• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Pořád ti nedochází, že nic jako nárok na byty, peníze, manžely, mimísky neexistuje?

    Kdy a za co jsi Reborno někomu naposledy poděkovala? A prosím, zkus se držet té otázky. Povede se ti odpovědět? Děkuju.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: onanyx?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SIBILLE:

    Jsem přišla ožralá a naštvaná z jednoho klubu plnýho vysmahlejch zamrzlejch pubertáních dementních trapáků jako je N. a ve zbytku cizáků...

    Se s tim smiř.

    Jo a těm vzkazuju, jak to tu bylo?? Cituji: ,,Přestaňte (v mym klubu) tapetovat mejma ( finančně-bytovejma ) problémama a jděte do hajzlu s mym bytem a hypotékou místo bytí pár let v mym městě v domácnosti a moct mít miminko , jsem na párty, chci se bavit a ne tu koukat na moje problémy, v tvý osobě - cizáku vlezlej!! Co mi tu blokuješ byt, abych nemohla mít miminko a bejt pár let v domácnosti.

    Takže vlastně kvůli bytu (fotrovi a býv. snoubenci, a na peníze jsem pak masrně čekala, pár šušní z prodeje bytu mýho, a pak proto, co jsem tu jen napsala a co mi tu kvůli tomu provedli, nemůžu už ani s hochama přátelsky v jednom prostoru si vedle nich přátelský víno/oni biera dát a v jednom prostoru si s nimi zatančit!

    A odnese to i zisk generující turista, pže mám podezření, že on tu má byt taky a já kvůli němu ne a byt a miminko nemůžu kvůli jeho organismu zaclánivýmu, co blokuje byt, ve svym městě mít!!

    ,,Jdi pryč cizáku, nechci tě vidět, kazí mi to jen náladu, se s tim smiř!!"

    TOREIP:


    Prosim??! Děláš si srandu??!! Já jsem ženská, co se měla vdávat, skoro pět let byla s partnerem, předtim i pak léta poctivě pracovala a mohla mít teď, kdyby neodešel do rodiště, dítě taky! a že ho nemám, to na tom nic nemění!
    A co jako??!!

    Mě tu ty pablbové + nuly + jeden potenciální kriminálník obtěžovali a pak uráželi do kurev jen proto, že když se se mnou rozešel po 3 letech kdysi dávno kluk, tak jsem na něj čekala, ale celý dny nvolal, tak pak jsem šla k jednomu dalšímu DJovi domu a něco s nim měla....Ale jak jsem psala, to pak vedlo, že ten muj bývalej tehdy dávno se pak proto, že jsem ho nenáhaněla, alespoň ozval a chtěl se vidět...

    Takže no a co jako?

    ... a to bylo prosim před víc jak 10 lety a oni mě s tim i po letech, když jsem měla pak 5 let jen jednoho muže a měla se vdávat a nevyšlo to taky kvůli jeho rodišti, za což já nemůžu, tu s tim obtěžovali, psali mi hnusný věci, a já nechápala, proč to jako dělaj. A přecházela jsem to, ale pak nedali pokoj, tak mě to mrzelo, ale to byl ještě slabej odvar, než na co jsem přišla.


    Místo aby byli rádi, že maj párty a nezatáhli jim to policajti a ještě tam všem ženám, co se s nimi přijeli pobavit a pokecat, pomohli a zajistili, aby byly v bezpečí pomohli, tak VONI JEŠTĚ VE SPOLUPRÁCI TADY S TIM BLBEČKEM VYMATLANYM, CO SNAD ANI PODLE TOHO CO NĚKAM PÍŠE NIKDY LÁSKU A NORMÁLNÍ VZTAH NEMĚL, MI UDĚLAJ TOHLE??!!

    To je ostuda a selhání za mě gentlemanství a mužský role pomáhat ženám zajistit jejich klid a bezpečí a k soukmenovkyni, co měla ty lidi ráda, ZRADA OD TĚCH LIDÍ , CO NEMÁ OBDOBY!!

    A ani nevíš jak mi to pak bylo líto a jak jsem tu brečela, a apk v šoku i vyděšená, když mě tu ještě ta nechápavá jako já, zastrašovala.



    A pak mi tu nadávali taky, nebo někde na párty ty kokoti s pubertou zamrzlou, zrovna jako na potrvoru v době, když mě skoro-manžel po letech soužití opustil, nějaký urážky a posměšky jen proto asi, že kdysi dáávno když se se mnou po skoro třech letech kluk rozešel a já se chtěla seznámit, jsme se domlouvali na tom, že se budem vídat a na kolo v Praze jezdit s klukem, co měl prej komplikovanej vztah s holkou na velkou dálku, ale že se málo vídali a že tu byl prej pořád sám, a já to jen nepochopila, místo kola jsme šli na rande a pak nějak jsme se ožužlali v parku....

    A vlbec jsme spolu nespali a on věděl asi, že se mi líbí a že s nim chci chidit, tak neměl se mnou nikam lézt.

    A to jsem se mu za to když vyšlo najevo, že pak ona se třeba do Prahy stěhovat bude a vážnej vztah se z toho vyryýsoval, což já nevěděla že jsem je neznala, JEMU OMLUVILA a nikomu o tom neřekla a šla radši balit jeho kámoše, co se mi taky líbil....


    Takže jsem se jemu omluvila, nic neudělala špatnýho, je to víc jak 10 let a nevim, proč s tim někdo ještě po víc jak 10 letech obtěžoval, když jsem si pak normálně na šla na tři roky kluka jinýho a pak měla čtyři roky toho svýho bývalýho snoubence, se kterým jsem léta žila a jsem normální slušná ženská, co jen prostě kdysi dávno měla jeden půl rok a pak za dva roky taky jeden půl rok prostě nějaký potíže se seznamováním s tím si muže najít.

    Takže tak!


    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: "ty máš krásnej stůl, můžeme si tě pohladit" ? :o
    EKG
    EKG --- ---
    VENDULKA: Ten druhy musi pravdepodobne stravit vecer s manzelem/kou. Takze ten prvni to musi odsukat za oba.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VENDULKA: osobne se do chobotnic nezaplytam, jsem takova spis jako labut
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAVARA: Instagram :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Tinder, baddo, svlečené? :o
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VENDULKA: Bez internetu, bez appek - venku, u společné zábavy :)
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    BURKHAR: sám sis odpověděl, běž
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Hele, k tématu, mám jít na rande se svojí bejvalkou, když to sama navrhla? Osobně mám dojem, že podruhé ohřátá večeře není dobrá, ale zas by to mohl být fajn pich.
    SPHEX
    SPHEX --- ---
    VENDULKA: tak záleželo by na sympatiích, ale asi bych šel, už jen ze zvědavosti. (=není to pro mě překážka)
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    Měla bych tady otázku, která se vztahuje k [ VENDULKA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ] Zajímal by mě váš názor
    Pokud strávíte fajn večer ve společnosti nějaké fajn dvojice (ať už stejného pohlaví nebo kluk a holka). Ti dva dotyční se k sobě celý večer mají, objímají se, dávají si před vámi pusu. Následně, pár dní na to, vás jeden z nich pozve na rande. Jak byste reagovali?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SIBILLE: vubec jsem nevyjizdel z garaze. Prijely ony:)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PSYCHO: ajo, neumim cist, sry :)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    KOUDY: Předpokládám, že auto jsi zaparkoval za rohem:)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    AVATAR: Nene, to ja to cetl. Jen jsem se zatekl, ze primo na ni odpovidat nebudu :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VENDULKA: Ve stredu. Dve sestadvacitky. Spolubydlici. Moc dobry.
    KULA
    KULA --- ---
    VENDULKA: seznámil s čím? Naposledy jsme se seznamoval příbalovým letákem u kortikosteroidové masti co jsem dostal na předkožku. Přišlo mi to fakt důležitý se s tím seznámit když jde o tuhle oblast.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam