PASTAFARIANKA:
REBORNA:
Jo aby to bylo on topic: k seznamování a tomu ,,zenužívání" ve vztazích .... tak proč jsme se rozešli s mým prvním přítelem po asi dvou letech, ta mladá lásk a a ještě na sex musel do mých 18 nebo 17,5 tehdy roky čekat, to je složitý.
A proč jsme se třeba rozešli s klukem, s kterým jsem chodila 3 roky, taky složitý.
Ale pak byli po tom rozchodu a co se mi pak stalo nějaký problémy, během mý VŠ právě a našla jsem si právě, že už jsem byla dlouho sama, partnera možná v něčem nevhodnýho, ale rozešla jsem se s ním pak po dvou letech z jiných důvodů.
No a pak vztan na dálku nevyšel, 100 km vzdálenost...to se dá pochopit, to člověk když dostuduje a pak začne řešit první HPP práci, ještě děti tak nějak neřeší a prostě ani to dojíždění, ale pak to prostě nevyšlo. Což jsem pak i na jednu stranu byla ráda, mix pocitů z toho.
No a pak jsem asi udělala chybu, že jsem si našla sice v Praze, ale prostě kluka mladšího...
Jenže když jemu bylo 23 a mně o 5 cca víc, tak já jsem se mu velmi líbila tehdy, věkový rozdíl nebyl ani poznat, všichni by potvrdili, prostě já vypadala tehdy opravdu na těch jeho 23...
No a pak se jevilo, že až mi pomalu bude táhnout na třicítku a jemu bude 26, že se třeba vezmem, že třeba miminko mít budem...PROTOŽE NĚČÍ SOUROZENCI, BRATŘI, V OKOLÍ A NEBUDU VÍC KONKRETIZOVAT, TAKY MĚLI PRÁVĚ DĚTI V TĚCH 26 NEBO VE 30 NEJPOZDĚJ...Takže prostě by to šlo...
....Ale já právě si nejdřív z nějakých důvodů nebyla jistá, zda zrovna s ním dítě chci, měla spíš starosti s teprve asi druhou prací po škole, no a on ten vztah prostě že byl o 5 let mladší v těch 23-26 cca, co mu bylol když jsme spolu chodili, nebral tak vážně...ale byli jsme si věrný, vztah byl 3 roky až na nějaký neshody obvykle láskyplnej a hezkej, užili jsme si za ty 3 roky i dost legrace.
No a pak bývalý snoubenec to rozsekl, to jsme spolu pak bydleli a ukázalo se, že starší muž byl tehdy pro mě ideál, v těch mých 30....
Ale když mu pak bylo přes 40 a mně ani 35 a byla jsem mladá prostě ještě a on, i když sice fešák a mvelmi mladě vypadající, byl už prostě takovej dědula unavenej občas, co mi nestačil....
Protože já si teprve kompenzovala paření a roky, co jsem studovala a nemohla pařit kvůli studiu a pak kvůli tomu jednomu rozchodu a těm problémům, tomu co se mi pak stalo a třeba jedny prázdniny jsem zkažený měla...
Takže zatímco oni pařili a ten bývalej kdysi před víc jak 10 lety pak taky a někde jezdili, tak já už ne, tak já už pak kvůli studiu a bez něj nemohla a po tom rozchodu a tom co se mi pak stalo taky a pak zas kvůli dokončování školy jsem jen jeden rok pařila někde jezdila a pak zas ne..
Takže já si teprve ty kolem tý třicítky to zpětně kompenzovala a užívala konečně a bývalý snoubenec už to měl za sebou a už ho to tak nebavilo a dědkovatěl mi....
Ale z toho jsem poznala, že prostě když VEZMU TY JEDINÝ DVA VZTAHY, CO JSEM MĚLA ZA TĚCH PŘEDCHOZÍCH 10 LET, TAK Z TOHO VIDIM ALESPOŇ, ŽE KLUK POD 25 BYL ASI NA MĚ MOC MLADEJ A NA VÁŽNEJ VZTAH JSEM SI FAKT MĚLA NAJÍT TEHDY STARŠÍHO, ŽE TO BYLA I MOJE CHYBA...NO A ŽE TEN DRUHEJ, TEDY BÝVALÝ SNOUBENEC, BYL VĚKOVĚ PRO MĚ IDEÁL, ALE TEHDY, V TĚCH JEHO 36.... spíš než teď v jeho 42.
Takže touto rovnicí mi alespoň vyšlo poučení, že prostě to chce raději chlapa přes 30, ideálně 35, ale aby neměl to dítě, tam už je výběr dost omezen.
Jinak ale věk 35/36 by byl ideál, jak lze z těch svou mých jen 2 vztahů za těch posledních 10 let, toho 3 letýho a 4 letýho vztahu, co jsem jen měla za těch posledních 10 let, odvodit.
Poučení, že bych tedy měla na založení rodiny hledat muže 30-37 letýho a že to pak snad už konečně klapne, ale teď je zas už málo času u mě kvůli tý biologický stánce ideálního věku na pořízení dítěte, že kolem tý 40 už za párt let na to bude skoro pozdě...
Takže bych měla teď jet na první a už poslední definitivní dobrou...což je stresující myšlenka.
A co se týče případnýho samoživitelství - no to se týká všech žen, ale je jasný, ŽE S TÍM VLASTNÍM BYTEM BYCH DO TOHO PARTERSTVÍ A MATEŘSTVÍ, TEDY I MOŽNÝHO SAMOŽIVITELSTVÍ, CO NÁM VŠEM ŽENÁM TEDY VLASTNĚ LOGICKY HROZÍ, TO MÁŠ PRAVDU, ALE S TÍM VLASTNÍM BYTEM BY SE MI DO TOHO ŠLO PŘECI LÍP!!
Takže se neměl prodávat!