• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    ad klasická česká báseň: ,,Tys nešla!"

    ,...ten nájem platit!!

    Už poslední důchodce/KYNĚ tam byl a v bazénu taky, nakoupeno v akcích a slevách má od rána, morče vyčištěný/necestující důchodci i psa, co maj, že jsou pořád doma, maj vyvenčenýho. Nebo má odplaváno, celý příbuzenstvo, co mu kdy co nedalo, má ZDRBNUTO, už i celý okolí zdrbnul nebo podrážděně vyprudil/a, i TEN DORT NA UKLIDNĚNÍ MÁ UŽ má každej pořádnej důchodce/kyně tam SEŽRANEJ A KAFE VYPITÝ A POMALU SE CHYSTÁ JÍT SPÁT!

    A já furt nic!!

    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Chápu to teda dobre, ze jsi nezamestnana? A práci hledas?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: A principem sdělení bylo nejen to, že jsem po letech šílených stresů se školou a prací a sotva jsem stíhala všechny naše plány, sporty a cesty s bývalým snoubencem, nebo ten vztah vůbec, že teď mám pracovat, ale naopak mám denní plán jak důchodce.

    Ať už kvůli znísilnění přes nyx nebo čemukoli jinýmu.

    Taky bylo principem sdělení:

    kdy v mym věku maj jiné ženy už druhýho mimíse (, byť některý bohužel už zas na druhou stranu dle statistiky, kdy žena po 10 letech prý je obvykle je nucena si hledat/hledá druhého partnera, mimíse v samoživitelství, případně pak už v tomto věku mimíse druhýho s druhým mužem, popř. některá i třetího s třetím mužem, ale každopádně skoro 50 % z těch dětnatých provdaných a s mimísem prostě...

    Že jsem našla informaci statistickou, že ženy si obvykle po 10 letech musí hledat/hledají partnera jinýho.

    Tak pokud chtěj mimino jen s jedním, co s nimi bude až do smrti, JE ZAS MOŽNÁ NA JEDNU STRANU I VÝHODA TOHO MIMÍSE TĚCH 10 LET, NEŽ TO PADNE STATISTICKY DO TÝ ZMĚNY, TOHO MIMÍSE NEMÍT.

    Pak taky principem sdělenÍ JE, ŽE NE NE, já nesedním celej den V PRÁCI A NENUDÍM SE A NEMUSÍM U TOHO SEDĚT, U PC.

    Ale že je nádhernej den, pro mě volnej, kdy můžu ven a že jsem takových dní měla během gymplu a VŠ, kdy bych nemusela být ve škole nebo se permanentně něco učit, ale mohla jít VEN a pak za 10 let v práci, KDY JSEM TAM SEDĚLA DO VEČERA a pak o víkendu obvykle lilo,

    že jsem takových hezkých dní, kdy bych mohla ven, měla zdoposud sakra málo.

    A brzy ty dny se budou krátit nebudou tak hezký nebo zase budu makat.

    A že jsem měla vonej krásnej den, měla jít na poštu a jen splašit obživu A PAK SE MOHLA JÍT KOUPAT NEBO NĚCO,

    ALE MÍSTO TOHO SI TU VZÁJEMNÝM ODPOVÍDÁNÍM SE VZÁJEMNĚ CELEJ DEN OTRAVUJEME a zdržujeme, tedy mě určitě, protože já už v práci sedět celej den jak přikovaná u PC nemůžu, ani nemusim, otravujeme a zdržujeme S NĚJAKEJMA mejma TEORETICKEJMA HYPOTÉKAMA, KTEROU SI TEĎ STEJNĚ ZALOŽIT NEMŮŽU.

    A opáčko, kdy se jde vlastně do důchodu, ŽE AŽ V 65 LETECH, SE HODILO.

    Ale myslim, že jsem možná ještě ten ročník, co se mu děti počítat budou, pokud ho ještě stihnu to dítě a že bych měla jít dřív.

    Nevíte, jakej ten ročník to má ještě jinak?

    Třeba 1982 a 1983 a 1984 snad ještě maj těch 63 let a děti se počítaj, nevim.

    Ale i info o hypotéce se hodí a jak to maj ostatní, co nejsou z Prahy nebo co jim rodiče faKT NEDAJ NIC, JAKO NEDALI ZATIM NIC MNĚ, TO SE TAKY HODÍ.




    .

    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    REBORNA:
    Největší partie jsem tu já....
    Největší partie jsem tu já....
    Největší partie jsem tu já....
    Největší partie jsem tu já....
    Největší partie jsem tu já....
    Největší partie jsem tu já....
    Největší partie jsem tu já....
    Největší partie jsem tu já....
    Největší partie jsem tu já....
    Největší partie jsem tu já....

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    INSEQUI:

    No toto byl jindy plán na večer od 18 h po práci..a snažit se do 18:45 zalítnout z práce na poštu, než pani zavře přepážku, pak se taky nečeká, což má i v tom stresu snahy stihnout nějakou asportovní aktivitu, než zajde slunce nebo dolítnout z práce do 19 h poštu, než se pošta zavře, i výhody, ale tohle měl být celodenní plán, alá důchodce, nebo po 10 letech jakoby den prázdninový, dozvuky mládí nevyužité pracovní síly v rámci koronaviru.


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: Já dávám pravopis Baileys na první dobrou, ale to bude asi tim, že nemám mimíse a že mi těhotenstvím a porodem nepřešla přes placentu půlka mozku do mimíse, anebo spíš asi proto, že jsem alkoholik, co si to navíc umí vygooglit a dříve i řešil potraviny včetně alkáče v práci..nebo nějak automaticky z AJ...

    Ale věděla jsem to na první shlédnutí tý flašky přesně, jak se to píše i kdysi a to jsem tu flašku jen jednou zahlídla v krámě a ani to ještě neměla doma, kde to pak měla jen máma, a napsala bych to dobře i 10 let poté, aniž bych ji znovu viděla tu flašku, jen takovej deatail...

    Ale zase by mě nenapadlo to prasit z mlíka, kakaa, salka a rumu... což může být možná když se to umí dobrý. Kor když je to oříškový.

    Třeba Kahlua by šla určitě výborná z kafe...a vytvořit white SUB. , bílého Rusa, tedy oblíbený nápoj z Big Lebowski.





    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    REBORNA: Tak mě napadá, co děláš za práci?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Jinak krom víkendového plánu znovu namíchat pinacoladu jako jsem ji vymyslela hned, jak jsem ten rum ochutnala kdysi (, to ještě bylo s bývalým snoubencem před mnoha léty) krom plánu dostat se 120 km na akci skoro bez peněz na cestu nebo pití... první ten ochucenej RUM jsem měla tedy ještě snad ten manlovej Božkov 2x , ještě snad kdysi na Vánoce s matkou - ten je zase dobrej do kafe se šlehačkou.

    Plán pondělní:

    Ing., tech. VŠ, prime time, věkem odpovídajícím: na vrcholu kariéry a odpovídajícím věku, kdy maj jiné ženy už druhýho mimíse (, byť některý bohužel už zas na druhou stranu dle statistiky, kdy žena po 10 letech prý je obvykle je nucena si hledat/hledá druhého partnera, mimíse v samoživitelství, případně pak už v tomto věku mimíse druhýho s druhým mužem, popř. některá i třetího s třetím mužem, ale každopádně skoro 50 % z těch dětnatých provdaných a s mimísem prostě)

    ... pracovní DEN, denní plán, pondělí:

    1. jít na poštu zaplatit nájem, složenkou.

    2. použít tlačítkový telefon a prozvonit matku

    3. jít morčeti pro hobliny a vyčistit ho - odloženo, zalít kytku - splněno

    4. Jít obhlídnout slevy do supermarketů, SLEDOVAT DŮCHODCE, ti se vyznaj / podívat se, co večer bude zlevněný vegetariánskýho/ lososího v UGU


    5. pokud nebude zase lejt, jít do bazénu a s matkou, pr. duchem DRBAT OTCE, JAKEJ JE DEBIL, ŽE PRODAL TEN BYT, střídavě si povzdechnout po tom, jaký by to bylo ,.ZA MLADA" A plavat zase s bývalým snoubencem A JÍT DOMU S NÍM, NE JEN KUS CESTY DOMU S MATKOU A PAK DOMŮ SAMA, případně přes byt dojít zase k myšlenkám typu ne: ,,jak mě tehdy na psy kempu položil do trávy", ale ,,jak na mě ten grázl z netu to domluvil a tamta zrůda zdrogovala a pak tamten zmetek zneužil toho a znásilnil"

    6. Na uklidnění pak po případě něco na ZUB, POPŘ. DORT

    7. Dle převahy pocitů důchodcovských = na spaní se slepicemi / NEBO NAOPAK TĚCH, ŽE SE V BYTĚ NEDÁ O SAMOTĚ VEČER VYDRŽET, případně techno akce zdarma...

    nebo vysedávání u netu. Místo čtení knihy/novin.

    Alternativním plánem může být 7 a. samohana 7 b. mazlení morčete...

    Ale už nemám to vástavní, to pošlo, a tohle má možná plíseň

    Tak pak je úterní PLÁN krom kontroly a nákupu zlevněných potravin DOJÍT NA VETERINU PRO TABLETKU CHYTRÝ HOUBY, CO MI NA TO PŘEDEPSALI MINULE A MORČE SE DO TÝDNE OSRSTILO A BYLO KRÁSNÝ.







    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ad mimimazar a jak vytvořit ,,BAJLEJZ, NEBO LÉPE TAKY BEJLÍZ NEBO BAJLÍS" ze salka, kakaa a rumu nebo čoho to.

    Pinacolada z Božkov kokos a Relaxu kokosovýho, resp. je hlavně ananasovej a jablkovej v základu a je tam i banán, což je bonus, JE DOUFÁM MŮJ NÁPAD.


    Ale registraci na mimibazar zatím nemám.


    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: uz mam taky vymleto, psat k malibu, ze je kokosovy... To mam z toho, ze jsem tu mel rano 250 new a precetl jsem to cely...
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    REBORNA: Pinacolada fakt nevznika z kokosovyho bozkova a kokosovyho dzusu. Vlastne, krome malyho panaka kokosovyho malibu (nebo v horsim pripade kokosovyho sirupu) tam zadnej jinej kokos neni.

    Konec mixologickeho okenka.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: **du! du!
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    RAINBOF:

    To nevim, ale přeci jen jsem ještě zkusila rande přes seznamku, když Avatar (off nyx, 24 yo) bez ohlášení zmizel do ŠP. a nebylo jistý, zda se vrátí a zda je to jen dovolená, já se lekla, že se bojí, že už ho tam pak nepustěj a že se sebral tam už fakt pracovat, jak vyhrožoval...

    Tak jsem plakala, ale to hlavně asi z PMS nebo nyxu, pak byla na něj naštvaná a dala si rande ještě s jedním ze seznamky, u kterýho nebylo ještě jasný, zda je nemožnej, jako ty ostatní...

    A ten říkal, když jsem drbala kolu, na kterou jsem měla ale chuť, tak jsem si ji výjimečně dala, tak říkal že prej jeden investor ji pije prej celej život a dožil ze devadesáti...

    Tak jsem kontrovala, že to bude asi jako když nejmenovaná firma si zaplatila výzkum, že neni globální oteplování, že je to jen výpplod chorých mozků, přitom jen podplatila nějaký vědce, co ji to potvrdili a vytvořili za šílený prachy nějakou protistudii, ale bylo to podplacený.

    Že dědek určitě nic takovýho nepije a že kdyby byl žena, už by zhynul na potíže s kostmi...

    A PAK ŘÍKAL, PROČ JAKO NEPIJU, PIVO, ŽE PREJ NAOPAK NĚJAKEJ CHLAP, CO PIL PREJ 5 PIV SKORO DENNĚ A PAK PŘESTAL, NAOPAK ZEMŘEL NA NEDOSTATEK TEKUTIN, ŽE MĚL LEDVINY ADAPTOVANÝ UŽ NA TO, ŽE PIL 4 LITRY TEKUTIN A Z TOHO SKORO DENNĚ 3 LITRY PIVA.

    A že pak umřel naopak na selhání ledvin DE FACTO Z NARUŠENÍ PITNÝHO REŽIMU, DE FACTO ZEMŘEL NA NEDOSTATEK PIVA..

    Tak jsem mlčela, pak řekla, že by asi pokud tohle dělal, UMŘEL BRZY STEJNĚ, TAK ŽE JE TO, NA CO UMŘEL, UŽ JEDNO.

    Já piju fakt JEN NA PÁRTY, KDYŽ SE TANČÍ A NĚCO HRAJE... ne jen něco...tedy čím líp to hraje, tím míň piju...

    Taky podle zimy, v klubu to víc opíjí, venku je třeba podstatně větší množství na jaře a na podzim, V LÉTĚ ZASE NAOPAK STAČÍ VENKU MÍŇ a když je třeba se tam nějak dostat a dojít odtamtud pěšky na vlak třeba hned ráno a dojet ve zdraví domů..

    Pokud možno i neznásilněná, což jsem zapojila do plánu vloni...

    Léta zkušeností. A tunění alkoholismu...

    ALE CO MÁM TEĎ V PLÁNU SE DOSTAT ZPĚT NA MÍRU, JAKOU JSEM MĚLA JEŠTĚ, KDYŽ JSEM ZAČLA VÍC PAŘIT PO VŠ, ale měla stále díky fin. problémům málo peněz a pila jen deci nebo dvě deci vána za celou noc.

    ALE I TA DECI VÍNA NEBO DVĚ MĚ TEHDY DOKÁZALI SLUŠNĚ OPÍT A NAVODIT PŘÍSLUŠNOU NÁLADU..

    tAK K TOMU BYCH SE CHTĚLA VRÁTIT.. je to levnější a Božkovem místo vypití celý fladněry, jak se mi teď prvně ,,povedlo", mohu pak oslňovat nemajetné potenciální oplodňovače a opíjet je, místo sebe.



    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PALEONTOLOG: já zas nemám příslušné vybavení a můj rezidentní ajťák zas není bezdětný, takže taky nepomůžu :-)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: *du!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TRISSIE: já se před dětma schovával na záchod :-]
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TRISSIE: na mě nekoukej, já už se s jednou diagnozou soudím
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    INSEQUI: Ta je jediná, na co mi pak zbude...tedy nezbude, naopak bude nejen na ni chybět, ale třeba si i na ni vyberu,... ten KOKOS, TO SE SOUDRUHŮM POVEDLO, NIKDE NEUDĚLALI CHYBU... senzorický hodnocení samotného produktu i v kombinaci s kokosovým Relaxem (co má základ i ananasovej a vzniká pinakoláda), dopadlo tak, že to nemohlo dopadnout jinak, než že to celý vychlastám.

    Nedalo se od toho odtrhnout. Kor v teplý letní noci pod hvězdami.




    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    REBORNA: a jak budeš prezivat kdyz prestanes pit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam