• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: btw kdyz pises takhle bez toho odsekavani radku, tak je to citelnejsi a nemusi se tolik skrolovat. ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Aha. To je teda tata peknej, ze Te takhle uvedl v omyl. A nebyla v tom nejaka jeho nova zenska, ze ten byt nakonec prodal a na tebe se vykaslal?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: Mámy předci měli v Praze byty..jeden i vlastní, z nich a z dekretu pak vznikl ten mámy byt, kde měla nájem za hubičku a dekret na něj..Italové nás pak vystěhovali celej činžák, jedna paní pak že se nehla dostala vlastní byt, ale to byla výjimka....většina partají dostala od těch Italů výhodný nájemní smlouvy.. mámy byt táta nechal rozdělit na dva menší, v jednom z nich platil velmi výhodný nájem regulovaný, máma to tak zatím nechala, že se tam staral o ségru..ale ta pak byla pryč a on mi řekl, že mi byt přenechá, pak se byty kupovaly, máma její a on ten druhej a stále tvrdil, že mi byt pak přenechá = uvedl mě v omyl, že byt kupuje pro mě...ale pak mě ho ani nenechal z víc jak poloviny si doplatit a s bývalým snoubencem se jeho pomocí tedy 3/4 doplatit, jen by tam táta nechal peníze od nájemníka, co tam měl necelý dva roky místo mě, když už jsem tam měla být já, ale nebyla, že jsem bydlela s bývalým...ale sám táta by tam jen z toho, co na byt dal, jen dočasně musel nechat asi jen 200 tis.

    Ty bychom mu pak vrátili a/nebo by si je získal prodejem malý garsonky po jeho mamince 92 letý, až zemře..tu dědí on a je částečně družstevní, ale prodat se notmálně dá..
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    Kdyby vás to zajímalo, tady si někdo až moc rychle přečetl tu jednu zkratku a vyvodil z toho něco, co tam fakt není minimálně ve 2 bodech a ta organizace to nenabízí, takže v rámci příspěvku to působí jako fake. Typický, zdá se, u někoho, kdo má chaos v hlavě.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Mama zrejme udelala chybu, ze s tatou nepodepsala zadnou dohodu o tom, ze po case bude byt Tvuj. A prenechala mu predkupni pravo - ten byt se privatizoval? Jinak si to nedovedu vysvetlit.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    A k bytu mam nový doporučení...nějak jsem se na jeho popud, že mě zatáhl do jeho debaty o bytě s jinym pánem, že jsem se mu asi líbila a jen se omlouval, že řekl sprostý slovo, bavila s jednim pánem o bytě ... jen jsem řekla, že to nic, že když otec prodal muj byt, že to bylo od mámy sprostých slov na něj..

    ..a debata se rozjela.

    Byl na mý straně (asi jako všichni off nyx lidi) a řekl, že když otec prodal ten byt a pak teprve ze mě do mailů dělal blázna, že to by se s nim soudil, rozhodně.

    Jeho dojem je, že bych měla prej říct o uvedení v omyl.

    Ano, byl tu sice argument, že táta byl v katastru a tak se stal byt bytem jeho a byl jeho.. ale je důležitý, proč tam byl...

    Jak se tam ocitl.

    Jak, když se byt mámy rozdělil na dva, a táta jeden dočasně užíval, PAK ITALOVÉ MÁMĚ NABÍDLI BYTY K ODKUPU A KAŽDEJ DÍKY JEJÍMU PŘEDKUPNÍMU PRÁVU A VLASTNICVÍ PŘEDOCHOZÍCH BYTŮ JEJÍ RODINOU (ne tátovou), každej jí nabídli jen za milion, což už tehdy byla asi poloviční cena..)

    ...a v tom bylo to moje dědictví..

    ..tak jak se stalo, že byt kupoval táta, tedy dal na něj těch 350 tis. táta a půjčil si od kolegy táta a prčo se ocitl v katastru táta...

    Jak se stalo, že JAKO UŽ DE FACTO CIZÍ ČLOVĚK, PROTOŽE S MÁMOU UŽ BYL DÁVNO ROZVEDENEJ, JAK SE STALO, ŽE SE V TOM KATASTRU MÝHO BYTU OBJEVIL TÁTA A JAKO JEDINÝ VLASTNÍK TÁTA.. ne máma = já (nebo teoreticky ségra).

    Jak se stalo, že se v tom katastru mýho bytu po máminých rodičích ocitl táta, což byl už jakoby vůčí mý mámě cizí člověk jakoby.
    Tak jak se stalo, že když Italové mámě prodávali byty výhodně jako kompenzaci za její velkej byt, ze kterýhol nás kdysi vystěhovali, jak se stalo, že táta, tedy nájemník, co ale ani předkupní právo ani dekret neměl, ani závazek Italové k němu tudíž neměli a jednali s mámou, jak se stalo, že si byt za ten milion mohl koupit on a v katastru se na základě jeho 350 tis. ocitl zrovna on, pro mámu už cizí člověk..

    A pán si myslí, že táta na byt 350 tis. mohl dát a do katastru se jako majitel napsal MÍSTO MĚ JEN PROTO,

    ŽE MĚ UVEDL V OMYL, ŽE MNĚ A MÁMĚ ŘEKL, ŽE BYT MI PAK PŘENECHÁ = DE FACTO ŽE BYT KUPUJE PRO MĚ...

    což původně mohly být úmysly dobré a nebyl záměr uvÉst v omyl.

    Ale prakticky? Byt pak mě nenechal ani doplatit a pokoutně prodal, což je skutkově to samý, jako kdyby ho koupil a prodal už tehdy, když jsme ho nechali, aby si ho místo mě koupil on.

    TAKŽE SE OCITL V KATASTRU JEN PROTO, ŽE JSME HO NECHALY A TO JEN A POUZE PROTO, ŽE MĚ V RÁMCI MÝ DŮVĚRY DCERY K NĚMU, UVEDL V OMYL, ŽE BYT KOUPÍ PRO MĚ, ALE PAK MĚ S PŘÍTELKYNÍ OKLAMALI A BYT ZPENĚŽILI A TAK PŘIPRAVILI POKOUTNĚ PODVODNĚ O DĚDICTVÍ BYTU ZA TUTO CENU, CO BYLA JEN DÍKY MÁMĚ A JEJÍM RODIČŮ A BYTU JEJÍMU, CO SE DĚLIL, Z NĚJŽ TÁTOVI NEPATŘILO NIC A ANI NÁBYTEK Z NĚJ NEKOUPIL..



    Tudíž argumentem pána u soudu by prý bylo, kdyby byl mnou, ŽE OTEC BYT NEMĚL PRÁVO PRODAT,

    ŽE SE KDYSI CA PŘED 7 LETY, KDYŽ SE BYT KUPOVAL, OCITL V JEHO KATASTRU JEN MÝM UVEDENÍM V OMYL, jen uvedením mě v omyl, kdy nám tvrdil, ŽE MÁME BYT NECHAT KOUPIT JEHO, ŽE MI HO PŘENECHÁ = ŽE HO KUPUJE PRO MĚ, COŽ SE ALE PAK NESTALO, jen využil mámy a mý dědictví na slevu z bytu a prodal ho a zpeněžil a bezdůvodně na něm obohatil.

    Nějaký protiargumenty rozumný právně působící seriózní??!


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: *Rozdíl je jen v tom, že já se měla sice vdávat, ale předtím já chtěla nejdřív byt a dítě až pak...a ne dítě a pak teprve jako samoživitelka doufat, že mě nenechaj s děckem na ulici.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    RAINBOF:
    RAINBOF:

    ,,pred vsema. Kdybys ji mela nejsi to co jsi. At uz jsi cokoliv. Jsi na zvraceni a politovani. Uz na spinu jako ty nehodlam reagovat. Svy jsem ti rekl. Bez papiru z riapsu se nevracej. Nulo."

    Pokoru před kym konkrétně, kym všema nebo kym??

    Čím jsem na zvracení?

    A čím jsem špína?

    A Riaps - UTFG - use the fucking Google - Riaps je organizace, co pomáhá lidem, co užívaj drogy přeci. Nebo u kterých maj třeba rodiče podezření že maj problém z drog, ale ukáže se, že ne, ty odešlou podle mě s jejich rodiči, co je tam vzali, k psychologovi, prostě jinam, co jsem tak slyšela, tam je to pro lidi co maj problém s drogami. A proč to píšeš mně? Nekuřačce co drogy neužívá?


    AMANT
    AMANT --- ---
    WASTE OF SPACE | meaning in the Cambridge English Dictionary
    https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/waste-of-space
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    GRANTORINO:
    REBORNA:

    Víš, jako tam je otázka, kdyby ten byt byl třeba po matce a jejích rodičích, jak byste se teď tvářili na to, kdyby tam vtrhl tvůj otec s jeho přítelkyní, že chtěj byt pronajmout nebo rovnou PRODAT...

    A vysypal by tě tebe s dětmi na ulici. I když by měli byt a bydleli levně a ten byt nepotřebovali, jen by ho chtěli zpeněžit a přilepšit si na stáří, i když by tvuj otec mohl pak prodat byt po jeho mámě..

    ..jak by ses tvářila, kdyby místo aby ti koupil nebo přispěl na byt, svý dceři, jako to dělaj jiný tatínci, tě místo toho s dětmi vystěhoval z bytu, co by ti dala po její mamince tvoje máma..

    A je jedno, zda máš tři děti nebo zda já chtěla jen jedno.

    Rozdíl je jen, že já chtěla nejdřív bydlení pořešit s rodiči a pak teprve dítě, mít ho už zodpovědně, právě aby chudák nemuselo jíst místo přesnídávky ty brambory na loupačku, chudák dítě..a tedy chudák těhotná, co by se musela v těhu živit a mít pak plod a mlíko výhradně z brambor na loupačku, ale tys jedla asi až po těhotenství, chápu.

    Ale na místě co popisuješ, bych ani nemohla vystudovat ani bych tam nenašla pro mě práci, co mám s mým vzděláním a oborem dělat.



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    GRANTORINO:

    Neberu si tě du pusy, ale byt od rodičů máš, jako jsem chtěla já. Máš ho a nevíš, jak bys na tom byla bez něj..a to ještě v době, kdy jsi byla nějak chvíli matka samoživitelka...tak jak bys na tom byla, kdyby ho jeden z tvých rodičů zpeněžil a na bydlení tobě a dítěti by ho neposkytl.

    Rozdíl je jen v tom, že jí chtěla nejdřív byt a dítě až pak...a ne dítě a pak teprve jako samoživitelka doufat, že mě nenechaj s děckem na ulici.

    Pochopila jsem z toho, že ano a nevím jak dlouhou dobu jsi měla mezi těmi partnery, kdy jsi byla na to s dítětem sama..a to už jsi ten byt od rodičů měla, ne?

    ,,jak jsem zacinala s prvnim deckem, kdyz jsem nemela bydleni ani dostatek financi a nevychazeli jsme s penezma s deckem jeste na studiich? zadnej byt nebyl"

    Já bych to tak neřekla, neznám tvou situaci, ale něco jsi psala o tom, že to dítě bylo předem domluvený, pak je zarážející, že sis ho domluvila na takovou dobu - za studií a bez peněz....Tak k tomuto by někdo mohl říct, že sis tudíž pořídila dítě nezodpovědně a že já si naopak počkala, až vydělám nějaký peníze a až bude možnost bydlení, kdy už táta byl z bytu pryč a já ho měla slíbenej. Protože když nchtěli, abych měla dítě za studií nezpdopovědně, tak já to chtěla už líp - zodpovědně.


    ,,Sli jsme bydlet na tri roky pekne do rozpadlyho minivejminku na vesnici 150km od Prahy za 1500,- na mesic" - No a jak jsi u toho studovala??

    Já měla denní prezenční studium magisterský rovno na ing. a minimálně 4 dny v týdnu jsem musela být od rána do večera ve škole, někdy tedy jen do odpol, když zrovna nebyly praktika, ale i tak..


    ,, jsi blba a neschopna" - nevím tedy v čem, leda v důvěře tátovi, ale v čem jsem blbá nebo neschopná??

    Vždyť já dělala ve vedení společností a převážně pracovala na HPP, jen v jedný práci kdysi v krizi a chvíli po ní jsem měla nízkej plat...jin ak normální.



    ,, Nafoukounou princeznu, co si nevidi pod nos ale proste nikdo nechce" - KDE JSI VZALA, ŽE JSEM NAFOUKANÁ??

    A to s tou princeznou jsem psala jen v souvislosti, že jsem si na nějaký párty, kde hrál bývalej, protože tam byli i známý a byla to jako pro mě taky společenská událost, že jsem ve věku, kdy už ženy se musí nějak upravit, aby byly krásný a jen že jsem si i tam chtěla dát řasenku..

    ...to byla jen reakce na SUB., co psala, že jsem prý byla zahleděná při cestě na anebo z párty do svých potřeb a já si ničeho takovýho nejsem vědomá, tak mě napadlo, že mě možná viděla pak někde prudit, že jsem si ve tmě kvůli bývalýmu, co mi neposvítil pořádně do stanu rozklekla drahej skřipec na vlasy...


    ...nebo mě napadalo, že možná mě zahlídla, jak mu říkám druhej den se spánkovým deficitem z práce trochu naštvaně, že jsem se nevyspala dost a cesta byla dlouhá a že ani v noci a že se musím nějak upravit - jako že nalíčit oči a že napršelo do stanu.

    Jinak o ničem totiž nevím, tak jen k tomu jsem psala něco o princezně..

    Jinak nevim, kde jsi vzala a jak tě napadlo, že bych byla nafoukaná princezna...


    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Tak to neposilam. To je jak na eDarlingu ten usmev. ;o) Kdyz se chci sejit tak oslovim, ze me zaujala a jestli nechce jit na nezavazny rande. Kdyz neodpovi tak neresim. Jo, kamosovi uz jsem to rekl, zasmali jsme se tomu, ze svet je malej. Jinak v pohode, prej uz mu taky nepise...
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Jo jo, no ja ted oslovuju v zajmovych skupinach na FB. Tady nyx beru spis jako prostredek na pokec. Ten Darling beru jako doplnek. IG teprve zkousim. A Tinder je dalsi na rade. Nejakou dobu jsem nemel na seznamovani cas a tak jsem vysel ze cviku. ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Kazdopadne dik za objasneni, je dobry vedet jak to funguje, a davat si pozor. Ja teda mam tu zkusenost, ze slecny, kdyz uz se chtely sejit, tak mne poslaly cislo jako prvni, az ve chvili, kdy uz jsme meli dohodnuty cas a misto srazu. Coz je v tomhle ohledu docela vyhoda, ze neposilas cislo zadnymu fejkovi.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    RAINBOF: To jde, a praci ji bavila? ;o)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OVERWATCH: je a proto mluvej obcas divne. Je to trik starej jak inzerce sama. Driv proste novejm inzerentum v novinach zavolali a vyvolali tak dojem ze to ma smysl.

    Kdysi hackli nejakou seznamku tusim ashley madison proto aby prokazali ze meli vic jak pulku uctu fake.

    Mam v rodine jistou osobu co si takto privydelavala pri studiich. Psala si ve 2 jazycich :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    RAINBOF: "Mas neco jako call centrum pro treba 20 seznamek soucasne."

    OK, to jsem teda netusil, ze je to az takhle propracovanej system.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OVERWATCH: seznamek je mrak. Mas neco jako call centrum pro treba 20 seznamek soucasne. Ano vyplati se to. A clenstvi je virtualni vec.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Jen se tak zamyslim, proc a jak vlastne funguji vlastne na online seznamkach funguji ty boti a placeny diskuterky? Vzdyt jim musi taky nekdo platit clenstvi, to se ten muj email, kterej po me chtej tak vyplati? Nebo je to zajem marketeru tech seznamek, aby lidi zili v domneni, ze si s nima nekdo pise a platili si premium clenstvi? Co myslite?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: No mel jsem to rict hned, kazdopadne mu to sdelim az se uvidime, je to fakt. Aspon je tim neuvedu do nejaky blby situace, kdyby jim to vyslo a bude mne ji predstavovat...
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SNOWWHITE: Jo, kdyz nad tim tak premyslim tak mas asi pravdu, me spis napadlo, ze kdyz mu to reknu tak to on treba utne. A to nechci aby si kvuli mne nicil moznej budouci vztah s peknou zenskou. Nebral bych to jako varovani jemu, ze si dopisuje s nekym, s kym jsem si uz psal, viz VENDULKA, to ze prestala psat a pise si s jinym, je uplne normalni. spis jako ze svet je malej. ;o)
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    OVERWATCH: Hele a to vážně myslíš, že by to něco změnilo, kdybys mu to řekl? Buď to děvče zkouší tak nějak na všechny a prostě skáče od jednoho k druhému anebo jí je kamarád prostě sympatičtější. Totéž se může stát i v reálu: zakecáš se s buchtou, přijde ti vše fajn, dorazí kamarád a je jasné, že mezi nimi to jiskří víc. Taky asi nebudeš dělat zagorku a tvářit se jak kyselá prdel, ne? Přijde mi, že se trochu poťouchle těšíš, až budeš moct slečnu vyvést z míry a kámošovi to lehce omlátit o hlavu. A přitom pár vyměněných vět s Tebou nic neznamená, sry. A domnívat se, že si Tě buchta bude pamatovat podle fotky a přezdívky, je dost naivní, no offense. Normálně mu to řekni rovnou, je to lepší než si to s chichotáním nechávat na později. Buď ho tím varuješ a budeš dobrej kamarád nebo nebudeš působit jako zhrzenej blb. Imo win win situace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam