• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AVATAR: jinak malej dovětek, bejvalka je blízká příbuzná Moniky, co jí Kramný zabili s dcerou. popravdě, jstli to byl on, tak bych se mu ani tak moc nedivil. to jsou fakt divní lidi, jen trvá dlouho, než se člověk podívá co je skutečně uvnitř. a není to nic než pohrdání, zloba, msta, přetvářka, lež, podovdy.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AVATAR: máš recht
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PALEONTOLOG: mno prvni nekopal, hele :)

    imo jsme tu dobre zamindrakovana parta :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: ok, shodněme se, že to je pro oba citlivý téma. jen že mě kvůli tomu čekají vleklý soudy, a ty si řešíš instáč. fer dyl.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: imo opakovani neni treba. Muzes psat co chces, lidi ale stejne budou verit svymu usudku vic :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AVATAR: heleď, já to chápu, ale jsme na internetu. jak vidíš i na tom morálně statným koudym, jak si musí kopnout, že břečím, že jsem neviděl děti. ano, když je někdo vězní, tak je skutečně nemožný je spatřit.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PALEONTOLOG: tak ja si tim prosel a muzu tady vsechny ujistit, ze trauma z nemoci / zraneni a jeho dopady na vztah neni neco, co by se dalo shrnout do jedne vety. Ani do jedne knihy...

    ptat se, jak by ses zachoval kdyby je tudiz opravdu hloupe. To nikdo nevi, dokud k tomu nedojde. Kazdy se s tim vyrovnava jinak. Moje partnerka propadala tezkym depresim, musela kombinovat x prasku s drastickyma vedlejsima ucinkama nejen na psychiku. Nalady se u ni stridaly jak na bezicim pasu. Chvili byla nabuzena jak na peri a hned na to nemela silu ani na vyvenceni psa. Navaly bezmoci, ktery si vylejvala na me a ktery se clovek snazil ignorovat, az se to stalo normou...

    Takovyhle veci vztah fakt neutuzujou, ale pokud to ten vztah prezije, asi bude fakt az do smrti :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AVATAR: me pobavilo, jak ve me vidi kpudy kuzra, protoze nejsem vestec a nevidim skryty diagnozy partnerky. Potazmo i rodicu. Kdybych zverejnil jen cast pribehu, tak to vyda na knihu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    vite hovno...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PALEONTOLOG: jakože by bez nohy nemohla dělat anál?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: já bych to taky tak černě neviděl, ale život píše příběhy a moc se neptá.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: To ze nekdo prijde o nohu neznamena ze prijde o charakterovy vlastnosti diky kterejm s nim ses a diky kterejm ho milujes. Az takhle vztahy zacnes chapat, tak nebudes sam :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: těžko říct, řešili se kérky, nevím proč. tak já ti budu v tom ideálním klišé držet palce, aby to tak byla a aby to nebylo nutný .-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Ja jednoduse a celkem jednoznacne odpovedel. Jestli jsi to prehledl, tak jeste jednou.."Kdyz nekoho milujes, tak s nim budes i presto, ze prijde treba o nohu nebo o ruku a naopak to mnohdy vas vztah jeste stmeli, stejne jako kdyz ses s nekym, kdo ma rakovinu a prekona ji. Takze osobne nevidim jedinej duvod proc bych mel opoustet partnerku kterou miluju a chodim s ni a ona prisla o nohu ci ruku."
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SIBILLE: no tak jednoduchý to taky není, ono paradoxně nástřih může být lepší než bez, že. myšlenka je jasná, problém a koudyho postoj :) kterej si ale za prachy už nekoupí.

    KOUDY: ianis měl velmi racionální otázku, že jsi nedokázal jednoduše odpovědět, za to on nemůže :D
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    PALEONTOLOG: Sekce to jistí a spodek je furt jako novej ;)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PALEONTOLOG: ale asi na to není nutný reagovat, protože upřímně málokdo ví, jak bude skutečně reagovat.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: řeč byla o análním sexu a že ho nepotřebuješ. já myslím, že si na něm celkem zakládáš, to jsem chtěl podložit tvýma příspěvkama. nevím, proč bych do toho tahal jiný id, řeč je tobě.

    tak to máš letos novej model, za rok svatba, za další rok mrně a nastřiženou hráz. a no dalších 20 let se do áčka manželce nepodíváš. mimochodem ono se taky může narodit postižený dítě, třeba takovej kvadruplegik. ne že bych ti to přál, ale stává se to a dopředu nikdo neví. myslím, že míra tvojí zodpovědnosti, když není svět dokonalej, neb o spíš naopak, kurví se co může, zajímaly IANISe.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Mas pravdu. Bylo! A nemam peri. Nejsem Birdperson. Navic kdyz tu na vas ta cisla tak hezky zabiraji, tak proc je nepouzivat dal ze..Nicmene abych si jen nedelal srandu..Tak jsem uplne nechapal proc sem pastujes moje prispevky z klubu o analnim sexu, ktere jsou deset let stare..To sem rovnou muzu pastovat i treba prispevek Saraj, ktera v tom klubu reaguje na tebe ne? - [ SARAJ @ ANÁLNÍ SEX ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam