• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    A ještě jsem zapomněla. Co se týče nějakých údajných ,,zlatokopek".

    Ten prodanej byt, co měl být muj, vypadal asi takhle. Ani bychom v něm pak možná nebydleli, spojilo by se s garsonkou býv. sn. a novej byt by byl prostě z větší části muj, tedy muj a mimina.
    Garsonka býv. sn. byla mnohem hezčí a nová, jen malá a z ruky, dopravně nebyla na metru...ale už ji měl pronajatou, tak se mě netýkala, ani by nějak netýkala po svatbě.

    Nebo spíš tedy bychom první roky miminka bydleli v tom mym 2+kk, aby mi máma hlídala, byldeli, ale po malý rekonstrukci.

    V tamtom tedy byla ještě půlka mámina nábytku a měl hezčí umakart v koupelně. A neměl vanu, jen ten kout, ale já se sprchuju ve stoje.

    Každopádně cíle zlatokopek si představuju trochu jinak, než moct mít miminko a bydlet tady.

    A jako důvod, proč nemít dítě, nemít bydlení a tak to dítě a aby vyhynul rod (, když jsem se měla vdávat a rozjela se kvůli tátovým SMSkám k babičce a nebyla doma a zmizel mi mezitím muž,, se kterým jsme se mohli třeba jinak usmířit po tom šílenym týdnu, nebýt toho...), jako důvod, když se dcera má vdávat a třeba chce dítě a jako důvod nemít bydlení a nemít dítě, si představuju něco jinýho, než prodat tohle.

    Prodanej za 2,7.... právě stojí 3,9 milionů. A už ho nebudu mít nikdy.

    A TE. přijela z US, tam možná, ale tady nevim, kdo by jako půlku bytu na ženu přepisoval.

    Každopádně cíle ,,zlatokopek" si představuju trochu jinak, než moct mít takovejhle byt, mít miminko a bydlet v tomhle, na sídlišti plnym přistěhovalců, ale co bych za to teď dala:



    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: OK.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Tam to selhalo kvůli lokalitě.

    Tady by místo babety vyfasoval kolo a lítačku no a pokud by měl hezkej xicht a rotační paraboloid v gatích, tak bych ho vzala na akci, dal by si pivo a vysvětlili bychom mu to.

    Selskej rozum má. Pochopil by.

    A doma je lepší se o politice nehádat. Probrat, nehádat.




    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,zbytek Čechů i zahraničních ne a o někoho tak problémového jako jsi ty"

    Tak ti v zahraničí jsou sami přistěhovalci, tak je jasný, že ty ne...ti spíš čelí tomu, že třeba je Anglánka a to ještě šeredná, považuje za podřadnýho Ukroše, i když je to Čech...tak to asi nemaj lehký taky...ale to mohli čekat.

    A TY BYCH DO TOHO NETAHALA.

    Tady jsme minulý rok toho času totiž se 3 Čechy a člověkem, co viděl někde mě a býv. sn., ŘEŠILI SEZNAMKU ČESKOU V ČECHÁCH PRO ČEŠKY A ČECHY....

    Takže ty žijící v zahr. z toho vynechme...ti na tom leda uvidí, že když Češky nechtěj cizince, proč třeba nějaký ty místní cizinky tam, kam se ti Češi přestěhovali, mohou nechtít je.



    Zajímalo by mě, v čem se jevím v této diskusi jako ,,problémová".

    Co sem o sobě napíšu je prostě přitažený za vlasy...ona 20x opakovaná story o jedný PMS vypadá divně, ok.

    Ale mnimálně 50 % LIDÍ PODLE MĚ DOŠLO, že jsem ve skutečnosti vůbec nebyla ,,hysterická".. Prostě jedna z reakcí na ztrátu práce a popíchnutí v nevhodnou dobu.

    Že jsem jen byla naštvaná, velmi mě to mrzelo, že jsem taky byla podvědomě naštvaná, že mě býv. snoubenec tahal ještě po naší dovolený na festival

    ( i když to tam bylo fajn a chtěli jsem tam oba a já vše v práci pak stihla...ale nebýt jednoho pondělka, na který jsem si vzala kvůli návratu z DE volno, vše mohlo být s tou ,.,krávou" v tý práci pak jinak....)



    Ale minimálně 50 % LIDÍ PODLE MĚ DOŠLO, ŽE NEŠLO O HYSTERII, ALE NAŠTVANOST, SMUTEK A TAKY STRACH, ŽE UŽ PODOBNOU PRÁCI V PRAZE V OBORU NENAJDU...

    Ne hysterii, ale zneuznání a naštvanost, že bych třeba musela se vrátit k tomu, co jsem dělala pár loet předtím v krizi..


    Někdo by měl třeba hysterii, že by neměl ani tak PMS, ale že by se bál a byl naštvanej, že takovou práci už nenajde a že se svym oborem už bude muset dělat něco, jako dělá třeba např.

    no třeba např. deme tomu SUB.

    Že by jako brečel a nadával proto, že s tim, že tomu rozumí a měl to dobře, bude muset třeba kvůli nějaký krávě, co má dva roky z huma školy, dělat už (leda tak) to,

    co dělá SUB. (nic proti, byl to jen příklad, záměrně takhle, že co ona jako mi má co k tomu psát, když o tom věděla houbelec, co jsem dělala a kolik takový práce v Praze ještě je, a byl to záměr, nechci jí znevažovat a zase mimíse má a ani nevim, co přesně dělá)

    Ju??!!

    Ale že by jako brečel a nadával někdo třeba proto, že s tim, že tomu rozumí a měl to dobře, bude muset třeba se svym vzděláním a co tomu obětoval (a to ještě něco), kvůli nějaký krávě, co má dva roky z huma školy, dělat už (leda tak) to, co dělá SUB.

    A býv. sn. to moc dobře ví!!


    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Je dobre, ze jsi nesla do toho vztahu s tim fanouskem Kabatu na babete, tak nejak si nedovedu predstavit, ze bys s nim po vecerech probirala tyhle temata, navic z anarcho uhlu pohledu ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,Holt jsi jediněj zabedněnec, co s tím má problém"

    Tak to tedy nejsem. Je nás víc, co odpovídáme na žádosti slušně, ne hned blokace....takže každá navíc nás štvem, i ty od cizáků v AJ nebo přistěhovalců...nebo některých Romů.

    A množství žádostí od přistěhovalců/-kyň jen POUKAZUJE A POTVRZUJE FAKT, že ty lidi se tu chtěj taky seznámit...
    ...a že s tím maj problém....

    Takže to poukazuje na nevýhody multikulturalismu, potvrzuje v dalším další jeden důvod jeho selhání, tak jak bylo řečeno v politice a byly o tom disputace...ty jsem nečetla, názor se snažím dělat sama.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    ,, k cemu tady doslo a dochazi"

    Už nedochází..

    Už je jen diskuse se mnou...

    Ale k čemu u mě došlo, už u jiných žen nedojde....to by si někdo těžce odskákal.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    JENDAZCB:

    Tak k tomu doporučuju dokument V SÍTI.

    Prošlo mi to rukama na netu, když jsem hledala něco jinýho, k tomu tady, co a proč se stalo tedy udělali mně a hledala možný následky.


    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: protože tam lidi nad 35 nepouštěj :o
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    tů frí frí, je čas spát...

    Otázka je, proč jsem kurwa tady nalíčená a nevracim se právě z podnuiku plnýho skejťáků??!!


    Ale když se zdržujem s OW., to má ještě úroveň.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:
    REBORNA:

    Ono by to po ránu lidem, co netrávili 15 let v US, ale byli tady na akcích s námi, došlo samo..

    ale že si to ty:

    Mám na mysli tu slavnou ,,legalizaci (lékařský) marihuany" i akce kolem toho, kde dřív některý známí hráli, že bylo dvě i víc stageí.

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Takže Reborna smaží první ligu a vymlouvá se na to, že je to lékařská tráva? :D

    To by lecos vysvětlovalo…
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:

    Ty nevíš jakej je rozdíl mezi lékařskou marihuanou a když hulí úplně zdravej člověk?

    Ale jinak toxikologii jsi ještě stihla, než tě z VŠ vyrazili tedy pardon, možná jsi podruhý už fakt odešla sama, to vižejo.

    A když se tak pěkně hlásíš:

    Tak jak jsem svěřila známýmu, že už jsem byla úplně v pytli, to, co mi provedli a taky krom toho v reálu chtěla řešit to na nyxu a přihlásila se od něj a co mi on řekl a z legrace dělal..a tys psala, že jeho rce nebyla dobá...no ne..nebyla , a psala jsi, že takhle se opravdoví přátelé nechovají.
    Tak to on prostě neodhadl vážnost situace. A že to už jako nebyl čas na žerty.

    A pak jsi psala o tom nabízení drog, i když galantním, ne že by tě přepadli buchnou ze zálohy.

    Tak víš, jak se taky NE-chovají opravdoví přátelé?

    Tak, že ti ,,nabízej drogy"...i kdyby galantně, tím hůř.



    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Holt jsi jediněj zabedněnec, co s tím má problém - zbytek Čechů i zahraničních ne a o někoho tak problémového jako jsi ty, si holt ani neopřou kolo.
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    OVERWATCH: Tady najdeš studijní materiál pro víc oborů. Skoro i náměty na diplomky by se tu daly čerpat.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TEKKANNE: Uprimne. Bojim se toho, a nechci chytracit, ale mozna vim k cemu tady doslo a dochazi, ale obaval jsem se neceho horsiho.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    JENDAZCB: ,, že je proti mě někdo použije je trochu naivní"

    Já tu předtim psala o seznamování, normálně, nic špatnýho vloni na začátku roku.

    A je jasný, že asi se dá těžko rozlišit, co jsem myslela vážně, co byl sarkasmus, a co bylo spíš jako taková provokace nebo oponentura od člověka, co je v mnoha věcech na stejný straně.

    To platí o internetu všeobecně...pokud by to bylo z tohoto důvodu, což nevim, TAK JE DOBRÝ TOHO ČLOVĚKA POZNAT, ZJISTIT, JAK TO MYSLÍ A PAK NĚ NĚJ PŘÍPADNĚ TEPRVE ÚTOČIT nebo UBLIŽOVAT MU.

    A ANI TO NÁŠ PRÁVNÍ ŘÁD NEUMOŽŇUJE NAPADAT LIDI. Ještě ženu.

    A třeba to nebylo proto, já nevim.

    Bylo asi všem jasný, že jsem snoubenka, co jí odešel blíž rodišti muž, Čech, taky že jsem přišla o byt (což tu ale asi přehlídli), NO A ŽE SE CHCI SEZNÁMIT.
    Očekávala bych spíš soustrast.

    A to, že jsem na dotaz odpověděla že si myslím, že někdo může preferovat mě, že na seznamce třeba nechce Romky nebo Ukrajinky nebo jiný cizinky, ale chce normálně českou ženu...

    ..no TÍM JSEM MYSLELA JAKO EMPATICKY, ŽE TO MÁ TŘEBA JAKO JÁ, CO JAKO PREFERUJU JÁ.. a jak jsem nebo nejsem tolerantní je moje věc, ale kym si necham udělat dítě, koho chci za muže radši, je věc jiná.

    ...tak se mohli doptat nejdřív. Jak to myslím. Koho ze seznamky tim myslím. Tou paralelou k Romce, Ukrajince a tak... Kdyby ho viděli, toho, co mi třeba psal a co, nedivili by se. Nedivili by se ani, proč a že se s nimi nechci seznámit a mít je za muže. Bydlet s nimi.


    A já nevim, asi to nebylo kvůli tomu, co mi udělali.

    A JAK MŮŽEŠ PROTI NĚKOMU POUŽÍT JEHO ,,MYŠLENKY"??!! Myšlenka druhýho není zbraň. Ani paralyzující droga. Tedy prakticky.

    Vždyť nepoužil myšlenky. Útočil jinak! Na úplně nevinnýho člověka, co jen vedl diskusi a nikomu neublížil.

    A proč by měl něco používat proti mně?! Proč na mě útočil?

    Udělala jsem snad někomu něco??! Něco špatnýho?

    Svym seznamováním. Nebo čímkoli?


    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    Můj strop hrůzy byl, když už v 90tých letech se holky na netu dělaly starší a z 18ti letý holky se vyklubala tak 13letá. Ale k osobnímu setkání nedošlo radši. Naštěstí. Něco tam nesedělo.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    OVERWATCH: ty jo.....tak to si hodně dobře rozmysli!!!! jako fakt vážně! :)
    tohle je jak stopy hrůzy - chytne a nepustí
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    JENDAZCB: Jasny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam