• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KOUDY: Já nemyslím jen nyx. A když by si skutečně našel ženu pro život tak s ní stále si. ;) Milenky se nepočítají. ;) A jak jsem psal 7+ je takový zlomový čas pokud to ve vztahu funguje a zatajeně neskřípe je pak veliká pravděpodobnost, že to může vydržet až do konce života. To je pro mě a za mě žena pro život. Ať už plánuzjete potomka či nikoliv.

    Já bych třeba nešel do vážného vztahu se ženou, která již má vlastního potomka. Pro mě je taková žena locknutá.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ROLAND: Tak po devaty..Ja za poslednich asi 16 let zen pro zivot nasel nekolik a byl s nima v nekolikatelych vztazich..Najdu i dalsi a to jak se prezentuju na nyxu na to zadnej vliv mit nebude..Neboj :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Jsem ted byla v patek na party s kamaradama, kde bylo asi patnact deti, vsechny ty pary, nebyl tam ani jeden singl nezbyl..
    vsichni meli deti kolem tech 30+, dve tri deti, vsichni maji karieru a tvorej, makaj, jsou rozjety pekne, delaj verejny aktivity, pusobi v ruznych institucich, na vrcholu tvurcich sil.
    Ale nejsou primarne karieristi, penize vzdycky nejak vydelaj, auta za milion nemaj, ale maj obvykle bydleni.

    Je tam jedna vec, vsichni tihle rozhodne od zacatku s detma pocitali a nenechavaj to nejak na pozde, proste ve vhodnou dobu to u vsech prislo, stihli to davno pred biologicky tikajicima hodinama a je to radost.
    Vsichni tihle si deti poridili bez ohledu na podminky, protoze je chteli a obetovali tomu ledacos.
    Pary tvorej uz vetsina z nich deset let a vic. Je to takova moje socialni bublina.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Koudy dokud se budeš takhle reprezentovat jak se reprezentuješ nikdy tu správnou ženu pro život nenajdeš. (pokud vůbec nějaká taková existuje, věřme že ano a naděje umírá poslední) Pak se dostaneš do věku kdy je již na vše pozdě. (Tedy pokud nejsi klasický sobec a jsou ti některé věci jedno) Je rozdíl s ženou mít vztah a s ženou žít. Dokud si zaslepen máš jen vztah, až efekt tzv. růžových brýlí pomine, můžeš říct že s ženou žiješ pokud váš vztah dosáhne celkové délky alespoň 7+ let. Čas nezastavíš a možnosti se ti tak tenčí.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    OMNIHASH: jakoze musi neco delat... ale to je normalni, muze treba patlat marmelady, ze musi mit nejakou zivotni napln krome deti, to je jasny, ale to si najde vetsina lidi, krome tech pripadu z Výměny manželek.... ale tam se asi nedostaneme nikdo do tehle kategorie predpokladam :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: uff... v dnesni dobe, kdy vsecky berou prasky to mate teda tezsi, ale vztahy se vzdycky vytvarely detma, je to prirozeny, tak kdyz rikas, ze mas idealni vztahy, vek na to mas,tak sup...
    KOUDY: jo to je ta pointa XD ....
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GRANTORINO: No a pro me je treba nepochopitelny s holkou chodit tri roky..pak si ji vzit a pak s ni bejt dalsich 8 let a neudelat ji dite..To pak vubec nevim proc bych s ni v tom vztahu mel bejt kdyz se za osm let nikam vztah neposune.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    (pro takovouhle radu za dva litry na hodinu si sla moje kamaradka s muzem po osmi letech od svatby, hrabalo ji, ze chce dite, on si nebyl jistej, pscholog mu v ustrani rekl, kdyz ji to dite nedate, tak to nebude fungovat, zbouchnul ji a maji ted dvouletou holcicku, vztah slape a happyend :)))
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: tvl, aspon to cti, kdyz uz ti to napisu
    GRANTORINO: " s tebou je fakt debata... ano, proto vubec nechapu, proc pises, co pises. ty mas prece vsechno idealni, nepotrebujes to resit, tak proste jen s nejakou to zenskou zustan, zbouchni ji a hotovo."
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KULA: aha, takze to dava smysl, kdyz se resi, jak mit s nekym dite, mu rict, s nikym dite nemej :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KULA: Neudelas..protoze tu lesanu odhalis pri tretim analu na ctvrtem rande a pak ji jen pri patem setkani podekujes za prijemne stravene chvile a na dalsi rande uz ji nepozves.
    IANIS
    IANIS --- ---
    prosím, vyřiďte někdo koudymu, že prosím, aby mě vyndal z ignore, že se pokusím bejt hodnej ... číst tuhle debatu bez něj je skličující ...
    KULA
    KULA --- ---
    A proto říkám, šoustejte, ale buďte singles. Pak si uděláš dítě s nějakou takovou lesanou a ona ti bude vyprávět co musíš, protože to bylo napsaný zezadu na listu dubu nebo že ji to pošeptal letní vánek.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GRANTORINO: ptala ses. proč musí manželka makat, i když prachy jsou...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: s tebou je fakt debata... ano, proto vubec nechapu, proc pises, co pises. ty mas prece vsechno idealni, nepotrebujes to resit, tak proste jen s nejakou to zenskou zustan, zbouchni ji a hotovo.

    OMNIHASH: tady nejak nechapu kontext, co to ma spolecnyho s vyberem partnerky, ze tu zminujes nejakou kauzalitu vytrzenou z kontextu, ktera navic neodpovida nicemu, o cem se tu bavime
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GRANTORINO: Jako kde bych sebral zenskou ktera pracuje a je samostatna a nezavisla na penezich chlapa? :D. S takovejma zenskejma poslednich 13 let chodim..Takze neni tezky ji najit, sbalit a byt s ni ve vztahu hele..:)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GRANTORINO: ideál je pohybovat se ve společnosti uměřený tvýmu věku a intelektu a ne se zahrabat na pětiletku+ s děckama, ať vlastníma, či cizíma... zatím každá rodinka/učitelka, co sem potkal a jela tenhle model, vypadala jako pět minut před výbuchem.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: ja teda nechapu, kde bys sebral vubec takovou zenskou, ty tu hazes strasny scenare, predpokladam, ze se v takove spolecnosti vubec nepohybujes,,,.... ?
    to je jako bych resila, proc doma nemam gaučovýho povaleče z Bruntálu,,.... protože se s takovýma vůbec nedostanu do kontaktu...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    CHA1NDLER: samozrejme, taky nechapu, proc to nerekne takhle a hned :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Stejne jako to ze nechci prisavku ktera nebude schopna po dobu vztahu koupit ani jidlo z itesca neznamena, ze se nepostaram o rodinu kdyz bude zenska s detma doma :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CHA1NDLER: Spravne se to dela, ale spatne si to pochopil..Spravne to je tak..ze ikdyz budu mit pet deti, tak to neznamena, ze si neudelam radost autem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam