• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PASTAFARIANKA: Samozrejme. Ty si muzu nevazis? Beres je jen jako chodici penezenky?
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: prosím tě a kde jsem psala, aby lidi paleli peníze a že nesmej mít auta? Stále ignoruješ otázku.
    Ty si žen vážíš, KOUDY?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    GRANTORINO: Já taky chci děti. Ale není s kým. Už jsem i potlačil tu ješitnost a nevadilo by mi být s partnerkou, která už děti má z dřívějška. Ale aspoň jednoho nositele svých genů prostě chci.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PASTAFARIANKA: Ne paleni penez je jeden z tvych myslenkovych konstruktu..stejne jako ze lide nesmi mit auta..nesmi litat..nesmi si nicim delat radost a muzou jen chodit bosi po lese, protoze to jim prece vsem prinasi nejvetsi radost..Ja ti jen rikam, ze lidstvo a svet takhle nefungovali..nefungujou a nikdy tak fungovat nebudou..Jestli potrebujes psychoterapii tak ti klidne dve sezeni zaplatim..nemam s tim problem :)

    ROLAND: Kazdej vztah je jinej a to co ty muzes zjistit s nekym po sedmi letech ja muzu zjistit uz treba po sedmi mesicich. Nemuzes na to hodit nejakej vseobecnej pattern...A me treba zeny, ktery maj vlastni dite vubec nevadej :)
    KULA
    KULA --- ---
    GRANTORINO: Ano, chlap nevěděl, ona měla věk. Je rozhodnuto. To je přesně to, o čem taky mluvím, že si ty holky do těch samoživitelek nabíhají docela dobrovolně. Ale já to chápu, tady není nic racionálního, tady mluví vaječníky.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KULA: ty ses hroznej picus, vis to?
    jaky levarny tvl. vsecky moje deti byly odsouhlaseny dopredu, dve z nich dokonce deset let dopredu, vzdycky sem s tim pocitala a ti muzi s tim byli ok. to neni zas takovej problem se domluvit na diteti :D
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: ale já se ptám na úctu, pálení peněz je nějakej tvůj mentální uzlík, když se peníze neutratí, musí se spálit nebo co?! Mluvila jsem o investicích, které mohou být prospěšné tobě či světu. Psychoterapie třeba :) čti, sebepoznání a ujasnění priorit, potřeb a vztahů ke světu a jiným lidem. To je hrozně hodnotná věc :)
    Zatím to působí, že tvůj partnerský život se točí kolem části tvýho těla umístěné ve věnečku. Je tam i něco víc, čeho si na ženě ceníš? :)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KOUDY: Já nemyslím jen nyx. A když by si skutečně našel ženu pro život tak s ní stále si. ;) Milenky se nepočítají. ;) A jak jsem psal 7+ je takový zlomový čas pokud to ve vztahu funguje a zatajeně neskřípe je pak veliká pravděpodobnost, že to může vydržet až do konce života. To je pro mě a za mě žena pro život. Ať už plánuzjete potomka či nikoliv.

    Já bych třeba nešel do vážného vztahu se ženou, která již má vlastního potomka. Pro mě je taková žena locknutá.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CHA1NDLER: Takze rikas ze je lepsi zit 20 let s jednou holkou a nemit s ni dite..nez radsi tech 20 let stravit hledanim holky, se kterou to dite mit budes?..Golden!!!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KULA: ona to dite chtela, mela na to vek, kvuli nemu to potlacovala. jestli ses takovej srab, ze budes mit pred sebou ksicht toho kouce, tak to je tvuj problem ergo jesitnost jak vysita.
    IANIS
    IANIS --- ---
    Koudyyy ! Budu hodnééj ! Já chci vidět co píšeš !
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    OVŠEM TOTO JE GOLDEN!!!!

    "No a pro me je treba nepochopitelny s holkou chodit tri roky..pak si ji vzit a pak s ni bejt dalsich 8 let a neudelat ji dite..To pak vubec nevim proc bych s ni v tom vztahu mel bejt kdyz se za osm let nikam vztah neposune."

    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VENDULKA: pochopila si, ze to bylo pro to, ze to bylo to, co tam meli od zacatku? ze tomu podridili neco? vsichni chteji dneska vsechno a naraz. chteji mit rodinu v pohodli, dovoleny, auta, baraky, pak zjistej, ze zo nestihaj. kdyz vypustis neco za neco, tak mas treba zrovna ty deti. neni to jen otazka stesti, ale taky zivotni strategie. na stesti se vymlouvaji ti, co to nezhodnotili v predstihu dostatecne.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PASTAFARIANKA: Nepoustej se do techto na tebe slozitych konstruktu :)..Byla by to zbytecna debata :)..Zeny se kterejma chodim nikdy nebudou resit ze by mely svuj plat palit v ohnisti aby si za nej nemohly nic nekoupit a tim zatezovat nasi planetu :)
    GRANTORINO: Tohle by mozna byla pravda, kdyby bylo na svete pet holek, ale vzhledem k tomu, ze jsou jich ctyri miliardy..Tak je tvrzeni ze jsem prebiral az jsem prebral..ponekud odvazne a nevim co s tim ma co delat vesmir. Kdyz ti to zjednodusim..Mel jsem holky ktery vyhovovaly mym pozadavkum..ja jsem vyhovoval jejich pozadavkum a urcite zas dalsi takovou holku/holky mit budu az zacnu zase randit. No worries :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: tak si aspon priznej, ze si mel dobry holky, ale tak dlouho si prebiral, az si proste prebral. Pro zacatek by bylo urcite prospesny, kdybys k tomu Vesmiru projevil urcitou pokoru nez nadrazenost. Ono to prijde, ale tlacis hrozne na pilu.
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: a vrátíme se teda k těm vnitřním motivacím určitého jednání, které tak dokola ignoruješ? Ty si žen vážíš, KOUDY? Máš je rád víc než Aston Martin nebo hodinky? :)
    Co to pro tebe znamená, mít partnerku?
    KULA
    KULA --- ---
    GRANTORINO: Pro mě je tohle úplně mimo realitu. Nevědět jestli chci mít dítě ale pořídit si ho na základě rady. Pokaždé kdybych se na to dítě potom podíval, viděl bych obličej toho životního coache co mi to doporučil.

    To je stejně pitomé, jako když Ti holka vypráví, že to má pod kontrolou ale o čtvrt roku později z ní vypadne, že je těhotná. Do konce života by to dítě pro mě byl podfuk. Takový zmetek z maminky.

    A když Vás tady čtu, je vidět, kolik toho mají holky v rukávu a jaké falešné levárny použijí jako "nutné zlo".
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PASTAFARIANKA: Kez by byl svet tak jednoduchej jako tvoje myslenkove pochody :))
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: láska je vážná věc, KOUDY, co teprve rodina :)
    Ale bylo to pěkně napsáno vedle. Proč KOUDY nemá děti, protože stříká vedle :)))

    Tak život je otázka priorit.
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    GRANTORINO: Tak to je super, ze se tvým kamarádům daří. Ale bohužel jsou na světě lidé, kteří by ty deti třeba už taky dávno chtěli/měli, jenom neměli v životě tolik štěstí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam