• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: REBORNA: Oni FAMU zaviraj, ten klub konci. Takze je to bezpredmetny. Nesud lidi podle bricha, ja bych Tvym sitem ted neprosel, ale pracuju na zhubnuti. Upavil jsem jidlo a davam kardio. ;o) Skoda no s tim FAMU ze konci.
    A co ta policie, bylas tam? Co chteli?

    REBORNA: Nastesti jsem nikdy nebyl na nicem zavisly. Teda zkousel jsem kourit travu a hasis. Ale to je uz vazne davno. Ja mam rad vino. Ted to micham se sodou.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    "kraviny o mym údajnym rasismu"
    "třeba SUB... nevšímala jsem si jí"

    Se v tom nějak ztrácím…

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Jo a pozor, ryby maj prej předpoklady podléhat závislostem...ten mimoprežskej byl taky ,,ryby", tak jsem o tom něco četla...i když já z bio hlediska s přimhouřenejma očima věřím tak max v možnost, že se podobají lidé narození v letních vs. zimních měsících, ne na vliv planet... část bude asi náhoda, i když na moje znamení dost věcí sedí, ale část bude náhoda...



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: *edited

    Ten klub? Byla jsem poblíž už 4x a pořád nevim, kde to je... ten vchod, ale podívám se. Ale program mě zatím moc nezaujal, tedy ten aktuální zatím...

    Taky hodně turistů nebo přistěhovalců, co bych jen taktně odmítala? Jako když jsem nedávno tancovala s jedním přistěhovalcem na akci a jedna zmíněná, jejíž kámošku jsem tam zdravila, ale ji ne a ignorovala.. a jen ji vidět mě naštvalo a připomnělo tuhle diskusi a nějaký svině z ní, co mě nechali napadnout, se tu do toho zase pak nevyžádaně montovala, tedy fajn, ale v rekaci na mě, zkreslovala a dělala by z toho buď , že se kurvim s přistěhovalci , což fakt ne e, já s nim jen pařila a pak se šla bavit s nějakym Čechem, nebo naopak by z toho dělala, když bych nějakýho přistěhovalce nebo turistu vesele vyhlásila, jen po jeho pozvání mě na něco jako kdysi, že už do mě tam nějak strkali, že se tam nedalo hnout - klasika nebo by mě skoro urazil nebo jen z mý lehký opilosti a nálady a lehký absurdní sarkastický jeho provokace, protože já ...
    ...já tam fakt tam nic neřešila a pak se bavila, COŽ BY zase NEPOCHOPILA, by zase mi psala něco sem, co sem nepatří jako jiný věci od listopadu, co se tu našeho seznamování vůbec netýkaly,

    ...asi jako dotazy nebo poznámky na mě od jinýho uživatele, proč jsem se nevdala a kraviny o labilkách, na což jsem asi 2 x slušně odpovídala o tý story o konci v mý práci a stále někdo sem psal blbiny, co sem nepatřily, tak stále jsme řešili to s bytem a jak to pak celý vzniklo s tou prací, že jsem se nevdala a bytem na náhradníka, co si mám prej najít jinýho, ale už nemám, kam si ho dát...nebo ta, co jsem normálně v klubu ignorovala a ne původně ve zlym, jen mi to tu připomněla, psala sem nějaký útočný kraviny o mym údajnym rasismu?

    No a? Vždyť já nevim, kdo navštěvuje kluby v Moskvě a balí holky tam... jaký národy...ať se jde ona domu podívat, ne? Co já vim, pak může zase hodnotit návštěvnost a její názor na spolu-štamgasty a nápadníky jejích ruských kámošek v Moskvě pro změnu v klubu v jejím městě...

    ...jak se její kámošky v Moskvě by stavěly ke sňatkům s Turky nebo Číňany nebo Anglány nebo Američany v klubech v Moskvě, co by její kámošky tam zvali na drink, pařili s nimi, zvali do hotelu a chtěli osouložit nebo jim udělat mimíse...třeba i v dobrym, to je jedno.

    ...pak to může dát do ruskýho blogu hodnocení klubů návštěvnicemi a štamgastkami, co si jako o klubech u nich doma myslí a co jí na těch kterejch vadí podle toho, kdo tam nejvíc chodí a nechodí a šlape na nohy holkám ruským, nahání je s drogama po openairech a třeba znásilňuje...co já vim.

    Minule na rapu tam zase nějak týpci na dvorku komentovali, že jsou tam prej samý ,,cikáni" a já nevim co, asi bychom to měli hlásit, co to povidali...

    A co ona komentovala?? Rusáci jsou snad dokonce skoro stejná rasa jako my, ne? Tak jak někdo, kdo jim tu odpovídá něco, může být rasista? Tedy nevim, ale tak co je to za ptákovinu!

    Jinak neviděla jsem zatím tvou fotku bez bundy a stav břicha a ty bys zjišťoval, jaký jsem znamení, nebo by mě tam tajně nějakej psychopat fotil jako slečnu Lucii z Tinderu, pak to dal zase na nyx a komentovali by třeba mě jako ji stylem: ,,No to je jak před a po, ale obráceně, tak to ani nemělo smysl, aby ji hledal na tý akci a napadal, takovou, ta by ani za ten kriminál nestála tedy...podivej, ještě má divně strnulej obličej a ani si na rande nezaplatila tofu, ani náznak toho, že by si než si ji ten, jako měl její bejvalej, s postavou jak latinář, než by si ji dal do vlastní nemovitosti a tam sbouchnul a pak by tam přišla s porodnice a kojila mu dítě, ani náznak toho, ŽE BY SI SAMA zaplatila budoucímu životnímu partnerovi, co se jí dvořil přes net, místo něj NA RANDE TO SVOJE TOFU ZA KILO, KURVA JEDNA ZIŠTNÁ ZLATOKOPECKÁ, normálně večeři v restauraci na rande od chlapa zaplatit chtěla, ta píča zlodějská! " / v mym případě asi koktejl, nebo od nějakýho co bych chtěla fakt za muže pak na druhym rande krevety o dům dál, takže ne, asi radši nikam nejdu, leda tak tam sama.

    Jinak útoky tady na mě? Že snad já na někoho útočila?

    Ani nevim, minule jsme se bavili s jedním Indem, co zná jednoho mýho kámoše resp. spíš známýho z akcí, co si myslí o muzice...docela fajn rozhovor...ani nevim, zda tu ten člověk bydlí, ten druhej a co tak vim jsem jen minule s někým od něj pařila a s ním se jen nebavila, pak vedle něj tancovala, neměl to být útok...pokud by to tak bral, asi by mohl alespoň říkat, jak jsou ty Češi divnej náladovej národ, když se v klubíku trochu cvaknou...

    A třeba SUB. jsem si teď na akci nevšímala vůbec - asi podobný jako před mým vstupem do týhle diskuze... stejnej stav....nevšímala jsem si jí, zatímco ona mě tu v neutrálu i ve zlym kontaktovala už několikrát...

    A jinak někdo se širokým nosem, co mi posílal fotky do pošty, vůůbec nebyl jiná rasa, ale Čech jako poleno, tak co bych na něj útočila rasisticky??

    To vůbec, leda kdyby jel v tom, co mi provedli a komentovala jsem ho tu proto, že se mi vysmíval a posílal mi celkem nechutný věci a absolutně nemístný obrázkový komentáře.

    Ale bohužel - JE STEJNÁ RASA JAKO JÁ! Takže smůla - já na něj útočila leda tak jako na MUŽE, CO BY SE MĚL MOŽNÁ STYDĚT JAKO OSTATNÍ TI, co mi něco provedli, úplně nevinný ženský, ŽE BY SE MĚL MOŽNÁ TAKY STYDĚT A HODIT SI V RÁMCI CTI TAKY MAŠLI, možná nenesl za útok na mě zodpovědnost, ale i tak by se měl za svoje komentáře STYDĚT. Slušnej muž by se toho tady vůbec nezúčastnil.

    Měli jsme včera dojem, jen domnívaje se, o co jako jde, že to byl mě popotahovat jen trapnej pokus nějakýho zločince dělat, že jsem něco udělala já, což ví všichni odborníci, že je zcela typický... to už jsem psala.

    Máma kdysi když před důchodem přišla o práci, ale ještě neměla dost let na důchod nárok, dělala v klenotnictví...

    Když jí tam cigoška ukradla nějakej drahej náhrdelník a ona ji hrdině zachytila, tak jí ta cigoška nadala do kurev.


    Další story byla, jak jednomu maníkovi, co byl uživatel marihuany, vlezli cigáni do bytu a ohrožovali, chtěli po něm taky něco - nebyl dealer a měl to jen pro sebe a nic jim nedal...

    Tak se oni ještě víc nasrali, ohrožovali ho, pak to ale vzdali...on je pak udal za porušování domovní svobody...

    Když je zahaftli, tak oni ,,v obraně" si tupci mysleli, že si jako pomůžou, když budou hlásat, že je dealer.

    Zatímco on jen za užívání vyvázl s podmínkou, i když nic špatnýho nedělal, tak jednoho toho cigoše policie prověřila víc a ten si šel sednout.

    Tak to si nepomohli.

    Už to byly 3 případy, ale je dost pozdě, tak těch dalších pět nemá cenu nahledávat a vypisovat.

    Pak by ,,odborníci" asi dokázali uvést další. Klasika.

    Někdo řekne nebo napíše, že danej člověk něco udělal, že vše dokazuje, že to udělal, tak on sice nemůže říct: ,,Jsem nic neudělal!", když to evidentně udělal, tak radši řekne: ,,No a, to on taky něco udělal, tak co, že já jsem udělal, on něco horšího udělal, řešte naopak jeho a mě nechte být."

    Je to starý.

    Tak nevim, zatím jen dojem.

    Ale do toho klubu se někdy taky kouknu...snad si nebudou ¨časem stěžovat, cos jim to tam poslal.

    ,,Neseznamuje se to, souložit to nechce, jen se to opíjí, občas prudí, občas směje, občas nereaguje, občas zpívá na záchodě, občas ,,otravuje kuřáky" - asi nemoc z nějakýho povolání a o dodržování nějakých pravidel nebo těhotenství nebo snaha o znovu-návrat nějakýho nekuřáka? Nebo záliba v čistých hadrech a voňavých vlasech do druhýho dne?? Nebo snaha o seznámení se s nekuřákem, co nebude dítě pak učit kouřit?? Dohaduje se sekuriťákama kvůli píčovinám, no co to jako je??!!
    Ať to jde jinam!

    My chcem sjetý povololný pubertální anorektičky s evidentní demencí v očích a ne tohle."

    Tak to pak zas bude chtít jinej klub...





    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RIMSAK: Jí předvolávají na policii k podávání vysvětlení, zřejmě už má oblíbená oddělení :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OVERWATCH: Jj, byt v Praze do vlastnictví mohl být asi jedinej důvod proč morávák snášel takovou panovačnou hysterku tak dlouho :)

    SIBILLE: Jenže některým se to stane až s (druhým) porodem a dětma nezatopíš…
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    já bych ještě nezapomínal na "otec mého mrtvého nepočatého dítěte"
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Ten, kdo programuje chatbota Reborna (za účelem zvýšení návštěvnosti nyxu) by měl přidat na srozumitelnosti textu. :)
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    RIMSAK: Několikrát tu psala, že to nikde nehlásila, nijak to neřešila, etc. Policajti byli imo jen hypotetičtí. Ale jako kdo se má v těch záplavách textu orientovat :D
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    V jednom z elaborátů mi padla do oka věta přibližného znění: a teď ještě jednou na policii. Nemám sílu to hledat. Také to čtete ledabyle :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SIBILLE: jednou jsem zaznamenal, ze zminila Navaru.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    SNOWWHITE: Dotyčného? Já myslela, že to bylo hromadné znásilnění!
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    RIMSAK: Imo nic takového neproběhlo. Jen svěřování se mamince a dodatečné kalkulování, kolik by se dalo vydělat na odškodném, kdyby dotyčného obvinila.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    RIMSAK: tenhle dil mi asi unikl, od obvineni mistnich id z trestnych cinu ji mam v DI a jen obcas kouknu z venku co to zas plodi.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Ale co ta návštěva policie? To je imaginace nebo reál?
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    AVATAR: Díky za rekapitulaci. Pamatovala jsem si to dobře :-)
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    A jak je to s výslechem na policii?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SIBILLE: ano, puvodne to bylo tak, ze se moc neopila (jen flasku vina a pak co ji kdo strcil do ruky), takze nechape, proc byla tak opila. Pak se ji ujal nakej hodnej kluk, kterej se ji i libil a tak se s nim libala. A ten ji, napul v bezvedomi pomohl ze stage nekam k lesu, kde ji ulozil a prikryl bundou. Za to ho jeste zkusila polibit, ale udelalo se ji spatne a poblila se. Pak mela okno a kdyz se vzbudila, byla oblecena, mela gatky a tak naznala, ze se asi nic nestalo.

    postupem casu se zacaly v jejich postech objevovat ruzne domenky. Zacalo to tim, ze asi v te lahvi, co ji na akci nakej parecek vrazil do ruky, byly nejake drogy. Pak asi googlila a prisla na to, ze ketamin ma podobne ucinky, jake zazivala na akci (nemohla chodit, byla totalne na srot) a k tomu uz byl jenom krucek k injekci do zadku (rok po akci si vzpomela, ze ji do nej neco pichlo, jakoby hmyz). A kdyz ji tu mistni vysvetlovali, ze o drogy se obecne lidi nedeli radi, prisla v potaz hypoteza, ze ji teda chtel nekdo znasilnit a ze vlastne nevi, co se s ni v noci delo. Mno a pak prislo prolnuti virtualniho sveta s realnym, kdy se do tohodle koutku anonu zatoulala i id, ktera potkavaji R na akcich a to uz R nevydejchala, protoze ji urcite pomlouvaj i na tech akcich pred kamosema. Mno a na akcich pak resila nyx a na nyxu resila akce.

    Pak, ji tu par lidi reklo, ze fakt neni dobrej napad chodit na akce solo a ozirat se tam do bezvedomi, ze by toho mohl nekdo vyuzit a trebaji i nejak ublizit. Jeji mozek to vyhodnotil nikoli jako radu a varovani, ale jako hrozbu a doznani.

    Takze z: byla jsem na akci, kde jsem to prehnala s alkoholem do bezvedomi. Se behem roku vyklubalo: lidi z nyxu me nechali zdrogovat a znasilnit. Vlaste je to uplne logicke, az na to, ze historka o poblitym napadnikovi prisla driv, nez zacala na nyx psat.

    Je to smutny, jaky trapeni muze nemocnej mozek sam sobe privodit.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    INSEQUI: Všude máš něco. Ale zrovna Renata, (jak tu již několikrát citovala), už od prvních vět, vyměněných s matchnutym mužem, naprosto otevřeně ukazuje svou povahu a sociální intelekt. Můžeš být v klidu.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Abych se přiznal tak mi tohle všechno bere chuť zkoušet se seznamovat, představa že narazím na něco podobnýho mě fakt děsí a to už jsem zažil docela dost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam