• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    ZUULUU: Václavem Klausem opovrhuji. Ano
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    GRANTORINO: skoda, tesil jsem se na dalsi dil povysujeme se nad ostatni, protoze zrovna mame to, co oni ne.

    Je to jak kdyby koudy prisel a vysmival se vam, ze nemate na astona a ze to je jen vase chyba, meli jste vic vydelavat.

    Narozdil od vas, on tu pokoru, z nejakyho me nepochopitelnyho, duvodu ma. Ze to tak nekteri berou, protoze si vyfoti auto a da to na socmedia, vypovida mnohem vic o nich, nez o koudym.
    KULA
    KULA --- ---
    V PubG Mobile mám nickname BillGates911, join me Koudy!
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: lolololol. Jednak, že se srovnáváš s Billem Gatesem. To je pěkný :)
    Druhak, tvejch 10 stromů z hlediska škod nevydá ani za jeden let po Evropě. Si to spočítej, tu uhlíkovou stopu. Říkám ti, jen si vykupuješ špatný svědomí, jako Bill Gates. Myslím si, že tenhle miliardářskej altruismus má impact, o tom žádná. Problém je, že je to jako když si nasereš do bazénu a pak si kupuješ filtr, abys to vyčistil. Co třeba do toho bazénu nesrat? Nebo nemít bazén? To by nešlo? Motivace činnosti Billa Gatese přirozeným způsobem regulovat porodnost ve třetím světě snížením dětské úmrtnosti.
    Super. Předpokládám, že to dělá proto, že mu došlo, že když bude na světě válka o zdroje, nebudou mu miliardy k ničemu. Skvělý. To je hlavička!
    Jestli však rozumí svým vnitřním motivacím a už si svoje ego zahojil, to nevím. Třeba jo :) asi bysme museli vést osobní rozhovor, abychom poznali, jak moc se bojí.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    AVATAR: tak ano urcite :) no kdyz si to myslis, asi te v tom uz necham....
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    GRANTORINO: jen nastavuji zrcadlo :)
    KULA
    KULA --- ---
    Já asi dojdu napustit škopek vodou a vysypu do něj led. Vám pak bude stačit, když si přinesete hadr. Uvidíte, jak se Vám uleví až si ho studenej plácnete na hlavu.
    Kolik Vám je, že píšete tyhle enviroprdelní keci? To fakt žijete v těhlech představách? Neleze Vás sláma z bot?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    AVATAR: za to, ze jste precitlively a vkladate do toho, co jsem rekla svoje vlastni projekce a pak se urazite, za to opravdu nemuzu.
    ty jen trollis, hahaha, ale snazis se me tu urazit hlava nehlava :))
    navic hodnotis neco, do ceho tak uplne nevidis, to ti odpustim

    trochu pokory byste meli mit vy vsichni, co tu fnukate.
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    ZUULUU: asi žádnej. Jsou mi asi jedno. Některý pera se mi libej, kdysi jsem takový plnící pera měla. Jinak, nepotřebuji je. Je to statusová záležitost často. A pak mám ještě asociaci na Václava Klause, jak krade pero a jeho další legrace - oposmlouva, prachy nesmrdej, špinavý peníze neexistujou, modrá planeta. VK je pro mě jedním z původců našeho společenského marasmu a devastace elementárních morálních hodnot. Třeba, že krást se nemá. Je to lhář, kterej vychoval konzervativního nacionalistu a způsobil v Čechách krom ekonomickýho rozkladu svýma dezinformačníma kecama v zájmu uhelných baronů taky ekologické škody. Pero - VK - škůdce.
    Smutný je, že tahle zrůda se dostala k moci už v 80. letech a důsledky toho máme na hradě a všude kolem. Ble
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PASTAFARIANKA: Mas dva zpusoby jak zmenit svet..jeden je ten tvuj..zacit u sebe..zit v lesich..nemit elektrinu, auto, nelitat po svete a kazdej kdo nedela to co ty je automaticky antikrist co nici planetu a je to srac...Druhej zpusob je muj a treba billa gatese...vydelavat penize a cast jich davat na to, aby se realne zmenil zivot milionum lidi v chudsich zemich, aby meli leky ktere potrebuji, vzdelani ktere potrebuji apod. Tvuj pohled je v tomhle kontextu jak sama jiste uznas..dost sobeckej. Zatimco Bill Gates na to sel pekne pragmaticky a ted muze realne menit svet a to co dela ma pozitivni dopad na miliony lidi. Stejne jako to, ze kdyz ja vyrobim stul, tak necham vysadit deset tromu.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    GRANTORINO: podivej se na co jsem reagoval. Na to, ze jsi urzila vsechny, kteri deti chtej a nemaji tim, ze je to jen jejich chyba a se stestim to nema co delat. Ze ty sis prvni varku poteru upichla s nekym, kdo se ukazal byt nevhodnym pro zivot a holt nikdo nechce dopadnout jako ty (single mama s nefunkcnim otcem - tak jsi to v jedne fazi zivota popisovala a tesi me, ze se vas vztah zlepsil), to ignorujes.

    Vzpomen si, at se ti to nestane znovu, protoze i kdyz mas ted zivot ruzovej, nemusi to tak byt na furt. Trochu pokory...
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: jakože když ničí svět někdo jinej, můžu já s klidným svědomím taky? Trošku demence, ne? Když někdo kouří, můžu taky? Nepochopil jsi myšlenku, interní motivaci nepůsobit zlo.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PASTAFARIANKA: Ja tenhle tvuj naivni pohled na svet samozrejme naprosto chapu, ale zaroven vim, ze kdybys zacala cestovat po svete..tak by se ten tvuj naivni pohled stretl velmi brzy s tvrdou realitou..:)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AVATAR: Já tu nikoho nepoučuji, jen nabízím možnosti. A to je dost rozdíl. Ale pokud s myslíš že Koudyho poučuji fajn. Hoď kamenem kdo si bez viny.
    A s tím tvým trollingem to také nebude úplně tak pravda že? ;)
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: a já, naivní děvče, ti tady říkám, pragmatický kozorohu, plýtváš zdrojema svýma i našema, štěstí a užitek je jinde. Neřekla jsem, nelítej, řekla jsem, lítání (jako jakákoliv činnost) má důsledky, které jsou v přímém rozporu s tím, co chceš (aby se děti měly dobře). A taky ti říkám, že jsme z jednoho světa. Svět můj, tvůj, Billa Gatese a chudýho Afričana je furt ten náš stejnej svět. Co dělá jeden, ovlivňuje druhého. Možná to jednou pochopíš...
    Existuje takový proces, že když si uvědomíš, že důsledky tvého jednání někomu nedělají dobře nebo nepřináší prospěch, nemáš pak chuť je dělat, z vlastní vůle, ne, že to někdo nakázal, ale protože přijmeš odpovědnost za svoje jednání a třeba tu věc dělat nepotřebuješ. Tak ji neděláš. A děláš něco jinýho. Easy as that. Ty zákazy a tyhlety sračky si tam lidi dohazují jako alibismus. Reálně ti nikdo nemůže zabránit týrat koťátka. Ale ty to prostě nechceš dělat, protože koťátkům to nedělá dobře a ty to vidíš... Ne?
    Je strašně jednoduchý, až bych řekla primitivní, že si člověk obhajuje před sebou škodlivý jednání třeba tím, že svět je tak zařízenej, dělaj to všichni, bez toho by to nefungovalo.
    Jo, můžeš si alkoholismus omlouvat tím, že to dělal tvůj táta a kamarádi, že stát z toho má daň, že tě to baví a je to krásný, už sis na to zvykl, chlastat je normální a dělaj to všichni a navíc, co by dělal barman, vždyť by hospoda zkrachovala. Ale sám tak trošku cítíš, že jsou to žvásty... Tuhle optiku můžeš aplikovat na veškerý lidský jednání a odpovědět si, skutečně to potřebuju?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    AVATAR: no to ja jim prece taky nerikam :D, kde to ctes?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    GRANTORINO: vsak pisu, ze trollim, tak to neber tak vazne, vskutecnosti me bavis a zadny negativni myslenky k tobe nechovam...

    ja se tu (coby luzr s dvojcatama, vlastnim bytem a praci, kterou platem nedozenes ani kdyby byl babis u koryta jeste 20 let) nesnazim lidem radit, jak si udelat dite s prvni nahodnou znamosti a pak z toho budovat vztah. Ostatne ani jinak :)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KOUDY: Promiň půl roku je stále nic pořád je to jen SON. A je to zábava. Hele mě také nevadí ženy s dětma, ale do dlouhodobého soužití bych s nimi nikdy nešel. Možná až na nějaké specifické vzorce.

    Co jsem kdy přišel do styku, tak mě děti často berou, z počátku se mě některé bojí/stydí a pak udělají něco kdy až někteří otcové trochu žárlí. A i jen uhlídat špunka v parku na hodinku dá trochu zabrat. Jo jednou za čas je to super kratochvíle a zábava. Baví mě i s dětma se trochu učit když si připravují úkoly do školy. Nicméně je rozdíl když se to děje jednou za čas a rozdíl když se máš na výchově dítěte podílet x let. U svého vlastního potomka je to povinnost. U cizího je to pak trochu něco jiného a musíš počítat s věcmi které ti nemusí být vůbec po chuti.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    AVATAR: manzel alkoholik je alkoholikem dodnes stastnym.. naposledy jsme spolu s detma stravili ctvrtek, patek a sobotu u rybnika... a bylo to fajn

    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    AVATAR: ty me nemas rad a mi rad nebudes, protoze si neuspesnej v navazovani dalsiho vztahu, zatimco ja se posunuju. Totalni luzr :D? ale ale? co ty vis? vis uplny houby

    vis jak ty zoufale pusobis roky na nyxu? precti si nekdy po sobe svoje prispevky a chyt se za nos ... nenarval si prachy onehda do nejaky zensky nebo co?

    nikdo se do tebe nenavazi, ale tvoje strategie nebyla zrovna nejstastnejsi, pokud si matne vybavuju, prosral si i barak...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam