• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    OVERWATCH: ja si vybavuju jak me v sedmnacti pozval kluk do kina na Godzillu. Tim skoncil, dopila jsem vino a uz jsem nemela zajem. Ja vim, je to kruty .... :))/)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: To auditko si zabookuju, treba se jeste bude hodit. Jsem vedel proc si tu delam ID. ;o) Ja jsem se tenkrat vubec najednou nevedel co mam rikat, coz se mi predtim nestalo. Takze jsem aspon mavnul na cisnika, ze si objedname a pak uz se resilo objednane vino. Ale fakt je, ze uz to nebylo tak nenuceny a tak to jako v mnoho jinych pripadech nedopadlo. Je teda fakt, ze tentokrat z me strany.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    REBORNA: No dobře. A teď se zamysli co budeš dělat se svojí situací příští 3 měsíce třeba. Zkus o tom napsat taky takovej článek.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Měl jsi bez váhání vytáhnout mobil a začít předčítat z audítka Textové vtipy :))
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Filmy a divadelni predstaveni jsou v pohode. Pak se da zajit na drink a rozebirat to. na rozdil od sezeni v kavarne. To jsem takhle jednou sel na rande do kavarny a slecna si polozila kabelku na stul a rekla: "Tak me bav". V tu chvili jsem ztratil veskery nite a temata, ktery normalne probiram. ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: Jo jo diky cennou za radu, to si beru na srdce. Posledne jsem vypravel, ze se mi libi Milla Jovovich a mam doma jeji autogram z eBaye a zase se uz neozvala. ;o)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    OVERWATCH: Aha tím se to vysvětluje, já jedu primárně na lišce, takže tam to tlačítko ani nemám. :D Jo u Edge to vím a jako chrome vypadá už od začátku.
    nicméně stále je to jen manipulativní sr.... :/ Použitelné pro normálního člověka to není.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Tak o té Hřebíčkové pak taktně pomlč ;)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    INSEQUI:

    ,,Tak tohle by byl taky obchodní vztah, ty máš byt a ona psychickou poruchu, no neber to"

    Vlastnictví bytů je záležitost trvalá...u mě byla přechodná...měla jsem ho slíbenej, měla na něj z 80 % peníze do toho milionu, a to jen s malou pomocí nájemníka a 200 tis. od mámy nebo bývalýho snoubence, oba by mi malou částkou pomohli, abych si byt tátovi do milionu doplatila a byl můj, ale on ho prodal - takže i vlastnictví bytů může být věc přechodná.

    Takže dlouhodobá, ale i krátkodobá.

    Zatímco psychická porucha nebo výkyv, je narozdíl od psychické nemoci, VĚCÍ KRÁTKODOBOU, POMÍJIVOU, RYCHLE SE VRACEJÍCÍ DO NORMÁLU, U NĚKOHO RYCHLEJI, U NĚKOHO POMALEJI.

    Probrali jsme tu už myslím jak psychické výkyvy způsobené rozchody, tak psychický dopad mini-interrupcí a potratů, tak prevenci a problematiku psychických poruch způsobených drogami/popř. alkoholem A v návaznosti na to poruch dalších způsobených /NEBO způsobených psychiatrickými drogami, tedy léky. (UTFG, internet a různé čánky, popř. storky a storky lidí z různých seminářů, např. zajímavej letáček zda nechat dítě léčit psychiatr. léky a co mohou některý způsobit mi prošel rukama, ale nic proti lékům).

    Ale to vše jsou poruchy, tedy krátkodobé záležitosti, a i kdyby na několik let, tak stále v horizontu déky života nebo délky ekonomicky a reprodukčně aktivní části života člověka, jsou to v horizontu toho dvacetiletí záležitosti krátkodobé, jen na pár měsíců nebo tak max let.

    A aby SUB. neradila lidem, co maj někde na parties nebo kde kolem ní dočasnou psychickou změnu nebo poruchu, ať už z čehokoli, že by neměli mít děti, RESPEKTIVE ani tu nepsala o tom, že se někdo z nich rozhodl nemít děti, JSEM TU PSALA TAKY!

    Protože tím jen strašila naprosto neodborně lidi, co teď třeba něčím takovým pár dní, nebo měsíců nebo následně let, než se daj do normálu, procházej a mohli to tu číst, BEZNADĚJÍ, ŽE BY NIKDY NEMĚLI MÍT DĚTI.

    JE to blbost, naprostá.

    A to za prvé z důvodu, že když to není nemoc, ale získaná nebo navozená krátkodobá tedy akutní porucha, TAK TO NENÍ DĚDIČNÝ.

    Za druhý...je dobrý si počkat, až ten člověk zase bude fit a schopen s o dítě postarat nebo ho v klidu mít, to jistě, ale když jsou na to dva, tak dokonce je možno mít i dítě během té poruchy a PÉČI O NĚJ PŘEVZÍT AŽ PO NÍ...A I TO MŮŽE BÝT OK.

    Ideálně mít dítě pár let po nástupu a odeznění tý dočasný psychický změny, nebo poruchy.

    Já totiž nejsem streetworker, ale SUB. by se divila, kolik jsem znala s psychickými poruchami lidí, to už tu taky bylo...

    Já totiž nebyla vždy zatažená a nespolečenská koordinátorka a manažerka, co se na akcích bavila leda s bývalým snoubencem a pak byla sama a nebavila se po tom tady na nyxu už pak na akcích s nikym.

    Já dřív byla společenská, oblíbená a znala destítky lidí na PĚTI hudebních scénách!


    A to jak lidi co prošli rozchody, tak holky/ženy co prošli interrupcemi nebo samovolným potratem, tak holku co prošla rozchodem, potratem a pak drogami, klasicky způsobenou poruchou, pak poruchou z léků, ale teď má tři děti !!

    Tak jsem znala i lidi, co si poruchy způsobili jakoby sami, drogami, co si vzali zcela dobrovolně a ani ne, že by je do toho někdo hodiny přemlouval a nutil, když byli opílí.

    Jsou to různá lidí a různé případy.

    Psychické poruchy Z MUŽŮ NEBO PSYCHICKÉ PORUCHY MUŽŮ, CO JE MĚLI Z POTÍŽÍ ANEBO DROG.

    Pychické poruchy, co si způsobili drogami, kdy jimi řešili muži problémy.

    Nebo psychické poruchy žen, co ženám způsobili JEJICH PROBLÉMY A TĚMI PROBLÉMY BYLI MUŽI, CO JIM UBLÍŽILI/ROZEŠLI SE S NIMI NEOB JE ZBOUCHLI ... různě.

    Což odstartovalo potratem psychický poruchy samo o sobě, nebo drogy, co si ženy na ty potíže, co jim způsobili muži vzaly a pak další psychický poruchy jim způsobily léky, co jim na to dali doktoři.

    To je velmi složitý.

    ALE S MOŽNOSTÍ MÍT DÍTĚ??

    Pak po letech, třeba 10 nebo 15 let poté??

    Od 30 nebo do 40 let??

    Tak s tim to nesouvisí skoro vůbec, nebo nevim jak.

    Pochybuju, že by se někdo léčil s poruchou víc jak 2 nebo 5 let....

    TO LEDA S PYCHICKOU NEMOCÍ ne krátkodobou nerovnováhou tedy poruchou.

    A někdo se s ní neléčí vůbec - často odezní po návštěvě psychologa a rozhovoru!

    A nemí na nic vliv ani dočasně, ano nekolik měsíců...

    Ten člověk normálně studuje a pracuje dál a nemá to na jeho žuvot pak za 10 let třeba vliv žádnej a na mít v životě děti taky ne.





    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ROLAND: Ta nova verze FB zatim jede v IE, ja uz ale delsi dobu na net pouzivam Edge, kterej mimochodem nedavno taky prosel aktualizaci. Vypada ted hodne jako Chrome.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: No muzu i cesky komedie ;o) Ne tvorbu od Trosky, ale libi se mi celkem Hrebickova. ;o)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Však v pohodě, pokud je to tvůj šálek kávy.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    OVERWATCH: Já to fakt nedokážu určit a nevím ani jak se to zapnout.
    Raději se teď soustředím na vývoj a dokončení mé hry. Nasrat a zanadávat si mohu kdykoliv potom. Těch věcí co mě točí je celý listing. W10, Mobil, neustálé aktualizace něčeho, nová verze Youtube, Jdu zkusit zapátrat po tom FB.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Byl bych to neresil. Muj tata se zamiloval do o 20 let mladsi zensky, a nechal nas se segrou podepsat papir, ze po jeho smrti ji dame tretinu ceny z jeho bytu. Vcera se s nim rozesla po telefonu a ten papir nam nevratila... Mozna bude jednou jeste zabava. ;o) Pry mame byt v klidu. Rikal kamos pravnik.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ROLAND: Ted je prave zmena naprosta, od zari bude uz jenom ta nova verze, ja si na to uz zvykl, a libi se mi ze tam jsou fukce navic. Jako treba, ze u poradany udalosti zastupovanou strankou jsou ted videt hosti, co dali ze prijdou a zajem. Ale orijde mne ze to je delany pro lidi co spatne vidi...
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    OVERWATCH: Já už se v tom neorientuji, to je co chvíli nějaká změna. Tak nepoznám jestli už jedu na nové verzi nebo ještě na staré. Stačí jak zprasily stránky, ty vole, to abych si najal manažera?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: No, videl jsem na to minuly tyden trailer a celkem mne to prislo ze to bude jako oddychovka dobry. ;o) Nebo mam zvat rovnou domu na Tata je doma 1 a 2? To by bylo asi moc narychlo...
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    OVERWATCH: rychly rande jsem taky zkousel, ale narazil jsem na nezajem :D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    AVATAR: ;o) Muj kamos se seznamil na Rychlym rande, a asi mesic na to co si spolu zacali mu ji nabidl eDarling. Pak ji eDarling nabidl i mne, stejne jako moji bejvalku, ktera se asi akonto toho se mnou prestala minuly tyden bavit. ;o)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Jdeš z extrému do extrému!!! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam