozorována, nikoliv ohmatávána, tam je jasno. Tudíž nejlepší doporučení je používat zdravý rozum a FIONOR:
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    PATR1K,SILENTBOB: rozhodne, ani nebarveni neni stopro a barveni by uz u vznikleho rozhovoru s policii nemelo doufam predstavovat vaznejsi problem

    FIONOR: rozhodne souhlasim, ze je to nejlepsi postup.
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    FIONOR: AMEN!
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Rule of Thumb:
    Prostě s případně přivolanou policejní hlídkou spolupracovat, prokázat se doklady, nemít silácké řeči a vše co možná nejpravdivěji vysvětlit.
    Zabírá to pokaždé.
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    LORD_WANG: ta si ho vykrici i nedyz jsme tam s hlidkarskymi cinskymi hulkami a mame cerne plaste
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    LORD_WANG: takhle: my rozhodně nikoho nenutíme nerfky barvit a nebo nebarvit. To necháme plně na vašem uvážení. Jen jsem chtěl do diskuze vnést nějaké ověřené informace :-).
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    PATR1K: problem nebude s vysvetlovanim, ale s vyjezdem, ktery si vykrici poloslepa duchodkyne
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Organizátorská vsuvka:
    Obarvené nerfky jsme řešili i se známými u Policie ČR (z nichž se někteří budou pravděpodobně Matrixu i účastnit) a bylo nám řečeno, že by s nimi neměl být žádný problém.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Upozornuji vsechny, kteri si budou pujcovat zbrane od PbN, ze ty uz jsou nabarvene, a odbarvovat je nebudeme.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ALDARION: osobně kašlu na barvičky. Budu sám sebe citovat (jak to dělá pan profesor Ing. Václav Klaus, PhD, DDT, WTF) - "Nechci někde potkat nějakého Gilhada (Gilhad promine), který rozespalý špatně identifikuje hračku, vytáhne jeden ze svých sedmnácti skrytých koltů, zastaví mě a následně pro jistotu zajistí. Na to jsem příliš velký terč :)
    FIN
    FIN --- ---
    ALDARION: osobně mám v úmyslu poskakovat třebas s papouškem arou, jen abych byl z obliga :-)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    FIN: To samozřejmě chápu. Myslel jsem, že jsem ve svém předchozím postu udělal dost smajlíků. (Jinak tohle je důvod, proč trošku váhám nerfky přebarvit do nějakých drsných černostříbrných tónů. Všímávé důchodkyně nejsou příliš dobré v rozeznávání skutečných zbraní od hraček. ;D)
    FIN
    FIN --- ---
    ALDARION: představa, jak se hráči odstřelují současnými velice realisticky vypadajícími paintballovými a podobnými maketami skutečných zbraní někde po praze v podvečer až večer až v noci, přičemž báječně zachovanou a nevysmátou atmosféru této hry poté nečekaně doplní ještě realističtější střelba čezet policie, městské policie nebo jednotky rychlého zásahu, jejichž olověné kulky velice realisticky vycáknou něco realistické krve a střev hráčů dříve, než se přijde na to, že makety v rukou drsňáků byly jenom makety, zase přijde celkem humorná mně - ovšem v žádném případě se jí nebudu účastnit blíže než na vzdálenost "triedr a popcorn" :-D
    REINITA
    REINITA --- ---
    ALDARION: a víš, že jdou parádně přebarvit a udělat z nich futuristické/steampunkové/noirové kvéry jako víno? :p)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam