INSEQUI:
REBORNA:
,,Tak nevim co je horší. Nerad bych se někoho dotkl, ale aby ve skoro 40 letech měl někdo za středobod svého osobního života to že policajti zatáhnou party, nebo že se tam nemá jak dostat a kde tam spát, to mi přijde skoro tak špatný jako ten Ortel"
A pokud to bylo myšlený všobecně, JAKO TŘEBA NA TÝPKY, CO I VE 40 letech jezděj/choděj na párty nebo co ty párty organizujou...
...tak co se týče lidí, co choděj na párty po čtyřicítce a maj i to jako víkendovou zábavu...no tak mně není ještě zdaleka 40, ale znám takových dalších dost, i 40-50 letých!!
Když vezmu víkendový zábavy lidí 30-45 let, TAK - JAKÝ DĚLÁM SPORTY už jsem psala: kolo, lyže (to teď nejde), PAK TAKY PLAVÁNÍ/KOUPÁNÍ, ale tam mám problém, že jsem dřív měla kdysi ten exém na rukou, mam tam citlivou kůži a lidi s citlivou kůží by se taky neměli moc často namáčet, kor chlorovaný bazény, spíš čistej rybník/jezero, když neni ten rok moře... TAKŽE JAKO S NEMŮŽU KOUPAT KAŽDEJ VÍKEND.
A na kola je teď moc vedro - to k večeru pohyb, ten tanec nebo poskakování, je příjemnější.
PAK DALŠÍ V ÚVAHU, CO VIM, ŽE LIDI DĚLAJ, JSOU RAFTY, no já si kdysi užila vodáků na základce až až a zaseklá zadkem topící se v kajaku v Sázavě už jsem v 15 letech taky byla, že jsme měli dětský a ne pro vyvinutý skoro-ženy, a stačilo.
PAK CO TEDY VIM LIDI JEZDĚJ NA MOTORKY, i páry, ale motorky já považuju leda tak za generátor smradu, ještě k tomu PĚKNĚ NEBEZPEČNEJ, navíc to je spojený s jinou muzikou a kulturou...a stejně bych na to nevlezla.
Takže ježdění na motorce o víkendu - ne e..za mě bajk je jedině KOLO. A na to je teď fakt vedro, když už jedu, ráda makám, ale na kole jsem k rybníku nebo někdy do bazénu ten kousíček těch asi jen 7 km sjela, to jo....
Pak tedy k divadlům už jsem myslím psala, ŽE BĚHEM GYMPLU jsem viděla na klubu mladýho diváka snad všechna nejdůležitější představení.
A já RADŠI SPORT - AKTIVNÍ VĚCI.
No třeba plesy jako?? Ale těch jsem si taky na gymplu a ještě kolem matury užila až až - A STEJNĚ NENÍ PLESOVÁ SEZÓNA.
Pak tu někdo zmínil, že mám jít balit chlapy třeba na kurzy modelařiny - no to fakt ne, se přihlásit jako na stavení nějakejch modelů?? to jsme dělali naposled jako děti, snad ještě ke konci komunismu, že jiná zábava nebyla.
No a zavřít s v těch hezkých dnech v paneláku a hulit nebo hrát počítačový hry, NA TO MĚ FAKT TAKY NEUŽIJE.
Takže ano - V LÉTĚ, KDY JE NA KOLO MOC VEDRO, to vidim asi jako místňáci u moře, PŘES DEN PĚKNĚ V CHLÁDEČKU, NĚCO DOBRÝHO SI PŘICHYSTAT K JÍDLU, salátek, spíš než uvařit, pak tak max koupačka, když zlevněj odpol vstupný,
NO A KDYŽ TO VEDRO OPADNE, TAK PĚKNĚ NĚKAM NA DRINČÍK A ZASKÁKAT NEBO OBČAS TAKY NA AKCI VEN DO PŘÍRODY A LÍTAT V CHLÁDEČKU PO LESE...
K tomu táborák - to je tramp - česká klasika, jen pak s úprkem před bedny...
... po odpadnutí pak ráno lehčí turistika na vlak/houbaření/ sběr lesních plodů...což je běžná důchodcovská zábava.
Dokonce i lidí 60+ !
Chata, co mám zdědit po mámě, je rozpadlá, spíš budou potřeba prachy na demolici, který zatím nemám a už ani chlapa, co by tam dal postavit kůlničku na veget pak s dítětem, takže na chatu zatím němůžu.
A třebas i demonstrace, což by ještě připadalo v úvahu na hezké dny jako rozumný víkendový středobod, jsou teď zakázaný, a na ty nebezpečnější bych stejně nešla.
TAK ZA NĚJAKÝ DAŠÍ TIPY, CO JINAK SE DÁ V LÉTĚ, KDYŽ JE 40 STUPŇŮ, DĚLAT, CO JAKO LIDI BĚŽNĚ V LÉTĚ O VÍKENDU DĚLAJ, BUDU VDĚČNÁ...
Co tedy by mělo být v létě v těch čtyřicítkách o víkendu krom koupaček a akcí tím středobodem, s přihlédnutím k tomu ŽE TŘEBA NEBEZPEČNÝ HOROLEZENÍ ANI MOTORKY TO U MĚ FAKT NEBUDOU.