• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: Diky, podivam se na to. Jsem i v nejakych skupinach o filmech a umeni a tam uz psali lidi, ze se seznamili skrz tu skupinu a vyslo jim to, tak jsem tam udelal udalost, spolecny seznamovaci vylet do kina a z 15.000 lidi se zadna neprihlasila. ;o) Asi Rambo 5 nebyla zrovna nejlepsi volba. ;o)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Asi je potřeba zvolit trochu užší okruh. Když si zadáš "seznamka" a pak Ukázat vše, vyjede miliarda seznamek dle místa nebo zálib. Celkem dost toho je.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    RAINBOF:

    + jsi zapomněl na kondylomata....hlavně nezapomínejme na kondylomata, přenosná někdy i s kondomem ze zevních rodidel na části kolem mužského údu...podstatná hesla nesmí vypadnout...

    Ať to tu je pěkně zahesleně zacyklený.

    JO A V ZIMĚ JSEM NA OT o prostitutkách reagovala že to byl na příspěvky kolem mýho seznamování, tak reagovala, že:

    Ať si dá jako P., kdyby tam fakt chtěl, bacha, citace z jednoho pořadu - heslo: klávovat

    No a pak tu bylo něco o tom, ať mě do toho netahaj, že to by byla debata na dlouho, ŽE JE TO KONTROVERZNÍ TÉMA, + že zatímco já měla za předchozích 9 let toho času do toho roku 2019 jen 2 přítele, tedy toho mladšího 3 roky a bývalýho snoubence 4 roky, tedy jen dva sexuální partnery,

    ...a že předtím jsem od roku 2003 měla za těch 7 let do toho roku 2010 předtím jen 3 kluky = jednoho 3 roky, dalšího skoro tři roky, dalšího 3 roky...sice mezitím pár neúspěšných pokusů o vztah jen na několik měsíců, ale že je to víc jak 10 let a že stále v normě, že nijak počtem partnerů nevybočuju z normálu moderních slečen, že naopak myslim, že za těch předchozích 17 let jsem narozdíl od ostatních měla skoro samý 3 nebo 4 roky trvající monogamní vtahy, což je tu ještě úspěch..

    A že třeba v dnešní době holky souložej už třeba od 16, tak že já si počkala a s prvním byla skoro 3 roky a pak jsem měla převážně samý 3 roky trvající monogamní vztahy nebo s bývalým snoubencem 4 letej vztah, taky monogamní, žádný podvádění, takže slušná žena, rozhodně ne promiskuitní..

    ... a vypočetla jsem pak zhruba, KOLIK SET SEXUÁLNÍCH PARTNERŮ jen za jedinej rok asi měla ta jeho potenciální princezna anebo prostitut, co bych si už možná tehdy toho času dlouho sama mohla pozvat já.

    PAK TU BYLY NĚJAKÝ ARGUMENTY.

    A JÁ KONTROVALA TEHDY ARGUMENTEM, ŽE POKUD BY ZA TOU ,,PRACOVNICÍ" SE STAVIL TŘEBA NA NOC MÍSTO NĚKOLIKA MUŽŮ, TŘEBA POSTUPNĚ ZÁJEZD Z GHANY NEBO Z NĚJAKÝ AFRICKÝ ZEMĚ, ŽE PAK KROM KONDYLOMŮ UŽ ZA TEN VEČER CHYTNE NEMOCI, ŽE JE ANI JEŠTĚ NEZNÁME.


    Teď se naopak Afrika ubránila před šikmoušema a tlustejma bělobama a je to tam fajn.

    Ale zase turismus přináší muže odjinud sem.

    NO A CO SE TÝČE NEMOCÍ, CO TA ,,PRACOVNICE" NEBO ,,PRACOVNÍK" PROSTITUT MŮŽE CHYTIT, CO JAK JSEM PSALA TEHDY, ŽE TŘEBA ANI JEŠTĚ NEZNÁME A NEVÍME ANI TOHO ČASU O JEJICH EXISTENCI...

    CO TAKHLE TŘEBA KORONAVIRUS?

    Takže tak.




    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Zrejme jo, aspon rychle ukazala jaka je. ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: No tak to je super strategie. V divadelni kavarne/vinarne vetsinou skoncim. ;o) Taky mam zkusenost, ze na seznamce se asi fakt musi odepsiovat okamzite. Jedny co me oslovila jsem mel cas odepsat po dvou dnech a to uz me mela bloknutyho, ze to neslo. ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: ;o) Tak to je ovsem zajimava strategie. To aby mel rovnou dva listky v kapse, aby aspon sedeli vedle sebe. Mne se posledne stalo, ze v divadle predemnou sedel reditel nasi kancelare. Pak za mnou prisel a byl trapas pri predstavovani, protoze jsem behem predstaveni zapomnel jeji jmeno. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    Čím jsem nechutná??? Jako tím, že mi vadí nějaký Rusáci tady kolem nebo ze sídláku.

    A SUB. mi do toho vůbec netahej, já si jí nevšímala asi jako 99 % lidí na akcích. Nebejt týhle diskuse, vše by bylo jinak.

    ,,dneska jsi ovsem jakozto zenska za zenitem"

    No vždyť JO. Můj problém je věk. Býv. sn. se mnou strávil 4 nejlepší roky mýho života, de facto mě vztah a rozchod s nim a pak to tady trvalo 6 let života...25 je člověk po VŠ, doznívaj problémy vzniký ze vtahu v mládí, rozchodu, pak vztah na dálku skoro 3 roky - proč ne, pak vztah s mladším - ne nevyšel po 3 letech...

    ALE 29 - 35/36 jsou zásadní roky.

    A teď prostě jsem za tím a je mi tolik kolik je a jsem jakoby za zenitem, i když to tak nevypadá...dítě můžu asi mít do 50, i když na to mít ho bez komplikací moc času nemám.

    Tak mi můžeš dát tipy, jak s tim naložit, S TÍM VĚKEM.

    Co bys poradil.

    Ne mně.

    Ale třeba kámošce, kterou by muž opustil po dlouholetym vztahu, nevzal si jí a ve 35 nebo 36 by byla náhle sama.

    Ale vypadala na 27-30 a lidi jí říkali, že je mladá holka.

    Tak jak bys jí, ne mně, ale kámošce poradil A JAKÝ DAL TIPY, JAK MÁ UHNAT TY HUBENÝ HEZKÝ SPÍŠ TMAVOVLASÝ TŘICÁTNÍKY až SEDMATŘICÁTNÍKY BEZDĚTNÝ S ÚZKYM NOSEM....

    Jak NALOŽIT S TIM VĚKEM, S TIM JAKOBY NEDOSTATKEM, CO MY ŽENY KOLEM 35 MÁME.

    Klidně poraď.



    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    HELLENKA: Tak to je super, mela jsi stesti a potkalas toho pravyho. Na ktery seznamce to bylo? Ja treba Tinder nevyuzivam, mam jenom ten eDarling. A ucet u lide.cz kam uz ale nechodim, protoze to je opravdu o nicem. Mel jsem par srazu z lide.cz a vzdycky to bylo podivny. A to beru damy na prvni rande do divadla, nebo kina. Posledne jsem to prepiskl a vzal jsem slecnu na predstaveni, kde behali s nafukovacim penisem a vaginou. Asi trochu trapas. Uz se neozvala. ;o)
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    ad OVERWATCH: Tohle neni uplne pravidlem. Je mi 40 a mam partnera 33 (ze seznamky), i v drivejsku jsem mela mladsiho (i kdyz bych radsi cca stejne stareho.) Kdyz jsem hledala, mela jsem behem 1 roku nabidky snad od nekolika set muzskych a urcite tak min. 10% bylo mladsich jak ja. Jsou muzi, co oceni vyzralejsi zenu, nebo pro ne vek neni dulezity... Obcas to jsou ale take muzi, co bud jeste hledaji jakousi materskou naruc, nebo jsou zivotem uz vice poznamenani (rozvedeni, s ditetem, apod.) a hledaji hlavne jistotu.
    Pritel je peknej chlap, inteligentni, zamestanany. Ale jinak jsem taky musela slevit z nekterych svych, puvodne vysokych, pozadavku :) 100% idealni neni nikdo. Nebo jo ? Mate nekdo idealniho partnera, se kterym zijete uplne naplneny, stastny zivot ? :) Cekate na takoveho ? :)

    Clovek si musi uvedomit, co je pro nej ve vztahu skutecne dulezity z dlouhodobejsiho hlediska a pres co uz nejede vlak... Nelze vybirat donekonecna.
    A vzdy preci zalezi hlavne na tom, jak si lidi realne sednou, kdo rozsviti jejich srdce, a jestli sdileji alespon z vetsi casti vizi ohledne budoucnosti...ne ?

    Myslim, ze Reborna je hodne pohlcena existencialni nejistotou a boji se vykrocit do dospelosti a prevzit zodpovednost za svuj zivot. Chce, aby o ni bylo postarano, aby ji bylo ulehceno. Nikoho nebavi zacinat porad od zacatku, to je jasny. Sama tyhle pocity znam. Jeste horsi ale je, kdyz je na tom treba clovek najednou tak zle (onemocni), ze uz na praci pak nema ani silu a stejne musi jit nejak dal... Tim chci i trochu varovat, abys Reborno svuj psychicky stav nepodcenovala a nenicila se. Chce to fakt minimalne terapii.
    Bohuzel na nic v zivote nemame automaticky narok a lomenim rukama nad minulosti se toho taky moc nevyresi...
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    FIYAH: Ja myslim, ze to bylo ve filmu o tom slavnym rozhlasovym moderatorovi. Ale nenasel jsem a to mne ten google casto docela pomaha.
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    OVERWATCH: sem měla za to, že v tom hraje buďto J. Bridges, nebo K. Russell ( si je pletu ) ale ani tak na ČSFD nemůžu dohledat, tak už nevím://
    KULA
    KULA --- ---
    AVATAR: já takový nenápadný a ty ze mě uděláš vůdce místních banditů.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: Jo, zkousel jsem skupiny jako seznamovani/seznamka, ale je to o nicem, vetsinou tam pise moc lidi najednou, takze i kdyby nejaka odepsala, tak to velmi brzo zanikne v desitkach prispevku ostatnich.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    Ja to rikam furt, ze lidi jsou kurvy...
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: A na FB ses zkoušel někdy seznámit?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZUULUU: holt ti většinou padá na kostce 5 a 6 no
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KULA: mno a ted si predstav, ze nasledujici dva roky ti vsichni budou psat, ze takhle to popisujes ty, ale realita je uplne jinde. A budou porad mlet svou o tom, jakej ses luzr, co se s nim rozesla zenska, ze si za to muzes sam, ze jsi nepouzitelnej a uz si nikdy zadnou nenajdes. A presne to se deje tady. Jen s tim rozdilem, ze ona je nemocna a musi opakovat donekonecna tu svoji pravdu, protoze jeji mozek jinak neda.

    fakt si o sobe nemyslim, ze bych dokazal tvuj zivot popsat na zaklade deseti postu, snazil jsem se ti na tom ukazat, ze tyhle radoby psychologicky kecy, co tu praktikujete na Reborne s jistotou, ze mate pravdu, jsou z 90% mimo, tak jako ty moje na tebe.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Je to hnus. Vždy, když někde dojde k takovýmto změnám, zubynehty se držim starýho designu, do posledního dne :))
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    OVERWATCH: Facebook je mrtvej, Dave
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SIBILLE: Zuluu ma uplne stejny problem - cim vic ji nekde explicitne nechteji, tim vetsi potrebu ma tam byt. funguje to podobne jako svetlo pro mury.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam