• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOR_TIMERMortimerova grilovací zahrádka
    Napadla mě myšlenka pronajmout si pozemek v Praze. Prostě msto kde bych mohl grilovat a hostit své přátele a pozemek by se pak mohl využívat pro spoustu různých aktivit. A pokud by se podařilo dohodnout dlouhodobější nájem mohl by se i rozvíjet potenciál tohoto místa. Pokud by se sehnal dostatečný počet lidí aby se podělily o nájem a o případné investice. Nebo lidí kteří mají čas a nevadilo by strávit pár hodin prací na zahrádce. Nebyli by náklady na osobu nijak veliké.
    Zatím si objednali
    ACE
    OLAF
    GOBERS
    JEŽEK
    (pokud jste poslali objednávku a já vás sem nezapsal prosím kontaktujte mě.)
    rozbalit záhlaví
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    nejake nove ponuky ohledne ochutnavky v elysiu? byl bych pro, ale doporucil bych tentokrat termin nekurackeho uterka neb kuraci jsou zjevne mnohem tolerantnejsi k minoritam...
    GORGLIN
    GORGLIN --- ---
    Morty, tenhle víkend asi nebudu v Praze a moc mě to mrzí.
    Kdyby náhodou něco zbylo, moc tomu nevěřím, ale co kdyby náhodou, mohl bych odkoupit tak půl kila vzorečků?
    MOR_TIMER
    MOR_TIMER --- ---
    Děkuji všem za zájem a dovolím si ještě doplnit pár věcí. Na které jsem zapomněl nebo je neupřesnil.
    1) Časový harmonogram do patnáctého budu přijímat objednávky na základě, které vytvořím nabídku. Pak bude potřeba uhradit peníze na účet, abych mohl objednat maso a nejpozději v pondělí 22 mohl naložit maso a objednat ryby. Následné grilování/uzení by pak bylo o víkendu (možná i celí víkend).
    2) Odběr. Je potřeba abyste si se mnou dohodli termín předání do tří – čtyř dnů. Pokud víte, že to nestihnete, napište to do objednávky, abych vám nedával rychleji se kazící zboží.V případě zájmu by nejspíše šlo odeslat nějaké věci PPL nebo něčím podobným. Doufám, že se mi podaří zajistit nějaký výdejní prostor.
    3) Místo konání. Zatím není pevně určené, je potřeba aby, jsme tam mohli přijet s udírnou a grily a aby se tam dalo existovat i když počasí bude nepříznivé popřípadě někde, kde můžeme postavit velkej stan. Pokud máte nějaký napád prosím dejte mi vědět.
    4) Ryby. Nakonec jsem se rozhodl, ne jezdit pro ryby kdo ví kam a radě se obrátím na pražské poskytovatele. Máte někdo nějaký typ na rybárnu nebo farmářské trhy? Navíc poprosím ty, kdo by chtěli ryby, aby mi do objednávky napsali pokud, mají zájem o nějaký specifický druh ryby nebo pokud mají zájem o celou rybu.
    5) Grilování. Je mi jasné, že není v lidských silách, aby všichni měli čas. Ovšem, není žádný problém udělat několik grilování/uzení za sebou. Záleží jen na tom, aby byla dostatečná poptávka.
    6) Pokračování. Doufám, že tato akce nezůstane jedinou. A v brzké době se stane spíše pravidlem Emotikona smile. Takže pokud máte nápad, co by se dalo grilovat, udit, apod. napište a já hned začnu shánět další zájemce. Dejte také vědět, jak často bych měl takovéto legrácky plánovat.
    7) Podělte se se svými známkami o informace k této akci. V práci, doma, nebo v hospodě. Každý člověk co si něco objedná je pro mě požehnáním a příležitostí k dalším investicím. Čím víc toho budu dělat tím lacinější pro všechny zúčastněné. Pomůžete mě, jemu i sobě a jako zvláštní poděkování za pomoc pro vás budu mít na grilování přichystané extra speciální menu Emotikona smile
    MOR_TIMER
    MOR_TIMER --- ---
    Omlouvám se za mojí odmlku, měl jsem teď docela honičku.
    Teď jsem ale opět zpět a opět se vrhám do díla. Bohužel pronájem pozemku jsem musel o trochu odsunout, protože jsem zjistil, že než se pronajme pozemek je potřeba vyřešit spoustu věcí, než se dostanu tak daleko.
    Proto jsem si pro vás připravil takovou promo akci. Právě jsem si objednal nový mlýnek na maso s nástavcem pro plnění klobás a už se těším, až si ho budu moci vyzkoušet. A stejně tak se blíží léto a s ním i zavařování různých plodin země.
    A co si na vás chystám?
    Hlavně výrobu klobás (jak uzených, tak těch na gril), paštik a jiných mastných dobrot. Maso budu brát zde http://eshop.goodvenison.cz (takže pokud vás napadne, že byste chtěli ještě nějaké maso, neváhejte se ozvat)
    Pokud navíc bude zájem (a já věřím, že bude) můžu vám nabídnout uzení sýrů různých typů a s různými příměsemi. A uzení ryb a to včetně takových lahůdek jako je úhoř, Losos, nebo sumec.
    Ryby budu objednávat zde http://www.rybaprovas.cz nebo http://www.bestfish.cz/cenik/ (je to ale poněkud z ruky takže, pokud někdo ví o něčem blíž, jsem jedno ucho)
    Jako další si rád udělám takový malí trénink na hlavní sezónu zavařování a nakládání. Proto bych pro vás rád připravil Různé variace nakládané a zavařované zeleniny. Taky mě napadlo připravít i zvěřinové guláše, které vám zavařím, aby vám vydrželi.
    A jako takový bonbónek na závěr. Uzení se bude odehrávat v pražském parku proto bych ho rád spojil s grilováním a ochutnávkou různých dobrot z grilu a specialit z udírny.
    VŠECHNO ALE ZÁVISÍ NA VAŠEM ZÁJMU.
    V tuto chvilku teprve dávám do hromady cenové kalkulace. Jaká bude výsledná cena, závisí na celkovém objemu objednávek. Stejně tak na tom závisí i rozmanitost produktů.
    Pokud se chcete zapojit a objednat si tak mi napište ideálně i vyplňte objednávku zde http://mortimerova-grilovaci-zahradka.webnode.cz/objednavka/
    Zatím pro orientaci zde je předběžný ceník (váhy jsou za sirova)
    Klobásky, paštičky a jiné masové pochutiny.
    200-300 Kč. -výběr všech produktů na ochutnávku (cca 1-2kg)
    Cca 500 Kč – výběr všech produktů na ochutnávku + sýry (cca 2 kg - 5kg)
    1000 Kč – záleží na dohodě, co všechno budete chtít vyudit + jako poděkování za vaši štědrou podporu vstup na grilování a další akce zdarma.
    Gulášek z kila masa 150-200
    Nakládané a zavařované plody (komplet série) 100-300 záleží na surovinách
    Sýry a ryby cca 5% – 20% k ceně vstupní suroviny
    MOR_TIMER
    MOR_TIMER --- ---
    LUKASM: kvůli zázemí. toalety , kuchyň , udírna ,nebo zastřešený prostor při nepřízni počasí.

    HONCKA: kdyby to bylo jen na akce tak ano ,ale má idea fungování je spíš forma soukromého klubu. každý si tam pak může páchat činnost jaká ho napadne. (práce na zahrádce, práce v kovárně atd.

    FANFAN: vím už sháním korektora :-)
    LUKASM
    LUKASM --- ---
    proč si pronajímat nějaké místo, když můžete jit s přáteli do jakehokoliv parku?
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Booked
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Idea pěkná, ale tohle uspořádání dělá zlo i mezi blízkými kamarády. Funkční věc je, že si to jeden koupí (pronajme) na sebe a pak to pronajímá na jednotlivé akce ostatním.
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    Čeče, ta gramatika může lidi odradit - od spolupráce s tebou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam