_BENNY:
REBORNA:
Pokud tohle bylo pro mě:
Rozumim tomu správně, že TY ŽENSKÝ, CO SE MĚLA PŘED ROKEM VDÁVAT, opustil ji muž (, že přišla o práci a měla na tohle a taky řešení bytu s otcem přes SMS jistou reakci, taky on opustil dost možná jen kvůli jeho rodišti, že tam má tátu, ale ona neměla po podeji jejího bytu kam jít a myslela na to, jak se se svou dost možná životní láskou honila doma s umělym hovínkem, smáli se a objímali a TEĎ NA TO VZPOMÍNALA, sama opuštěná nešťastná, na bydlení s ním a tu lásku, A PLAKALA VEČER DOMA, k tomu píšeš tohle??:
,,bez radeji do prace, ty Nano"
( a to ještě po tom, co mě předtim do důležitý práce zdržovali urážkama a otravovali nějaký grázlové tady??)
Tak to by sis měl tu knihu s emoční inteligencí přečíst spíš ty.
Jo mimochodem, když kdysi v jedný firmě, kde jsem dělala, vyhodili office manažerku, že byla dlouho na nemocenský, tak se z toho psychicky složila a to ani žádný PMS neměla a ještě navíc to byla jen nějaká blbá pozice asistentky, jakejch byly v Pze spousty...
...a ten její se s ní nerozešel, ale neaopak jí šel do firmy pro věci a vyprudit jednatele!
A to střeba proto, že místo aby jako já naštvaně bojovně křičela v rámci svých ambic a plakala, tak se místo toho psychicky složila.....tak jí to ,,prošlo" a její vztah to neodnesl...
Ale odnesla jsem to tehdy já - že mi dali na čas dělat jějí práci a úplně mi tím dohovnili zkušebku a zácvik na to moje daleko důležitější odborný místo a pokazili vztahy s kolegyní, která tak nevěděla, zda mi má posílat i tu MOU práci a učit mě a pak mi to tam tim totál dodělali...a to jako absolventce, pro kterou to místo bylo zásadní a na X let mi ti zkazili kariéru, protože pak jsem musel na čas odejít z oboru (v tý krizi)...
...a to samý jsem pak chtěla dělat těch dalších 7 let a ztrátu muže, skoro manžela, si kvůli tomu, že mi to bylo líto, tak jsem byla naštvaná, fakt nezasloužim...a nemít proto ještě navíc kde bydlet a tak možnost pořídit si teď, kdy mám už fakt nejvyšší čas, taky NE!