• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    EKG
    EKG --- ---
    VYHULENY_UFO: Au. Znal jsem osobne;(
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    tak zase reborna neni jedina na nyxech, kdo zije v uplne jinejch sferach. ja si nekdy napriklad pletu id reborna a id beruna
    AMANT
    AMANT --- ---
    PSYTRANCE007: nemoh bys prosimte z tohohle auditka odtahnout do prdele? velmi dobre si vzpominam, ze jsi to byl ty, kdo ji tady loni na podzim iks tejdnu krmil tema strasne moudrejma kecama, az ziskala dojem, ze jeji pribeh kazdyho zajima a tak to tady opakuje uz 3/4 roku. ze by sis ulozil neco jako pokani vis.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PSYCHO: Tak nějak, bohužel žije v jiných sférách. I když jsou blbci, co to udělají ( a není jich málo) ale těm taková musí něco nabídnout. Buď luxusní šukání nebo se musí nějakou dobu hodně přetvařovat a hrát si na dokonalou, což podle těhlech výlevů co tady předvádí zřejmě ona není schopna.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYTRANCE007: Hlavne ja nechapu, jak muze mit takovy nerealny predstavy o tom jak funguje majetek. Co kdyby sel na materskou otec a ona se proste vratila do procesu?

    Za 20 produktivnich let si nasetrila 300tis, cili 15 tis rocne, resp. 1250,- mesicne a partner ma prinest do vztahu byt a jeste ho pulku napsat na ni?

    Tohle fakt nechapu.
    IANIS
    IANIS --- ---
    REBORNA: Vím, že to asi úplně není tvůj úhel pohledu, ale podle toho, co píšeš, se ti mezi posledními achievementy podařilo získat mimo jiné:

    - drogy zadarmo;
    - sex bez závazků, a
    - "zubnutí" 10 kilo,

    a to všechno mimochodem, s lehkostí a bez vynaložení jakéhokoliv úsilí, jako modelka či rocková hvězda.

    Já říkám dobrý !
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    TYRKYS2: labilních ženských chodí po světě strašný kvanta, tohle je jenom špička ledovce.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Kdyz kazdy den v pet rano vstavam demotivovana do prace, tak staci se podivat sem a rict si “tak na tohle vydelavam”.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    REBORNA: když je chlap tak příšerně nespolehlivej tak proč pořád nějakýho lovíš a píšeš na seznamky? Uvědom si že chlap není žádnej majetek a že ty si s ním uděláš dítě je čistě tvoje věc. Musíš se postarat.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    REBORNA: To bude dobrý. Ale musíš chtít s tím něco dělat.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    PSYCHO: Tam to vidim bledě s tim úzkym nosem..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TYRKYS2: Nějaký adresný výhrůžky už sem dávala :)
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    FATTY: Já třeba čekám, až někoho zabije. Sebe ne, na to se má moc ráda.
    Ne, já jsem sem vlezla cca po půl roce a vidím, že se to zhoršuje. Tenhle člověk mě děsí, neb může navenek působit jako "divnej", ale je to psychopat, u kterýho nikdy nevíš, kdy mu hrábne.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: jenze ty jsi s nim zadne dite nemela. nebylo spolecne dite, nebyla jsi manzelka, jste v podstate cizi lide. takze na zaklade ktereho hypotetickeho zakona by ti melo byt cokoliv priklepnuto?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PSYCHO: Navrhovali jsme, nechtěla :)
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    REBORNA: zlaty fond
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:
    REBORNA:

    ,,a proc ti tak strasne moc dlouho trvalo to pochopit? samozrejme ze zalezi take na chlapech. co sis myslela predtim?"

    No ano, záleží to i na chlapech... NO PROTO ŽENY DNES NECHTĚJ MÍT DĚTI PŘECI, PROTOŽE NENÍ ZÁKON A PAK BY JEJICH ŽIVOT, BYDLENÍ A BYDLENÍ TOHO DÍTĚTE ZÁLEŽELO I NA CHLAPECH...A JEJICH NÁLADĚ, CO JAKO MUŽ UDĚLÁ A BUDE CHTÍT. Zda odejde/neodejde. A zda žena a dítě bude mít kde bydlet nebo bude vysypáno bezohledně na ulici v rámci kapitalismu, kdy něco tak nespolehlivýho a nevyzpytatelnýho a sobeckýho jako je muž a jeho majetek a jeho penis a vymletá kurevnická hlava, rozhodně o tom, zda žena s miminem bydlí nebo už nebydlí a hladoví s miminem u popelnic,...Tak proto přeci ŽENY NEMAJ DĚTI. Jeden z důvodů, proč vymíráme... (přistěhovalce nepočítám)

    Ženy rády jistotu. Tak nespolehlivá a sobecká věc jako muži to pro ně není jistota...proto byl kdysi dobrej ten zákon, že i když muž nabyl bydlení před svatbou, že z něj pak NEmohl ženu s dítětem jen tak vysypat... prostě nějak matkám s dětmi komunisti jistili bydlení.

    Že když muž zmizel, nebylo vůbec jistý, že bude mít žena s miminem jen 10 dní nebo měsíc na vystěhování z jeho bytu, tak JAK TŘEBA MNĚ NAPSAL BÝVALÝ SNOUBENEC,...JENŽE TO BYL UŽ NAŠTĚSTÍ NÁJEM, TAK JSEM BYDLELA PÁR MĚSÍCŮ DÁL. Stejně když mi došlo, že to myslí fakt vážně, že mě opustí před svatbou po letech, ŽENU VĚRNOU HODNOU MILUJÍCÍ jen proto, že jsem chtěla ambiciózně dál pracovat v oboru a mrzelo mě, že kvůli kolegyni, co na to neměla vzdělání a mohla dělat prakticky cokoli jinýho, už nikdy věc který rozumim, dělat už nemůžu a že mě taky opustil kvůli rodišti a jen proto, ŽE JSEM ŽENA A DOSTALA JSEM MENSTRUACI A TAK TROCHU VÍC PO VYHAZOVU PLAKALA A KŘIČELA jen 20 min a pak byla prostě strašně přetažená a nevyspalá, prostě ten spánkouvej deficit a do toho málo jídla během cest a ty hektolitry tý ztracený krve a muset do doklepat nevyspalá v tý práci, udělalo svoje...

    A pak jsem fakt jen po tý 2x 20 min scéně se uklidnila a byla milá a pak jen chvilinku tam večer nadávala, co mi táta jako píše, že nesmim dát k babičce morče a že se nemám zajímat o ten byt... no to jako před svatbou a chvíli před těhotenstvím mě jako naštvalo, co to mělo jako znamenat...to jsem jen chvíli nadávala na tátu...

    A nebyla jsem když pak druhej den bývalý snoubenec zmizel, schopná stejně narychlo hledat nájem, nechápu, jak je napadlo, ŽE BYCH SNAD BYLA V TAKOVYM STAVU, KDY JSEM NEMOHLA SPÁT A NĚKOLIK DNÍ NEJEDLA A PAK PO PRVNÍM ŠOKU A PROBREČENÝCH TÝDNECH SE ZASE JEN KLEPALA STRACHY A HLADY, A BÁLA SE VYJÍT Z BYTU, ABY TAM NEPŘIŠLA V MÝ NEPŘÍTOMNOSTI MAJITELKA NEBO ON A NEVYSTĚHOVALI MĚ DO DVORA, NEBO NEVIM KAM, TAK JSEM ZASE HLADOVĚLA A PADALY MI STRESEM A NEŠTĚSTÍM VLASY A OD SLZ SE ZAČAL LOUPAT OBLIČEJA UDĚLALI SE MI RŮZNÝ KOŽNÍ PROBLÉMY ZE SLABOSTI A KOLAPSU ORGANISMU...

    a ZUBLA JSEM TEHDY 10 kg.. to oni neviděli, ale mohli to přeci od snoubenky, od který odešel náhle muže a ještě se týden před tím převedl byt, kam by se mohla vrátit, mohli čekat, do jakýho stavu na pokraji nervovýho zhroucení a kolapsu TÍM ŽENU DOSTANOU, tak bylo jasný, ŽE NEBUDU SCHOPNÁ SE ANI STĚHOVAT, NATOŽ PAK SI HLEDAT NA RYCHLO NÁJEMNÍ BYT ZA UCHÁZEJÍCÍ CENU, KDYŽ JSEM BYLA ČERSTVĚ BEZ PŘÍJMU A NÁROKU NA MATEŘSKOU A TEDY I PODPORU...

    ...a muselo by snad být každýmu myslícímu člověku jasný, že nebudu schopná ničeho, natiž pak hledání nájemního bytu nebo stěhování...

    A když jsem vypadala jak zombie, nespala už několik dní a nejedla a jen se plazila po bytě po tom, co jsem dojedla poslední zbytky toho, co nakoupil bývalý snoubenec předtím na festival, kde jsme byli a pak do tý Itálie, kam jsme měli odjíždět,, když už jsem byla v úplně tom nejhorším stavu, tak mě dorazil tátův mail aniž by mě viděl a jen mi zadržoval peníze z prodeje bytu na moje stěhování: ,,Začni něco dělat!"


    No já si chtěla ale doplatit ten svůj byt! Mně už jednou chtěl z jeho garsonky bývalý snoubenec vystěhovat po 3 letech a mých dvou letech tam proto, že jsem se opila na párty kvůli story viz taxík a že mě naštvalo něco v práci, taky to bylo, jak mě bývalý snoubenec, co chodil do práce na pozděj, někdy zdržoval, než jsme vyběhli na tu kaskádu autobusů na tu hodinovou cestu a tak jsem kvůli němu přišla párkrát do práce pozdě,..

    Ale ŽENY TO ČASTO VĚDÍ, ŽE ZÁLEŽÍ NA CHLAPECH A TI MAJÍ ČASTĚJI BYTY.

    Jen ženy rády jistotu. Tak nespolehlivá a sobecká věc jako muži to pro ně není jistota...proto byl kdysi dobrej ten zákon, že o když muž nabyl bydlení před svatbou, že z něj pak nemohl ženu s dítětem vysypat... prostě nějak matkám s dětmi komunisti jistili bydlení.

    Že když muž zmizel, nebylo vůbec jistý, že bude mít žena s miminem jen 10 dní nebo měsíc na vystěhování z jeho bytu



    KULA
    KULA --- ---
    FATTY: moje kočka loví kobylky. Ukousne ji nohu a pak se na ni vydrží do večera dívat. Já to mám podobně. Baví mě to. Až jednou skočí pod metro, bude mi líto, že už nic nenapíše.
    Až bude v léčebně, bude to věc jiná.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Mimochodem, jak se tu ohani tema zakonama na to a ono, uz ji nekdo doporucil konverzi k islamu? Ja jen, ze v tech ortodoxnejsich zemich tam celkem tyhle zakony maj a fungujou. Jen by to asi nebyla uplne ona, kdo by se rozhodoval koho si vezme, nebo pro jednoduchost rozhodoval o cemkoli.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TYRKYS2: :) jojo, je to velke a mocne konspiracni hnuti. Kazdej si prisadil, neco jako Vrazda v Orient Expresu;)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    SARAJ: Ja bych ji dal nejaky ovoce, ale majitel auditka uz zas zmizel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam