Ano ano, produktivní léta.
Já bych začla tim, proč muj předchozí přítel před bývalým snoubencem, který byl produktivní už od 19 let do těch jeho 24, TŘEBA MNĚ, KTERÁ JSEM BYLA, KDYŽ JSME SE SEZNÁMILI ZE ŠKOLY TEPRVE DVA ROKY A V DRUHYM ZAMĚSTNÁNÍ NA PLNEJ ÚVAZEK PO OBDOBÍ HLEDÁNÍ DRUHÝ PRÁCE A V MEZIČASE BRIGÁD ZA POVOLENÝCH 4 TIS. MĚS., PROČ JAKO KDYŽ JEŠTĚ KONČILA KRIZE, ALE ON MĚL DOCELA NORMOŠ PLAT...
Když jsme spolu byli už druhej rok ze tří a spali spolu pravidelně a už se měli dost rádi, a JÁ CHTĚLA NĚKDE ZMRZLINU, PROČ JAKO ŘÍKAL:
,,A proč bych ti měl něco kupovat??"
Protože jsem si ty peníze za tu zmrzlinu, co jsem si pak naštvaně musela koupit sama, mohla dát třeba na účet, ne??
A hned by bylo víc peněz na byt.
To jako uznávám, že bydlet pak od 30 let s mým prvním partnerem, se kterým jsem bydlela a kterej mi už občas třebas dokonce i koupil někde druhej drink nebo mi i koupil SÁM TU ZMRZLINU, ŽE TO BYL JINEJ LEVEL...
Byl programátor a tak i měl na to, aby dámě koupil zmrzlinu, paráda! A ještě jsem bydlela u něj a platila si jen jídlo, všechny věci, oblečení, kosmetiku, prádlo, pití na akcích a svoje dovolený, ale bydlela s ním v jeho bytě a stála ho za rok NA VODĚ JEN 3 TIS. NEDOPLATEK..
No to se mi to pak šetřilo - to vyletělo za dva roky O 200 TIS., PROTOŽE JSEM MĚLA OD 30 LET KONEČNĚ CHLAPA, CO MI SICE TAKY NIC NEKOUPIL JAKO NIKDO PŘED NÍM, ALE BYDLELI JSME SPOLU...tak to bylo jiný kafčo, že...to se mi to pak šetřilo, TO BY CHTĚLA KAŽDÁ ŽENSKÁ MÍT CHLAPA, CO MÁ BYDLENÍ, ŽE.
A jsou i takový fajnšmekerky, co nejen že chtěj chlapa, co má bydlení, ale aby jim třeba i ZAPLATIL VEČEŘI, MÍSTO ABY NA NI DALI STRAVENKU...
NO ALE TO UŽ JSOU TY HNUSNÝ ZLATOKOPKY, ŽE PÁNOVÉ! Tfuj!
Nechat ženskou u sebe bydlet a ještě jí platit večeři, tý LOOSE ZLATOKOPCE ZIŠTNÝ, aby si mohla našetřit, aby kdyby pak sešlo ze svatby, neskončila na ulici, ale alespoň na nájem na rok, ZLATOKOPKA HNUSNÁ ZIŠTNÁ A TAK JÍ KOUPIT OBČAS VEČEŘI NEBO JÍ ZAPLATITI LÍSTEK NA FESTIVAL, KAM S NÍ CHLAP JEDE A KDE JÍ SOULOŽÍ, KOUPIT JÍ TAM TŘEBA DRINK, CO SI ONA NEZAPLATÍ??!! NECHUTNÝ, TY ZLATOKOPKY JAK UVAŽUJOU, TO JE HNUS, CO??!!
Tak maturita v 19, do tý doby jen rok kapesný z brigády.
Pak na VŠ od 20 do 25 to byly první tři roky ty klipy, hosteskování, sem tam hip hop předtancování na diskoškách a veletrzích a reklamních akcích.
Asi budme MUSET ZAŽALOVAT PRODIGY, ŽE NETOČILI VÍC KLIPŮ A PAK ZAŽALUJEME MAJITELE DISKOTÉK, ŽE DISKRIMINOVALI HIP HOP A TECHNO PERFORMANCE SKUPINY...
A že jsem si v produktivních VŠ tří letech tak málo vydělala a obratem to za jídlo a skripta utratila a nezbylo nic.
Pa bych zažalovala VŠ, že m,i nezaplatí za 4 roky ty dva dny v týdnu strávený od 8 do 18 h paktikama.
Pak zažalujeme ten podnik, že mi ZA STÁŽ ZA DVA MĚSÍCE DALI JEN ASI 3000 KČ. Ale mě to bylo volný, bylo to tam MÓÓC KRÁSNÝ, já zatím vydržela pak trpět řev u mámy, místo tý koleje, co mi nedali, že jsem z Prahy, teprve pak jsem po VŠ začla jezdil na tři dny v týdnu za přítelem, se kterým jsem byla skoro 3 roky a u mámy jen přespávala čtyři dny v týdnu, tak se to už dalo vydržet.
Pak zažalujeme jeden retail a taky jednu výrobu, že jsem si tam v posledním roce na VŠ při tom fofru s diplomkou a všema těma praktikama, tak málo za těch pár dní vydělala...
No a zase to hned utratila za tašky jídla, když jsem sobě a mýmu tehdejšímu příteli nakupovala, jídlo i pro něj a část peněz mi nevrátil.
No a pak zažalujeme ekonomickou krizi, co to jako bylo za nemožnost najít v roce 2011-2012 práci a co to jako mělo pak ty třři roky znamenat mít plat jen 21 tis. hrubýho a 16 tis. čistýho.
Ale BYLO FAJN, ŽE PAK UŽ JSEM ZA TO KUPOVALA JÍDLO A VĚCI JEN SOBĚ A ZAČLA ŠETŘIT PENÍZE!!
Dokonce si založila účet a to nejen na vrácení daní za to, co jsem platila za obědy při vejšce menze.
NO A APK DALŠÍ PRÁCE JEN NA PŮL ROKU NA DOBU URČITOU A PAK DALŠÍ PŮL ROK PRODLOUŽENO, ALE PAK UŽ NE...
A pak na podpoře prvně v životě NĚKOLIK MĚSÍCŮ, ALE PODPOŘE NIŽŠÍ O NĚKOLIK TISÍC, PROTOŽE MI SICE ZA 16 DNÍ MĚLA KONČIT SMLOUVA, ALE ONI MI NABÍDLI PRODLOUŽENÍ NA JINÝ POZICI, ALE PAK JI DALI NĚKOMU NOVÝMU A DALI MI PODEPSAT DOHODU..
A tak ta podpora byla o 4 tis, nižší, ale vyžila jsem...
No a pak jsem si našla další práci a měla se vdávat, VYDĚLALA ZA TĚCH PRODUKTIVNÍCH 6 LET v plném úvazku ASI MILION, COŽ JSEM SAMOZŘEJMĚ ZA 10 LET MÝHO ŽITÍ UTRATILA ZA JÍDLO, OBLEČENÍ A VŠECHNY SVOJE NEJNUTNĚJŠÍ VÝDAJE, A TAK měla našetřeno jen těch 350 tis. na ten svůj byt, tu třetinu, ale o tu práci 2018 přišla...
A tak jsem se nevdala a ty úsopry padly z poloviny za rok za nájem, ze kterýho jsem odpracovala jen půl roku....
Protože předtím jsem přišla o asi největší lásku svýho života a možnost se vdát a mít dítě...pak mě zase otravovali nějaký lidi do práce kvůli znásilnění, tak jsem se pak zhroutila a chcíplo mi morče atp.