A bylo tu něco o Beruně. Ale v souvislosti se mnou.
Ta tu byla kdysi a nevim o ní nic.
Beruna tedy přišla proto, že bydlela s bývalým, o rodinný 2+kk taky nebo jen o garsonku nebo rovnou o barák?
A o tom, kde a jak se seznamuje a jak jí to jde, psala co?
A MĚLA SI BRÁT TEDY Z LIDÍ, o kterých psala anonymně, co už nebyli na nyxu, koho, zda vůbec někoho?
A psal jí tu někdo, že tedy asi je nepoužitelná nabo dozajista labilka, protože jinak by jako nebylo možný, že by ten její zmizel blíže rodišti nebo jí kdo psal co?
A CO MU NA TO A ZÁROVEŇ TĚM DALŠÍM IDs, který jÍ I TADY začli psát jakožto POTENCIÁLNÍ nápadníci začli zasílat fotky do pošty, ODPOVĚDĚLA?? A to i svým známým, co to tu čtou? Jakej že byl důvod, že jí ten její bývalej, toho času už skoro rok mimo nyx, opustil? Proč že byla sama a s kým se na seznamce nebo třeba tady chtěla seznámit, na koho cílila?
Na technaře? Jak že ten její byl třeba z dnb nebo z psy, tak tu jako cílila na technaře?
A dali jí pak tedy za to zdrogovat a znásilnit nebo za nějaký nepochopený výroky její? Nebo ze zájmu, je to kočka?
A jakej tedy uvedla pro ně skutečnej důvod rozchodu se svým toho času už ofnyx bývalým?
Já jen vim o Minet, co psala něco přímo svýmu ex a do auditka lidí, co ho některý znali... a pak jí tam nějak uráželi lidi...
A to v době, KDY JÁ SE PŘIHLÁSILA NA NYX, ABYCH VĚDĚLA, KDE POŘÁDAJ ZNÁMÝ AKCE a co třeba dělaj til, se kterými jsem kdysi byla na brigádě nebo ve škole A NAOPAK MNĚ NĚJAKEJ ZNÁMEJ KLUKA, SE KTERÝM JSEM KDYSI ASI MĚSÍC SI PSALA A PAK CHTĚLA CHODIT A JEN JSME SE PÁRKRÁT SETKALI, TEN JEHO ZNÁMEJ PSAL NĚCO DO POŠTY A PAK TO Z PRO MĚ NEZNÁMÝCH DŮVODŮ VČETNĚ MÝ DISTANCOVANÝ ODPOVĚDI, KOPÍROVAL DO AUDITKA JEJICH,...což nevim co ho k tomu vedlo...
Proti vůli mý i toho kluka, bylo tam pak něco o análu a já pak odpovídala tamtomu, se kterým jsme se chvíli seznamovali, jen jako odpověď, jak JDE JEHO HOLCE FISTING, ANIŽ BYCHOM NĚCO TAKOVÝHO PROVOZOVALI.
Asi to někdo nepochopil... a já s tím nezačla, naopak mi to vadilo, že mně nebo o mně nějakej člověk, kterýho jsem nikde neviděla, něco na nyx psal, protože to pak mohli vidět moji známí . I když to vycházelo původem z auditka, kde si lidi nadávaj schválně, ale to nebyl případ tohole auditka a i tak to vtipný tohle psát slečně, kterou ani neznal a nikdy s ní nemluvil, nebylo...
Kor když bylo jasný, že pak ty lidi budu vídat....
A tady jsem jen po uplynutí víc jak 10 let zcela anonymně, když tu bávalýho snoubence neznal nikdo, jen pár lidí mě, psala něco o sobě...
A že se tu pak objevil člověk, co nás údajně zahlédl s bývalým snoubencem, za to jsem nemohla...
Tak jsem se vrhla na jiný téma a striktně držela výpisků mých dojmů ze seznamky, přesto jsem schytala lavinu nějakých narážek a ani nevěděla proč... a hlavně proč mi pak někdo něco provedl a ještě mě tu kvůli tomu pronásledoval i za rok.
A pak se přidala i SUB., ovšem nějak jsem nepostřehla, jak se snažila zasadit o to, aby se pro mě bývalý snoubenec vrátil.
Asi je to jen můj dojem, ale spíš mi příjde, že se tu spíš snažila ZASADIT O TO, ABY TI, CO MI POSÍLALI ŽÁDOSTI DO POŠTY, SI MYSLELI ŽE JSEM NĚJAK NESNESITELNÁ NEBO SNAD DIVNÁ, což ona neví, v soukromí mě nezná...a fakt jako nevim, proč by to dělala, když já jejího muže ani neznám, natož pak abych o něj měla zájem...navíc je to možná cizinec, nevim...