• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SNOWWHITE:

    Já tě vůbec neznám, holčičko! Jsem Reborna. Pokud jsi od někoho slyšela moje jméno, fajn.

    Ok.

    Looser = volnějsí, kypřejší (jako např. těsto)

    Loser = ztroskotanec..... ale takový slovo my ing. neznáme.

    Tedy dokud jsem se nezhroutila a nestal se ze mě taky takovej loser.

    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    CRAZY_IVAN: A to si vem jak trpime my, co to cteme na telefonu :)

    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Já tomu nevěřím. Zavolejte na ni někdo policii.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    tak to je dobra schiza
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    REBORNA: Nešlo by to, prosím, přepsat bez toho caps-locku? Mam pocit, že na mě křičíš a přitom jsem ti nic neudělal :(
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    REBORNA: Loser, Renatko, loser. Abys třeba taky za jednoho nebyla, když to ani neumíš napsat ♥
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:
    REBORNA:
    REBORNA:
    REBORNA:

    + jako další důvod, že by mě dal někdo schválně vloni na párty, kde snad ani nebyl, najít a zdrogovat, a možná i znásilnit, mě napadla jedna sto let stará diskuse.

    TO BYLO ASI TAK.

    KDYSI DÁVNO JSEM MĚLA ZNÁMÝ, + LIDI OD JEDNOHO BÝVALÝHO PŘÍTELE, SE KTERÝM JSEM 3 ROKY CHODILA, CO MI ŘÍKALI, ABYCH ŠLA NA NYX A JÁ NECHTĚLA.

    PAK ALE PO LETECH ZRUŠILI NĚJAKÝ PORTÁLY, TAK JSEM SI CHTĚLA UŽ ZJIŠŤOVAT PRO MĚ NEBO I PRO ZNÁMÉ AKCE A UDÁLOSTI NA NYXU.

    PAK MĚ NĚJAKEJ OPRUZ OPRUZOVAL KVŮLI KLUKOVI, SE KTERÝM JSEM SI PSALA A VIDĚLA SE NA NĚJAKÝCH ALCÍCH A PAK MĚSÍC RANDILA....a neřekl mi, že byl asi zadanej, nevim...tak z toho nic nebylo..a to v tý době bylo už snad rok stará záležitost?? NĚKAM NĚCO PSAL A JÁ ANI TOHO ČLOVĚKA NEZNÁM.

    TAK JSEM S OHRADILA, NO A UŽ ŠLA PSÁT JEN DO JINÝCH AUDITEK K JINÝM TÉMATŮM - NĚKDE SE NĚCO SETKALO S NEPOCHOPENÍM.

    NĚKDE MĚ I URÁŽELI LIDI KVŮLI HLÁŠCE TOHO KRETÉNA, KTERÝHO ANI NEZNÁM... NĚCO BYL ASI TROLLING, ALE JÁ DO TÝ DOBY NIKDY NA ŽÁDNÝM SERVERU NEBYLA A NEVĚDĚLA CO TO JE.

    TAK JSEM TO VŠECHNO BRALA VÁŽNĚ A NECHÁPALA A NĚCO MĚ MOC MRZELO.

    PAK MĚ TAKY OBTĚŽOVALA NĚJAKÁ HOLKA, ANI NEVIM PROČ.

    PAK JSEM DOSTALA DOPORUČENÍ, ŽE MÁM SPÍŠ PŘISPÍVAT DO AUDITKA, KDE PÍŠOU HOLKY A ŽENY.

    To nevim jako proč, když v tý době jsem to tu měla už nejen na hledání akcí, ale chtěla jsem se tu nově tehdy i zkusit seznámit.

    Tak nevim, co se o mě zajímala a proč mi psala, kam mám psát a kam ne, ale budiž.

    Tak jsem tam šla a něco jsme si s holkama a ženskýma psaly.


    Pak jsem šla do auditka jinýho, podobnýho, kam jsem jen interpretovala názory nějakých žen, mý sestry, svoje, nějaký z článků z netu a DOKONCE I NÁZORY NĚJAKÝCH KLUKŮ, CO ŘÍKALI A SAMA SI NA TO TAM ODPOVÍDALA...


    Něco se setkalo i s nepochopením a někdo se do mě navážel, tak mě to přestalo bavit...


    Co si tak pamatuju, tak jsme se nějak dostali ke koncenzu, že když muž a žena oba jsou v práci 8-9 hodin, že by mohl chlap občas vytřít, nebo tak něco...

    Samozřejmě si to už nemůžu těch víc jak 10 let pamatovat..

    Pak jsem chodila 3 roky s mladším klukem.

    No a pak měla 4 roky bývalýho snoubence... chodili jsme sem jen kvůli pozvánkám na akce od známých, pokud neměl předem nikde domluvený hraní a já se sem chodila koukat, kam pojedem na ty největší akce na jinou scénu, to mimo jiné dával i jeden muj starej známej DJ na FB.

    Nicméně s bývalým snoubencem jsem se sem jen chodila dívat, moc toho nikam nepslala, jen něco ze srandy o tamtý holce, co mě dřív štvala, že mě z pro mě nepochopitelných důvodů otravovala, tedy krom jiných lidí, co to začali...nějaký moje pronásledování všude, kam jsem přispívala...TAKŽE JSEM I BĚHEM VZTAHU S NÍM SEM OBČAS NĚCO PŘISPĚLA...A NA 10 let STARÝ VĚCI ZAPOMNĚLA.

    Pak se ale jeden člověk ze starý diskuse objevil v auditku mym a mých známých z roku 2003 a známých taky od bývalýho snoubence a na něco, co jsem tam dávala za věcnou připomínku k festivalu, reagoval, ani nevim proč. že!

    Asi proto, že se se mnou kdysi dohadoval v tý víc jak 10 let starý diskusi, tak se zajímal...

    + TAKŽE jako další důvod, že by mě dal někdo schválně na párty, kde snad ani nebyl, najít a zdrogovat, a možná i znásilnit, mě napadla jedna sto let stará diskuse a nedorozumění ohledně ní.


    Bývalý snoubenec byl off line a já bych měla být naštvaná na něj, do smrti mám nenávratnej problém s prodanym bytem, ne že by ho prodal on, ale figuroval v tom vývoji celý ty situace, která místo mýho bydlení v klidu, vedla naopak k mýmu zasílání k nějakým odborníkům jen kvůli mýmu hysteráku po ztrátě práce v PMS a krátkýmu nadávání o tátových SMS o bytě...těch 2x 20 min, jak jsem tu už psala....

    Ale že by mě dal někdo najít, zdrogovat a snad dokonce znásilnit, kvůli jeho krámu za pár tisíc, kterej má on druhej a já doma u mámy taky a kterej nepoužíval, a může si ji koupit kdyby mu ta druhá nestačila sotva za třetinu nájmu tý jeho garsonky, ze který jsem po letech soužití neviděla ani milimetr, nebo kvůli věci, co tam, kam odešel ode mě i od jeho známých do jiný části republiky, když už se proto to nevrátil, jak jsem chtěla a čekala po stěhování s tím na něj, až se ukáže, nebude stejně už pravděpodobně nikdy potřebovat, tak že by to bylo kvůli tomu, to se mi nezdálo....a mý mámě, co ho znala, taky ne.


    + TAKŽE jako další důvod, že by mě dal někdo schválně na párty, kde snad ani nebyl, najít a zdrogovat, a možná i znásilnit, mě kvůli tobě napadla jedna sto let stará diskuse, ve který jsi figuroval ty, a nedorozumění ohledně ní.

    Nebo mě jako motiv, PROČ, PROBOHA PROČ BY TOHLE HODNÝ ČESKÝ ŽENSKÝ, CO SE TOHO ČASU SOTVA VZPAMATOVALA Z VELMI SMUTNÝHO A NEPŘÍJEMNÝHO BOLESTNÝHO ROZCHODU, když se jela jen pobavit a zatancovat si a stanovat, TOHLE NĚKDO DĚLAL??!! Ji ještě zdrogovat a znásilnit??!!

    Jako motiv mě ještě napadlo, ŽE JSEM TU INTERPRETOVALA NĚJAKÝ OBAVY MOJE A ŽEN Z INTERNETU, CO JSEM PO ROZCHODU ČETLA, KTERÝ TAKY OPUSTIL SNOUBENEC NEBO MANŽEL V JEJICH VĚKU 35+, že už nebudou mít dítě a napsala tu, že už jsme se chystali na svatbu a jistý bydlení, abychom mohli mít miminko.

    Že motivem toho odpornýho trestnýho činu spáchanýho na mě, že mě našli na akci, dali zdrogovat a tedy i znásilnit zámerně, ne jen v důsledku, bylo že mi jako někdo z ,,legrace" chtěl udělat dítě, protože jsem jen napsala, že se seznamuju a že jsme už měli mít s bývalým snoubencem dítě!!



    NICMÉNĚ AŤ UŽ Z JAKEJCHKOLI DŮVODŮ NĚJAKEJCH NECHÁPAVEJCH OMEZENCŮ, CO JSEM TU VLASTNĚ CHTĚLA VYJÁDŘIT... TA ZVŮLE TĚCH GRÁZLŮ A S PROMINUTÍM ČŮRÁKŮ, CO SI TOHLE K HODNÝ ČESKÝ ŽENSKÝ PO ROZCHODU DOVOLILI...



    Looseři! HULVÁTI! Dementi a ubožáci! BEZCITNÝ! Internetový kuleváloši! Svinský! Omezený hnusný bezduchý!ZDEGENEROVANÝ!

    TA DRZOST, ABY JEŠTĚ ZAŘÍDILI TOHLE....CO SI TO JAKO KDO DOVOLIL NA MĚ NĚJAKEJ Z TĚCH HAJZLŮ DRZE SAHAT??!! To myslim snad spíš tu kedru nebezpečnou, ne toho, CO BYL SE MNOU v tom lese, toho ale taky!

    Tohle už tedy fakt přehnali!

    FAKT NEMÁM SLOV!

    Normální ubožáci. A kreténi vypatlaný! Dost jsem uvažovala o tom, že po letech hájení a chození mezi ty lidi, už s nikym z nich, tedy i lidmi, co za to vůbec nemůžou, nechci už nikdy NIC MÍT a mít s nima cokoli společnýho..

    Ale to fakt ne, jen kvůli jednomu debilovi zkurwenýmu, kterýho tohle napadlo!

    By se měli STYDĚT za to, že PATŘEJ MEZI MUŽSKÝ a ani český ženský, co mezi ně jede nepomůžou, neochrání jí před nebezpečím, ale naopak tohle!

    Ať už DÁT ČESKOU POCTIVOU ŽENSKOU, KTERÝ NEVYŠLA SVATBA A NEMÁ KDE BYDLET, DÁT ZDROGOVAT kvůli nějakem PŘISTĚHOVALCŮM A ZÁLIBĚ V NICH!!, nebo kvůli sto let starý diskusi o nějaký političce nebo vytírání podlahy mužem a že si po sobě může taky fusekle vyprat, když ženská s dětmi taky pracuje a nedorozumění v tý diskusi, nebo kvůli tomu, že jsem sháněla na seznamce novýho muže a chci dítě, nebo kvůli čemukoli jinýmu!


    Ale kašlu na Vás! Nějakýho jednoho omezenýho kokota! Jednotu!

    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA: těch slov máš pořád až překvapivě moc ;) na něco, co se NIKDY NESTALO a je to jen výplodem tvý chorý fantazie, až přespříliš...

    a přesně z toho důvodu tě taky opakovaně žádám, abys odpověděla zcela konkrétně na mou konkrétní otázku TEKKANNE:

    abys mi dobře rozumněla, proč je to pro mě tak důležitý: nerada bych se třeba za rok dozvěděla, že za to, že ti v únoru 2020 (nebo kdy to bylo) nastříkala ochranka pepřák do ksichtu, protože ses chovala jak nesvéprávná ožralá piča a otravovala všechny okolo, můžu vlastně já.

    rozumíš mým obavám?
    můžeš mi to teda, prosím, vysvětlit, jak jsi to myslela?

    za kladné vyřízení mé žádosti předem děkuji!
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    REBORNA: Jé. To je fajn. Ty jsi tak milá. Jak jsi se dneska měla?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    CRAZY_IVAN: Mám. Od partnerský firmy jedný firmy, ve který dělala kdysi sestra.

    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    REBORNA: Nevadilo by ti, že mam na čištění zubů elektrickej kartáček? Klidně bych ti ho občas půjčil na masturbaci.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NAVARA: Tak rekni kdopak je ten tvuj komplic, rekni jmeno, nestyd se!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TEKKANNE: heh, jsem si toho ani nevšiml :) Ale zjistíme!
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA: mohla, ale nechci. když máme prostor na normální konverzaci, ráda se zapojím, ale bohužel to tady svými stále omýlanými půlmetrovým i bloky o stále těch stejných historických & hysterických & rasistických momentech svýho života dost kazíš. Moje rady by pro tebe stejně byly naprosto nedostačující - nemám tak promakaný (*sarkasmus*) úvodní dotazník jako ty REBORNA: a navíc cizince mám dost ráda.

    **************

    aha, takže tvoje vykalenecky kóma ses rozhodla zpětně přišít Navarovi? na základě čeho? hodila sis kostkou padla šestka, nebo jak jako?

    to je teda hodně odvážný sci-fi :-D já bejt tenhle smyšlenej chlap, tak si ten ketamin dám rozhodně radši sama, ono totiž šukat bezvládnou ožralou holku, co smrdí blitkama, fakt není žádný terno, ani by se mi nepostavil nejspíš.

    ***************
    Ok, v tom případě tedy, prosím, VYSVĚTLI TUHLE TVOJÍ VĚTU:

    "Ale takhle se bojim taky, třebas i kvůli tvým výhružkám a výhružný poznámce další osoby" jmenuje konkrétně ty moje výhrůžky, kvůli kterým se bojíš, a proč. jednou jsi mi to napsala, tak to vysvětli.
    TUILE
    TUILE --- ---
    REBORNA: no, jasne, miris tim nejspravnejsim smerem, jen se obavam, ze pravdepodobnost nalezeni takoveho kusu v praze, se bude blizit pravdepodobnosti, ze se za tebou do horni dolni pristehuje holyvudska selebrita.
    s timhle xenofobnim pohledem bys byla uspesnejsi na malomeste. myslim, ze v praze takovejch tricetiletejch s vlastnim bytem moc nebude.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: tak bacha, onji ji zdrogovali a znásilnili kvůli přistěhovalcům v jejím městě ?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CRAZY_IVAN: mohs to zachranit tim, ze ridit neumis, podivej jak sis to zkazil
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    REBORNA: Ah, promiň, u tohodle bodu jsem se zasekl: "Nevadí ti občasné alkoholičky, co se chovaj po víně někdy jako magoři, ale jinak jsou ok?"

    Navíc hodně jezdím autem, promiň. Asi si nejsme souzeni. Myslel jsem, že jsi má osudová láska, protože mě tvoje příspěvky tady velmi zaujaly.
    KULA
    KULA --- ---
    Ty jsi dobrej kanál, to s těma černochama je zlato.

    Já se fakt těším co bude za 5-10 let s tebou.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:
    REBORNA:
    REBORNA:

    Protože tady to pak působí, že jen proto, že jsem zvažovala, na jakou pohlednou, s dobrou prací a bezdětnou na Moravě ve věkový katergorii 35+ bývalý snoubenec narazí krom jedný Romky (, co jsem tam krom mladejch studentek, co jsou úplně mimo jeho věkovou kategorii), v jeho kategorii 35 - 45, jako jedinou bez muže nebo dětí viděla....

    ...A jaký jsou tedy šance, že nikoho nenajde a že se ke mně vrátí, protože jsme se fakt měli brát....

    A že pak proto, že jsem se kolem baráku rozhlídla a na seznamce taky a jen uvážila, že fakt i když je jich všude plno, že nechci stejnak místo bývalýho snoubence, vztah nebo dítě s cizincem nebo přistěhovalcem...

    ...že nejen, že tu i kvůli nim jsou dražší byty a dost z nich je jimy zabraných (o práci nemluvím, ale to se prolíná...

    ...že to tu pak působí, že krom tohohle mě navíc, kvůli přítomnosti přistěhovalců v mym městě, mě tu dali ještě nějaký pitomci, co to vůbec nepochopili, tu dali kvůli nim navíc ZDROGOVAT A ZNÁSILNIT....

    ...Což logicky muj rasismus leda tak vyvolalo a podnítilo a mě v mý svobodě názoru bejt kontroverzní rasistka, že nechci nic ani dítě s nějakým cizákem, leda tak utvrdilo a mě proti nim poštvalo....



    Což se pak právě někde projevilo, i když dříve jsem to za vztahu s českým přítelem, se kterým jsem 3 roky byla, ani za vztahu s českým bývalým snoubencem, se kterým jsem předtím 4 roky žila, neměla potřebu řešit ani projevovat vůbec....

    A tedy s spíš po rozhlídnutí po osazenstvu na seznamce a několika žádostech od cizinců, tu mělo proběhnout původně jen takový nadsazený a úsměvný přátelský zamyšlení....

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam