• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TEKKANNE: :D takhle, kdybych se nekdy vratila na single market, jdu hledat seznamku majitelu jezevciku;) jako socialni sonda k tematu mne Tinder nepresvedcil, takovek swipe na kramu, meh.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TEKKANNE: Hele, nakonec mi nekdo rikal, ze se tam da zobrazit vyska, coz by teda vysvetlovalo mnohe, ale kazdopadne mi to tam ted nahodne ukazuje ruzny veci. Vzdalenost, mesto, konicky a asi i tu vejsku. Tezko rict takhle z hlavy, ja to mam nainstalovany, ale pustim to fakt tak maximalne na to, abych shodil notifikacni cislicko, protoze mne sere :D
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    PSYCHO: a není to náhodou tím, že tam máš místo km nastavený míle...? :-D
    páč já teda nikdy nic takovýho neviděla, buď celý km anebo "méně než 1 km"

    SUBVERSION: mám to podobně, vybírám čistě intuitivně podle očí a mám za to, že z těch pár fotek a nějaký krátký konverzace dokážu odhadnout příčetnýho a inteligentního člověka (což se mi na následný schůzce většinou potvrdí; narozdíl od tý osobní chemie a feromonový kompatibility, to z fotky prostě nepřečteš).....fotky nemusej bejt bůhvíjak zábavný, ale pokud je všech 9/9 fotek selfie, navíc výhradně u zrcadla, ideálně ještě pózující se zatnutejma bicákama/břišákama, tak to pro mě je úplně odepudivý, stejně jako příliš přepěstěnej týpek v úplejch džínách srolovanejch nad kotníky a lesklejch mokasínách (klasiky na selfiečku z výtahu).

    SARAJ: ha, zajímavý, to musím zkusit! :-D jinak s tím věkovým posunem směrem dolů se mi to děje úplně stejně, řekla bych, že to je docela rozšířený fenomén (někteří muži ty starší holky vyloženě preferujou, z docela pochopitelných důvodů)....
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VENDULKA: no a pak clovek pochopi, ze krasa fakt neni vsecko XD.. i kdyz jak pro koho pravda...
    EKG
    EKG --- ---
    VENDULKA: (staci se zeptat, jak se vazou bondage)
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    NAVARA: sám seš coura ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VENDULKA: couro :)
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    SUBVERSION: tak ono třeba v prostředí bojových sportů je obecně hodně hezkých chlapů...seznámíš se jednoduše (stačí se zeptat, jak se vážou bandáže a máš to). Jenže pokud se člověk tomu fakt chce věnovat, chodit na tréninky, tak není dobrý randit nebo flirtovat s půlkou gymu :D
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    PSYCHO: Ne, jen jsem v úžasu. Nikam nejdu :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    SIBILLE: Jdes do toho, jo? :))
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    SUBVERSION: OBROVSKÝ počet pěkných chlapů?? Wow! :))
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SUBVERSION: tak urcite.. fotka prece nelze XD
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    tak jste tedy dospěli k diskriminaci sportovců? :)
    ad Tinder a fotky: nevím, myslím že jsem schopná lidi vycítit i když mají nudný standard fotek. Některé úsměvy se mi líbí, jiné vůbec.

    Jinak tip pro ženy: obrovský počet pěkných chlapů chodí do lanových center, seznámit se tam dá úplně jednoduše, poprosit ať ukáže nějaký úchyt nebo vysvětlit jak na kterou stenu lézt; není zač!)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam