• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAKROUSEKBusiness Class - hédonismus, cestování a podobně
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    MAKROUSEK: Díky, taky mi připadá dobrý... Navíc s Lufthansou létám celkem často.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    TRAVIX: Nejlepsi je Miles and More od Lufthansy.
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    Mimochodem, když už jsem tady, tak se zeptám: Hodně teď létám, tak uvažuju o nějakém frequent flyer programu. Je nějaký, který stojí za to? Létám hlavně po Evropě...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    TRAVIX: Ale i ne :-). Prece jenom, kdyz je nekdo turista, tak tam maj i veci pro turisty.
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    MAKROUSEK: V přízemí mají diamanty, v patrech 2-5 jsou snídaňové bufety...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Jojo, ja kdyz jsem byl posledne v New Yorku, privezl jsem zene darek od Tiffanynho, kamarad mi rekl, ze tam maji nekolik pater a diamanty maji jenom v prizemi.
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    Pokud stejně jako já přemýšlíte nad vánočními dárky, doporučuji Harrods. Jejich e-shop rozesílá do celého světa a vzhledem k propadu libry po brexitovém referendu jsou teď nákupy z Británie celkem levné.
    Objednal jsem včera. Až balíček přijde, podělím se o zkušenosti.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    MAKROUSEK: odle me to ma i 747... A tam jsem to zazil. da se to v pohode. vubec to nepoznas. Ale je mozny, ze je to i rozdil mezi 777 A 747, ve velikosti letadla.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Neletel jste nekdo transatlantickym BA 777, takovy ty sedacky jedna dopredu, druha dozadu? Fakt to je takovy peklo?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    MUI: Google MDRNC13
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    MUI: Takovy ty SONY pecky. Ted mam nejaky Phillipsy bez redukce sumu, ale asi pujdu do neceho lepciho.
    JANOS
    JANOS --- ---
    Bose QC jsou nejlepsi ze vsech!
    CROSS
    CROSS --- ---
    MUI: Bose Quiet Comfort 15 (to je starší model, mám je už nějak dva roky), do letadla zcela postačující, s kabelem, napájení jedním AAA článkem (používám sporadicky ale měnil jsem snad jedinkrát, co je mám). Můžu doporučit.

    Jinak existuje týpek, co si do nich v letadle pouští zvuk leteckého motoru jako white noise, ale to jsem teda nezkoušel.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    MUI: Nezavidim. Kup si teda nejaky drazsi, circumauralni, jako ze dokola ucha. Ja mel takovy ty noise cancelling pecky, ale ty furt vyklouzavaly z ucha. Rozhodne nejaky na drat a na baterky na noise cancellation, protoze bluetoothovy ti 17 hodin nevydrzej. Jo a kup si takovou tu masku na oci ;-).
    CROSS
    CROSS --- ---
    JANOS: mimo téma, ale Swiss jsou hrozný zmrdi, měl jsem s nima v létě trošku konflikt, když na místě mého syna po našem příchodu na palubu seděla nějaká ženská a letuška to odmítla řešit a řekla mi, ať mu najdu jiný místo. To bylo jen v ekonomický třídě tedy. (Jinak syn patří k těm vzorným cestujícím.)
    JANOS
    JANOS --- ---
    No Swiss me vcera nasral. Business kabina je rozdelene na dve casti: Mala ma 9 cestujicich, Velka ma 36 cestujicich. S deckama jsem samozrejme zabookoval tu malou. Je lepsi nasrat 6 cestujicich nezli 33.

    No a vcera mi zrusili rezervacku mist a prehodili me do velke kabiny, protoze v male kabine nemaji extra kyslikove masky pro mimina. Holt, snazil jsem se.

    Kazdopadne muj syn do svych 2 let lete 25 krat, z toho 2x first class a 4x business. Na dalkovce nikdy nebrecel, akorat si hral a spal. Obcas probrecel nejake ty evropske hodinove lety (v economy) protoze by nesedla zmena tlaku nebo nejaka blbost.

    Me nejvic rozhodilo kdyz se jednou na letu do Londyna jakasy duchodkyna brutalne posrala, tak ze z toho bylo temer nouzove pristani, a museli relokovat asi 5 pasazeru na jine sedacky kvuli smradu.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    JORIM: Jako musim rict, ze jsem znacne tolerantnejsi, co mam svyho prcka, predtim jsem byl na decka hodne hodne alergicky, ted uz jsem jenom alergicky. Jak se rika: "Deti jsou jako prdy. Zvladnes jenom sve vlastni."
    JORIM
    JORIM --- ---
    No přátelé, copak vy nevíte, že děti jsou sluníčka našich životů, že segregovat děti je diskriminace, a že na dětský pláč si máme zvykat, protože je přirozenou součástí našich životů a je v podstatě krásný???

    ...ne, dělám si prdel, už aby to bylo :-)
    JANOS
    JANOS --- ---
    Haha, v unoru letim na Floridu v business tride s detma :) Bude veselo.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    MUI: Scoot? Tak to jsem nikdy neslysel. Ty uz jsi s tim letel/a?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam