• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: no jasne, ty to proste nepoznas, ptz na to v mozku nemas obvody. jak poznat jestli si ze me nekdo utahuje nebo jestli by mi poridil byt, nez ze tady budu radit jako furie a budu tak dlouho frflat, az z nekoho neco kapne?? a proc to vubec resit, kdyz stredobodem celeho sveta je retardovana princezna Reborna okolo ktere se vsechno toci?

    a mezitim jses prede vsemi co maji mozek za <|>
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: bylo by to jinak, kdyby sis konečně přiznala že máš problém a obrátila se na psychologa - odkazů na bezplatné i anonymní poradny jsme ti tu dávali hafo
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:
    REBORNA:

    ,,bez ohledu na to jak moc si z tebe utahuje."

    Tak to je právě ono, já nevím, proč myslíš, že někdo , kdo si ze MĚ TADY PŘED LIDMI UTAHOVAL, NEBO SPÍŠ MI VLONI NĚCO PROVEDL.

    Tak nevím, proč jako myslíš, že NĚKDO, KDO SI TADY ZE MĚ UTAHUJE, A TO PŘED LIDMI, CO PAK MŮŽU NĚKDE POTKAT NEBO JSEM JE I DŘÍV VÍDALA PRAVIDELNĚ, NEBO BYCH SE S NIMI TEORETICKY MOHLA CHTÍT NĚKDY SEZNÁMIT A NAOPAK JE NEZNÁM VŮBEC, ANI OD VIDĚNÍ.

    Proč si myslíš, že by se mi jako ,,divák" nebo spíš ,,komentátor" mý osoby tady, měl hodit právě takovej člověk/ takoví lidé.

    Co si ze mě utahují, jsou na mě bezdůvodně hnusný, navážej se do mě, nebo mi dokonce i vloni něco provedli.

    A ne lidé naopak jiní. TI OSATATNÍ, TI CO TO NEDĚLAJ, TI HODNÍ A NORMÁLNÍ.

    A někdo se mě i zastal, ale právě i kvůli tomu jsem zjistila, co je tu taky mimo jiné za hajzli, zdegenerovaný pošahaný grázly, šmejdy a taky řekněme slušně svině.

    Proč si myslíš, že by se mi jako ,,divák" nebo spíš ,,komentátor" mý osoby tady, měl hodit právě takovej člověk/ takoví lidé. A na radši jiní.

    Ale já někdy prostě REAGUJU NA VŠECHNO A VŠECHNY, JAK SIS ASI VŠIML, TŘEBA I PODLE SEBE.


    Ale to lze ovlivnit JEN IGNOREM, ŽE PŘÍSPĚVKY TĚCH LIDÍ NEUVIDÍM, TŘEBA ANI TVOJE, TO JE JASNÝ, ŽE....


    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: tak se na to vyser, bez zaplatit najem, res svou existenci, a sem se prihlas az budes mit aspon neco splneno. fakt te nikdo nenuti tady ze sebe delat <|>, nemusis to delat, nedelej to.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    Tak já občas vidím, kdo z lidí, co vídám, nebo co jsem je vloni viděla a s některými se dřív i docela bavila, to tu čte.

    Takže na něco reagovat chci, na něco ani ne, ale reaguju stejně.

    A ne, třeba dnes jsem chtěla jít radši platit ten nájem, koupat se, umýt si hlavu, třeba i zkusit napsat někomu, podívat se po týdnu na seznamku nebo zas po nějaký dobře placený práci a pak jít třeba i na chvíli večer ven.

    A ne bejt tady a odpovídat na různý dezinformace, narážky nebo urážky.

    Ale část byla i vtipná, četl to jeden bývalý spolužák, pak tu byl i známej, co jsem se s ním dřív hodně bavila na akcích a tak.

    Pak jsem když jsem už chtěla odejít, jsem tu zas viděla tady reakci SNOW., což ani nevím, co je to jako zač.


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY: Tak já občas vidím, kdo z lidí, co vídám, nebo co jsem je vloni viděla a s některými se dřív i docela bavila, to tu čte.

    Takže na něco reagovat chci, na něco ani ne, ale reaguju stejně.

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: A musim říct, že je to divný, ale doposud kdyby se mě někdo zeptal, co bych změnila nebo udělala jinak v mym životě, dodatečně chtěla vrátit, vždy jsem byla názoru, ŽE VŮBEC NIC, ŽE VŠE BYLO, JAK BYLO A JAK MÁ BÝT.

    me to prave VUBEC neprekvapuje - dokud dotycny poslouchal a "drzel", bylo vsechno v nejlepsim poradku, chyba se stala az v momente kdy si dovolil od tebe odejit, cimz ti zpusobil ujmu zcela mimo plan a vsechno zkazil. jak se celou dobu citil on, jake byly jeho duvody a motivace k odchodu, co by na to vsechno rekl, WHO CARES? ta vec prestala poslouchat, takze je treba tak dlouho PROSTE RVAT, dokud ta vec zase nezacne znovu fungovat.

    opakuji: jsi evidentne mentalne postizena

    PS: SUB. nemuze za tvuj posrany zivot
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    Bývalýmu snoubenci jsem asi 3x nebo 5x za náš 4 letý vztah pod vodou v moři nebo rybníku počůrala nohu, amála se tomu a byly ty moje nedávný poseldní velmi šťasntý chvíle i předloni, než na konci 2018/2019 byl definitivní konec, moc na to to vzpomínám a i na jiný věci, co bych ráda vrátila...víckrát mi ani nedal příležitost..nic světabornýho ani pohoršujícího na tom neshledávám...


    A bylo to v návaznosti na jinej příspěvek.

    A musim říct, že je to divný, ale doposud kdyby se mě někdo zeptal, co bych změnila nebo udělala jinak v mym životě, dodatečně chtěla vrátit, vždy jsem byla názoru, ŽE VŮBEC NIC, ŽE VŠE BYLO, JAK BYLO A JAK MÁ BÝT.

    A že i něco nepříjemnýho, dokonce smutnýho, co šlo možná jinak, bylo i v jiný věci asi možná pro něco jinýho dobrý, tak jsem se s tím smířila.

    Ale často , velmi často myslím na to, JAK RÁDA BYCH VRÁTILA CHVÍLE S BÝVALÝM SNOUBENCEM ABY BYL ZASE SE MNOU.

    Třeba i tu chvíli, jak jsme spolu bydleli už v tom nájmu drahym, a jak jsem ho počůrula v tom rybníku, pak se tomu smála a byli jsme tam jen my dva.

    A já vim, že mě v tý době miloval. To vim jistě.

    A i tu blbou chvíli bych chtěla vrátit a je pro mě důležitá, jak tam tak jsme, u špinavýho rybníka, kde jsem s nim v tu chvíli byla snad ještě šťastnější než týdny před tím u moře, tak jsem si na ni jen v reakci na něco tady, vzpomněla, na
    tu veselou a moc šťastnu chvíli, jednu z mnoha, na který vzpomínam.

    Ale ty samozřejmě nemohl nidko jiný vidět, ani SUB., ani nikdo z jeho znájmých.

    Věděli a zažili jsme takový chvíle spolu jen my dva.

    To samý jako s tim falešnym hovínkem, co jsem udělala dle Stahováku z ruličky od toaleťáku navlhčený a roztrhaný a v prstech slisovaný.


    Jak jsme s ho pak na SEBE vždy nastražili v tý jeho garsonce, asi rok nebo dva předtím.

    A bylo víc i daleko radostnějších chvil, při sportu, na těch akcích, na dovolený taky, i když jak který...i při běřný zcela obyčejný cestě z práce kdysi nebo opbyčejnym blbym nákupu jídla, i třeba při blbym úklidu, nebo i v obyčejnej večer před spaním, tolik těch chvil, kdy bylo jasný, že jsme šťastný a patříme k sobě, možná do konce života...

    Bylo jich hodně.

    A mně jen moc mrzelo, že na ně zapomněl, na všechny, tak rychle nebo je nechtěl vidět nebo si to nejdřív neuvědomil, co ničí a pak už jen zůstal prostě na tý Moravě, když už tam byl...

    Mrzí to, i udivuje, nedá se to pochopit nebo se to chápe těžko, jak málo pro něj a jak moc, tak moc pro mě znamenaly.

    ;(

    A nešlo o žádný moje sobectví nebo potřeby,...proč ode mě odešel...

    To byl jen nějakej šest let starej blud SUB., na základě jedný akce...a o zbytku neví nic, njen nějaký stresy při cestách někde, ale bylo to z mýho úhlu pohledu jen lepší a lepší rok od roku právě, že jsem věděla, čemu se vyhnout, co dělalo dřív problémy...

    A nešlo o žádný moje sobectví nebo potřeby..to byl jen výplod SUB., (co mě ani nezná a viděla jen na akci, kde on potřeby neměl žádný, tak proč bych jako neměla svoje nebo čí jiný bych tam měla řešit, když jsem byla jen s ním a on jako muž nepotřeboval krom piva nic....) Nebo vaše blbý narážky.

    Šlo při tom konci jen o moje nervy při a po ztrátě práce, PMS, nadávání o bytě chvíli po SMS, (o který jsem od táty ani nestála, s babičkou jsem měla hlídání morčte předem domluvený a ještě by to ten rok zvládla), a hlavně šlo o to jeho rodiště, kde má tátu.



    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: to je docela dobra otazka, na koho se tady snazis tak intenzivne a zarputile zapusobit. podle me jenom sama na sebe. potrebujes si kazdy den rekonstruovat ten svuj vymysleny (sebe)obraz, a kdokoliv jako divak se hodi, bez ohledu na to jak moc si z tebe utahuje. je ti to jedno, protoze cela tahle show o tobe je stejne jenom pro tebe, a tobe muze byt jedno co si o tobe kdo mysli. hlavne ze te porad nekdo cte a reaguje na tebe.

    jsi proste takovy hladovy duch, co zije z ozven ve sve vlastni hlave.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    A mám se tu snažit zapůsobit na TEBE? Nebo na bývalou spolužačku, co jsem léta neviděla a myslela že je v zahraničí.. ne jednoho, co mi do pošty psal a nelíbí se mi.

    Na ruskou SUB. což mi mohla pomoct s návratem bývalýho snoubence, ale už je pozdě a spíš udělala opak u ostatních, že.

    Nebo z mužů na toho emigranta s Red lightem.

    Nebo na týpka, co patří spíš do kriminálu, než mezi lidi nebo holky...

    Víš ono se to tu blbě rozlišuje.

    A ke KOUDYMU JSEM SE SNAŽILA BÝT MILÁ, NEŽ JSEM PŘIŠLA NA TO, JAK V TOM TADY FIGUROVAL.

    A je blond a má holku.

    Jen CRAZY_IVAN: -a jemu podobných, je škoda, na technaře jsem údajně moc konzervativní, na další scéně jsou naopak na tom, tak že maj děti už úplně všichni, nebo je maj objednaný předem prostě, a třeba bych si s někym jako je pošahanej I. nebo kdo, rozuměla, ale mám smůlu, někdo ho vloni předběhl a veze se to tu....



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    ,, dbala akorat na "spolecne" plany ktere se tykaly hlavne tebe" - tak krom sportů společných se mě tento plán týkal taky, no mně hlavně, protože já tam byla přeci ze všech skoro PRVNÍ, SINCE 2003 , první a je to moje scéna, jen moje, já SKORO PRVNÍ!!, SKORO, ale na tý akci, kterou myslela SUB. , hrál bývalý snoubenec, tak to byl jeho plán.




    ,,ale V SEXU A NA DLOUHODOBEJSI BAZI jsi na neco spolecneho uplne dlabala. " - NE, nejdřív já a pak společně...

    nebo nejdřív on a pak já...

    A bývalý snoubenec navíc nic extra nechtěl, ani docela běžný věci, co jiní mí přítekové dva po mně chtěli nebo vyžadovali, tak nebudu konkretizovat a pohoršovat, abych se nemusela dle tebe ,,,stydět"...

    A že mytí nádobí nebylo vykoupeno ani žádnými spešl praktikami, co předchozí přítel chtěl, ani nebylo vykoupeno ,,análem" ani ničím podobným, jsem tu psala, a klidně i použiju to slovo, I KDYŽ SAMA JSEM HO NEPOUŽILA TEHDY A POUŽIL HO TU ZNIČEHO NIC NĚKDO JINEJ, ŽE.

    To když už jsme u toho, kdo by se měl ,,stydět" už jen za výrazivo.

    Takže já to nepoužila tehdy...Ale použiju, ať má K. ráno radost. A líp se mu snídá.


    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    _BENNY: REBORNA:

    :))))
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: ja jsem delal spoustu uplne strasnych veci a mozna jsem na ne i hrdej, ale pokud jsem v modu kdy se snazim na ostatni zapusobit, tak si takove nevyzadane sdileni vlastnich poznatku snad asi odpustim. proc? to se strasne blbe vysvetluje prave nekomu bez sebereflexe, studu, empatie atd.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    Ruku na srdce, tys nikdy nečůral v rybníku?? Velkym, kde se to rozvíří a difunduje pak??

    Co třeba v moři nebo Počernický byl na to ideální právě, že už tam moc lidí nechodilo, ani gayově už moc ne..

    A náhodou jsem se udržela a Avatara na Hostivaři ani na rybníčku jinym zatím nepočůrala, že je to spíš kamarád, znali jsme se zatím týden a dokázala jsem to tudíž rozlišit a tu potřebu ho počůrat, neprojevovala...

    A říkala jsem mu o tom, což je na pováženou...už mluvení o tom značí potřebu mu to pak udělat, kdyby chtěl nebo byl starší....to je fakt!

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    Směju se.

    :D :D :D

    Lol.

    :D

    ,,verejne psat o svych vytocich a soplech a hemeroidech" -to ale nebyl ani výtok, ani sopl, ani hemerpoid, BYLA TO NAPROSTO NEŠKODNÁ A NIC NEGATIVNÍHO NEZNAMENAJÍCÍ KOŽNÍ ŘASA..

    Jen asi 1 mm velká, vně pysku na jeho okraji, vzniklá prý jen namnožením běžých kožních buněk v tý části.

    Ale chápu...bylo to trochu přes čáru, ale známej se tý story kdysi děsně smál, tak jsem chtěla po tom ošklivym obrázku, co jsem zatím nesmazala chvíli, pro změnu uklidnit situaci a pobavit.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    Výrůstek na pipině byl vtipná narážka na to, jak jsem vygooglila kondylomata a měla paranoiu, že je mam a že mi to potvrdila nejdřív chybně i kožařka.

    Bylo to vtipný k sebe-diagnózám přes net, to jsem ležela s příušnicema a měla čas pobavit.

    A konydlomy tu začal P., viz Red light, a vyvolal mě, Jílkovou a pana dr. s ,,auto-klávováním" těch pracovnic/praconvíků po KAŽDYM POUŽITÍ, COŽ PRÝ NEJDE, COŽ MOHU JEN POTVRDIT, ani ten autokláv není tak velkej, aby se tam vešli/vešly....


    A nebyl to útok na nikoho....jen zmínka a obrázek splnil účel a byl smazán, snad jsem se za něj i omluvila pak...

    Ale já s Red ligtem nebo ničím podobným, nezačla, nebo o tom nevím, psala jsem jen o stížnosti mladíků, že narážej na seznamce i na profily prostitutek a to bylo už vloni a dávno, zastímco jakýsi ,,Red light" se tu zjevil zcela mimo téma NÁHLE Z ČÍSTÉHO NEBE V ZIMĚ!

    A dokonce i na mě, tak jsem reagovala. Samozřejmě nchápaje motivaci zrovna mě srovnávat s nějakými pracovnicemi, a ještě cozím člověkem, co mě ani nezná...

    jsem reagovala... a tak došlo i na HUGA. kožní řasu.

    A přiznám se že jsem nepřišla ani na klávování, a ani na výrustek Hugo z pohádky, ALE ŽE TO VYMYSLEL MUJ TEHDEJŠÍ MLADŠÍ PŘÍTEL, SE KTERÝM JSEM BYLA T.Č. TŘI ROKY...


    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: proste je to jako verejne psat o svych vytocich a soplech a hemeroidech a hrozne moc se divit ze to ostatni neberou jenom jako takovou zajimavou vsuvku bokem, ale maji te za hovado. holt kde nic neni, ani cert nebere. jses postizena.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: ano, takze sama priznavas ze je to jeste mnohem horsi, ptz jsi dbala akorat na "spolecne" plany ktere se tykaly hlavne tebe, ale V SEXU A NA DLOUHODOBEJSI BAZI jsi na neco spolecneho uplne dlabala. sama to priznavas, ale ty tam tu informaci ze sama na ostatni kasles proste nevidis - ergo mas zkriplenej mozek a jediny kdo to nevidi jses ty.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:
    REBORNA:

    ,,Když jsem měla parnera, tak jsem na jeho potřeby dbala, velmi.

    vs. ,,I když se od prvních měsíců zaměřuju spíš hlavně na potěšení moje, než partnerovo, ale to taky a že jsem se zaměřovala hlavně na to svoje nikomu nijak nevadilo, hlavně že bylo."

    No ale první řádek byl k domácnosti a společným akcím A PLÁNŮM.

    VS.

    TEN DRUHEJ ŘÁDEK BYL K SEXU A TO AŽ NA TÝ DLOUHODOBĚJŠÍ BÁZI.



    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: ,,sebereflexe" Jako v jakym smyslu??

    ,,stud" stud za co?

    STUD ZA CO???!! A kdy? To mě fakt zajímá.


    jak jsem uz psal, tobe v mozku chybi organ ktery by dovedl takovou informaci uchopit a zpracovat. vsichni se ti smejou, neexistuje sance ze bys tady na nyxu nasla kohokoliv kdo by te mohl alespon teoreticky brat trochu vazne, ale ty tem lidem stejne reknes ze nejvic cool bylo chcat vedle pritele v rybniku zatimco on se snazil utect a rikal ti jake jses prase... co si o tobe ostatni mysli? co to vlastne znamena, v jakem smyslu? STUD ZA CO, KDYZ JSEM UPLNA BLBKA??
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    Ou kej. Tak jedeme dál.

    ,,ze jses schopna tady ze sebe udelat dylinu, a ne nevidet to" - já to viděla, ale NEBYLO MI VŮBEC JASNÝ, PROČ SE JI TU ANEBO MAGORA, NĚKDE SNAŽÍ UDĚLAT TEN uživatel tak VEHEMENTNĚ ZE MNĚ, ZEJMÉNA VLONI.

    A snažila se to pak i zpracovat..

    No tak dobře: čím ze sebe jsem třeba dnes dělala DILINU?

    A množství příspěvků je úměrné jen množství odpovědí mně na ně.

    Ale čím tedy?

    ,,vidis jenom sebe a svoje potreby" pokud tim myslíš ten byt na mimino, tak to vynech.

    A co krom svých potřeb bych měla vidět??

    Jsem už single...

    Když jsem měla parnera, tak jsem na jeho potřeby dbala, velmi.

    A jak psala SUB., co mě někde viděla jeden rok a to se mnou i mluvila cestou jen, psala, že jsem byla někde na akci, prej zahleděná do svých potřeb, TAK TAM BÝVALÝMU SNOUBENCI STAČILO LEDA vrazit pivo do ruky, víc ke štěstí nepotřeboval, žádný spešl zacházení ani hygienu, a najedenej byl z domova dost snad jsem dohlídla i na to, že se před cestou vykakal a umyla po něm záchod, jak po miminu, TAK NEVÍM, CO TÍM MYSLELA.

    A dítě, to se pak narodí a pak se vidí..

    Ale do tý doby fakt nevim, co a proč bych měla nebo čí potřeby řešit, takže nechápu, co mi to psala a jak to myslela.

    ,,sebereflexe" Jako v jakym smyslu??

    ,,stud" stud za co?

    STUD ZA CO???!! A kdy? To mě fakt zajímá.

    Znásilnění asi nemyslíš, jako nedobrovolný sex, ještě navíc z části ke konci v komatu a bezvědomí. A když jsem byla single, navíc s nějakým chudákem, co ho má ,,asi malýho"... no nepříjemný to je, skoro hrozný, ale já to netušila a byla i předtím v tématu, a za znásilnění se má STYDĚT A PYKAT PACHATEL, ne oběť, ale na o jsem taky přicházela nějakou dobu a opravdu se styděla, ale pak to přešlo.
    Protože je jasný, že stydět bych se neměla já, TO PACHATEL, AŤ UŽ KDO DÁ NĚKOHO ZDROGOVAT NEBO BEZ SOUHLASU ŽENY JÍ SOULOŽÍ, NĚKDO, KDO VÍ, ŽE JINAK O NĚJ NESTÁLA A ASI MOC DOBŘE VÍ I PROČ...TEN BY SE MĚL STYDĚT, ALE SPÍŠ ta POŠAHANÁ NELIDSKÁ ZRŮDA, co je třeba chytrá, ale stejně je to hnusná nádoba plná hoven a špíny a zla, CO JI TOHLE NAPADLO, OBZVLÁŠŤ S PŘIHLÉDNUTÍM K TOMU ŽE TO BYL MLADÝ MLADÝ MUŽ, CO MÁ ŽENY OCHRÁNIT A BÝT KAŽDÉ OPOROU A NÁPOMOCNÝ. Kor ženě v trablech a náhle bez životního partnera...Nebo alespoň když už nic jinýho, být alespoň neutrální a nechat jí na pokoji a nevšímat si jí.

    Takže něco s tim DĚDĚNÍM??? Jako stydět se, že jsem měla dědit půlku bytu a druhou si chtěla doplatit. Nebo prací??

    STUD ZA CO???!! Za co že bych se měla stydět, dej příklad, NAJDI JEDEN.,..To mě fakt zajímá.


    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: Když jsem měla parnera, tak jsem na jeho potřeby dbala, velmi.

    vs.

    I když se od prvních měsíců zaměřuju spíš hlavně na potěšení moje, než partnerovo, ale to taky a že jsem se zaměřovala hlavně na to svoje nikomu nijak nevadilo, hlavně že bylo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam