• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: Zmohla jsem se jen na to srazit mu sluneční brejle, vybalit na něj to s prodejem bytu, co řešil s tátou on, že ještě s kombinaci s tím, co tu jen proto, že jsem napsala něco o rozchodu a seznamování, na mě kvůli němu a tátovi naplánovali nějaký svině tady a co mi udělal ten, co mě napadl na tý akci vloni, že mi zničil život a pak už jen šla nadávat do kabinky záchoda, když už to přitáhlo pozornost, tak nadávat a zuřit do soukromí mého, tedy původně našeho, stanu.

    tohle je uplne bozi! moc dekuji za poskutnutou sondu do duse dusevne nemocneho mrzaka. super a jen tak dal!
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Aha, takze akce a pekne vyvedena teda. No tak slava, ze ses tu ukazala, uz tady byla po Tobe poptavka. ;o) S tou praci to je skoda, ze to nevyslo, no nevysla jedna, vyjde jina. Hlavne nevzdavej rozesilani CV. Na cim vic mist posles, tim jsou vetsi sance...
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: Vrátila. Ale až včera večer a pak spala a spala a spala. Měli jsme festival.

    Hrál tam můj bývalý, se kterým jsem chodila 3 roky v roce XY, takže se tam sešli lidi kolem něj a skoro polovina 10 ti členný starý původní party z roku 2002-2007. Tak bylo alespoň pro mě zase na chvíli ze začátku s kým chvíli pokecat.

    Ne jen náplava typu SUB. a spol. a další, co se k nám přifařili později.
    Ale zase jejich mladší známí ty akce pořádaj nebo spolu-pořádaj a hrajou tam teď, což je záslužná činnost.

    Když už jsme u tý náplavy a později k nám na scénu přifařených: Býv. snoubenec nehrál, na týhle akci vlastně nikdy, to jen ještě předloni na jiných.

    Jako by nestačilo, že jsem nedávno celkem psychicky připravená na jeho zjevení přišla na menší openair v Praze, kde se zničeho nic objevil na line-up u.

    Z pro mě záhadných důvodů se objevil z Moravy bývalý snoubenec ještě na týhle akci, zkazit mi svou přítomností celý sobotní ráno už jen tím, že jsem ho potkala a připomněl mi tam všechny problémy, co kvůli němu, tátovi a pak ještě některým indivuím z nyxu a ještě z jiný scény z loňský techno akce mám - jak ty finanční, tak ty další.

    Hodila bych ho do rybníka a skoncovala s tím jednou pro vždy, aby jeho bídná existence zhynula mou rukou snoubenky, kterou opustil těsně po převodu mýho bytu a pak místo svatby bezcitně vystěhoval jen proto, že jsem byla v PMS trochu víc rozrušená z toho, že jsem přišla o práci a hrozilo, že bych se musela vrátit k něčemu, co jsem dělala kdysi v krizi z nouze ....(opustit věrnou milující ženu proto nebo jeho tátovi a rodišti?? Před svatbou?? Asi jen 15 dní po lhůtě, co se objevila na tom bytě, co měl bejt od rodičů muj, plomba, když na schůzce s tátou byl on a věděl to, protože když jsem to pak na jeho ntb v katastru viděla, byl u toho! Opustit ženu proto??!)

    ..takže mě po 4 letech věrného soužití před svatbou, po roce, kdy byl doma klid, opustil kvůli jeho rodišti a jeho tátovi a jen PROTO, že jsem se v PMS jen trochu víc vztekala (, že bych kvůli festivalu, kam mě tahal, on, ale já vše měla i tak v práci včas a dobře uložený, takže pak spíš kvůli tý kolegyni, co se po měsíci vrátila z doivolený a já se jí jen na něco chtěla zeptat a a ujistit se u asi jen 3 věcí ze 100), že bych po ztrátě TÝ PRÁCE musela dělat třeba znovu to, co některý ty ,,nuly", co se tu do mě celou dobu navážej, nebo mi rádoby raděj nebo mě jen skoro rok obtěžujou..


    OBTĚŽUJOU, a to kvůli dalším věcem, který mi kvůli němu, že jsem tu jen něco napsala o rozchodu a o seznamování a ještě slušně, bez uvedení mý nebo jeho identity, když on na nyxu už ani nebyl, udělali lidi, co ani já a snad ani on vůbec neznáme. Naplánovali na akci na jiný scéně, tj. na technu.

    Ukončila to za něj, když nemá tolik slušnosti, aby to udělal sám a hodil si mašli nebo se na tý akci dobrovolně utopil a nekazil mi náladu , ale nebyla jsem po ránu po propařený noci při plný síle a byla poněkud společensky unavená.

    Zmohla jsem se jen na to srazit mu sluneční brejle, vybalit na něj to s prodejem bytu, co řešil s tátou on, že ještě s kombinaci s tím, co tu jen proto, že jsem napsala něco o rozchodu a seznamování, na mě kvůli němu a tátovi naplánovali nějaký svině tady a co mi udělal ten, co mě napadl na tý akci vloni, že mi zničil život a pak už jen šla nadávat do kabinky záchoda, když už to přitáhlo pozornost, tak nadávat a zuřit do soukromí mého, tedy původně našeho, stanu.

    Ale asi to slyšeli nějaký žabožrouti, tak mi šli lidi pomáhat a opatrně mi strkali ovoce do stanu, jak já do domečku morčeti.

    To se vždy objeví jen čumáček a zase zmizí v domečku.

    Ze mě se z toho stanu vysunula jen roztřesená nasraná pacička v upsetu pro studenou vodu na tlak a ovoce. Poděkovala jsem.

    Ovšem absenci bytu, bydlení a tudíž miminka a co se mi ještě děje do teď dalšího a jaký byly pro mě a jsou další následky a co ještě teď musím řešit, na to sice studená vodička dočasně na tlak pomohla, bohužel ale zároveň s tím podanej džusík s vitamíny to nespraví.



    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    Já věděla, že čekání se vyplatí..
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REBORNA: Zkus uklízečku někde, na to bys mohla stačit.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Skoda. Tak snad to vyjde jinde.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SIBILLE:

    Dnes přišel mail, že ne.

    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Lidé s inklinací k šílenství a fantasmagoriím nepatří do školství.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    BURKHAR: co by? bude na ne proste chvilemi rvat kvuli PMS a SMS, to ji pujde.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    BURKHAR: Vubec netusim, ale asi viz SIBILLE:
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SIBILLE: Boha, co všechny ty děti!?!?!?
    KULA
    KULA --- ---
    SIBILLE: proč mám takovéhle asociace?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SNOWWHITE: Mám lepší (složeno L. P. 2002 v Milkovicích na Kozím Mejdanu, když jsme zmokli a pak jeli do potopené Prahy - leitmotiv - ráno, prší jako kráva, máš ve stanu 30 cm vody, nahou dívku, erekci a najdeš suché Startky a ve vodě na dně stanu vychlazeného lahváča):

    Po ránu
    po ránu
    hluboko
    do pohlavních
    orgánů
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    dělala pohovor někam do školství, ne? tak jí asi vzali..
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    OVERWATCH: Je na léčení už?
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    TRAILER: Kdyby zdejší diskutéři měli vymrdáno jinde, tak tady logicky nebude tak živo;).
    N_I
    N_I --- ---
    ..a to je reborna pryč a tento klubiki žije snad ještě lépe :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Btw tady jsou listky na DCD za 990,- a maji jich spoustu...
    DEAD CAN DANCE | so 27 bře 21 20:00 | Zakoupit vstupenky u Ticketmaster.cz
    https://www.ticketmaster.cz/event/dead-can-dance-vstupenky/38433
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    Malá básnička.



    Dobré ráno,
    v hlavě vymrdáno.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam