• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    IANIS
    IANIS --- ---
    BAAL: Jak psal Werner Lansburgh, "Good fuck is purely intellectual affair".
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    BAAL: k textu se v tinderu musis prokliknout, ne?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ROLAND: chyba je v tom, ze tinder je jen o prvnim dojmu. Vetsine neatraktivnich lidi to dojde
    a nejsou tam. Ten zbytek pak cni mezi hezounkama a fotosopakama jako jasny NO, ktery te pohybem prstu posle tam, kde jsi :)

    pro hezky holky a kluky je tinder neco jako supermarket. A pokud je nezaujme obal zbozi, proste jedou dal. Pro neatraktivni je tinder nepouzitelnej, protoze dostanes like jednou za mesic a to nejspis jeste omylem.

    A holky to maj jeste o to veselejsi, ze ani nemuseji po tom supermarketu jezdit, se tam nekde posadi a jen odhanej zajemce. Protoze jeden chlap na seznamce musi oslovit tak 10 zenskejch, nez se naka chyti aspon na chat.

    Proste tyhle seznamky jsou na hovno, pokud nemas na prvni foto co nabidnout (at uz svaly nebo prachy) a sance na seznameni nebo aspon chatu klesa umerne s atraktivitou uvodni fotky.

    Takze (pokud jsi az tak zoufalej) si zaloz fake profil s hezounkem a aspon si zaflirtujes po chatu.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OMNIHASH: Námitka!!!
    KULA
    KULA --- ---
    ROLAND: Hele když to tak čtu, ty budeš jen moc chytrej....
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: to máš z toho, že máš v hlavě bordel. Dvacítka má proti stejně starý holce co ty přesně jedinou výhodu: sex. Jestli na to máš morál, moudrost a charisma, máš s ní prcat jako králík, a ne se snažit zakládat rodinu a pak se divit, že má jiný priority, třeba se odstěhovat od rodičů, nebo dostudovat školu...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SIBILLE: je nejvic :)))
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SIBILLE: hot husband je skvelej;)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    GRANTORINO: Jo, jejího manžela žeru dost :) https://www.instagram.com/p/CBftyy7F-SZ/
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: tady to je blby a vam chlapum to vubec nezavidim, ale je to presne tak, cestujou, studujou, hotyoga a do zakladani rodiny se moc nehrnou, je to tak. bohuzel to dite je koule u nohy pro spoustu veci.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: tohle video s osmazenym milionarem mam rada, ale v podani Celeste Barber XD, ktera teda mimochodem ma podle me nejvic sexy manzela
    https://www.instagram.com/p/Bebv845hye4/

    KOUDY: prosimte bylo by k veci, aby si prestal prezentovat, ze zensky si "klidne rodej ve ctyriceti", ne fakt to neni pohodicka, pokud to neni kolikaty dite, tak je to dost pozde a mas zvyseny rizika, ze budou problemy u decka, i u zensky, zeptej se taky, jak ta tehotenstvi snasi, obvykle spis o neco hur nez mladsi zensky,
    chalpi v padesati nejsou tesne predsmrt, coz nikod nerika, ale rozhodne vsichni neposkakujou jako osmazenej skret na jachte.



    to je furt dokolecka, jasne, ze s nima muzes chodit, ale mas taky velkou radu tech vztahu, ktery se s deckem rozpadnou, ale at si kazdej dela, co chce, to je jejich vec
    ze cekaji dite, nic neznamena, sorry, ale zbouchnout zenskou neni umeni, umeni je potom z toho udelat fungujici rodinu
    a o nedozralosti sportovcu se snad nemusime bavit, to opravdu nejsou zadny profesori filosofie, tak at si klidne sbalej nejakou mladou holcinu, pokud si ji udrzej
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MOODYCAT: vis jak, nejsi acko movie star ani italskej miliardar, hokejka ve vysluzbe..tenhle model je taky aplikovatelnej na velice male procento populace. Chapu, ze otehotnet v 25 s miliardarem na haciende v Miami ma sve kouzlo:) Ole!
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    KOUDY: A ty mladý holky na konci tvýho příspěvku se chtěj tahat s dětma po Vietnamu?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Ja pridam zkusenost ze sveho okoli, mi pratele 35-40, kteri lovi ve skupine 21-25, maji opakujici se krachujici vztahy podle stejnyho scenare a hrozne se divi, ze si s tema holkama nemaj co rict. Hrozne se divi.
    P.S. A nechodte na me s tim, ze nekdo je v patnacti vyspelej vic, jak kdejaka petatricitka. To muze rikat jenlm Bohus Matus.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KOUDY: sonda z druhe strany - veskere me kamaradky v te vekove skupine, co uz nedodava elan do zivota - jsou seznamene a zadane. Nove vztahy, seznameni hodne z nich resilo okolo veku 37plus.
    A charismaticky a moudry, mno... promin, ale musela jsem se tady fakt zasmat:)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    TEKKANNE: Jo to mě také na těch seznamkách štve že se tam spou nezletilý a už to lítá 12 letá věk 18 24 apod. To musí být asi slušný ráj pro pedofily.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Tak nevím kde jsem dělal chybu, ale mě na Tinderu, ale i těch dalších soudobých seznamkách co fungují na stejném nebo podobném principu se nikdy nezadařilo získat shodu. Nebo zavést vůbec nějakou normální komunikaci. Respektive co by vedlo ke schůzce. A to ani s některými premium funkcemi, kdy sice to vypadalo jako že mám vyšší návštěvnost, ale to bylo asi tak vše. Navíc Tinder mé zařízení přestal podporovat, takže ho už ani nemohu nainstalovat.

    Také se mi i párkrát povedlo dostat se na konec výběru že už nebyla další nabídka a nebo to začalo ukazovat němky. ;)

    Za mě co vidím asi jako největší problém u těchto rádoby seznamek je pro mě index souměrnosti. Pokud nebudete mít stejnou či obdobnou indexovou skupinu velice pravděpodobně se vám někteří nikdy nezobrazí. I když těch vyhodnocovacích algoritmů je tam vícero.

    Někdy úplně vidím ty algoritmy na kterých to běží. A kdy se musím rozhodovat, jestli budu lhát a nebo budu upřimný a tedy systém mě vyhodnotí jako příliš vybíravého uživatele a dá mi trestné bodíky.

    Dříve se mi přes tehdejší seznamky sem tam i povedlo navázat nějaké schůzky, ale tak nějak po roce 2010? To začalo jít do kopru. A že jsem zkoušel desítky různých textů. (žádné oplzlosti nebo tak) S fotkama je to horší, nerad se fotím po některých zkušenostech. A spíše se mi povedlo seznámit přes xchat nebo lidé.cz. Ale i to už je tak nějak mrtvé. A navíc časově to bylo moc náročné.

    Co tak obvykle píšete protějšku při iniciaci konverzace?

    I když já bych potřeboval nejdříve dosáhnout nějaké použitelné shody a ne že mě dá shodu nějaká zoufalka co to rozdává o stošest komukoliv a umí se tak domluvit max jedním jazykem.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    NAVARA: no jo, to jí klidně najdou, i když jí je 14....:-D

    GRANTORINO: jo taaaak......:-D no hele.....mluvit jsem toho Nedvěda možná nikdy neslyšela, ale fyzicky na tý fotce vypadá dost dobře, čistě vizuálně bych ho klidně brala. a taky nutno říct, že skoropadesátníci, co se udržují celej život aktivní a v kondici, většinou bez problémů můžou ;) a pak už je to jen otázka individuálních preferencí, některý holt půjdou spíš po mladým mase, ostatní zase spíš po zralejším charakteru, obojí má svoje pro a proti (a platí to oboustranně, znám nemálo párů, kde tou starší, teda "jen" o 8 -10 let, je žena)

    PALEONTOLOG: aha, a jakej trestnej čin máš na mysli/ by měl být hlášen? umučení morčete?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TEKKANNE: Jsem někde četl, že v Islámu pokud je holka už ne úplně nejmladší a pořád nesezdaná, že jí někoho najdou :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    TEKKANNE: reaguju na teorii, kterou rozvijel Koudy, na kteryho jsem reagovala predtim :D
    ...a sice, ze petadvacitka a padesatnik jsou prej idealni par, a dal, ze petatricitky jsou stary pro padesatnika, kterej muze kdykoliv, no nemuze no ;) takze me to vykladat nemusis

    SIBILLE: no takhle blbe jsem na tom nebyla snad nikdy, abych si ucuravala z darovanych zavarenin :D
    jenze to uz ti pripomene kolegyne pred duchodem, ktery ti cpou igelitky se starejma kramama, ktery je jim lito vyhodit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam