SADY:
Není. Podívej se třeba na zvonky někde od Anděla až po Butovice a Stodůlky a svez se metrem od Zličína směr Anděl.
A na ČM jako taky nic moc...
Není to FOBIE, TEDY NEODŮVODNĚNEJ SRACH, ŽE BY TU BYLI A BYDLELI !
Je to reál, ONI TU JSOU!!!
Takže až mi bude někdo tady nadávat do XENOFOBŮ, TAK ať se jde podivat do Prahy do zmíněných lokalit, kdo tam je v bytech a všude na ulici, rozhlídne se, zaposlouchá a PAK AŤ MĚ UDÁVÁ ZA NĚJAKOU XENOFOBII !
Ona mě tu urážela, znevažovala, zesměšňovala několika příspěvky. Ženu, co opustil skoro-manžel a pak ještě nějakej zmrd napadl, což tedy nevím, jestli v tý době věděla.
Ale ženu, co se tu mohla chtít seznámit, nebo na těch akcích, kam leze v mym městě i ona, taky.
I když to ona nezačla, tak tu na mě útočila a zesměšňovala mě, aniž já bych jí kdy cokoli udělala..vlezla do debaty o seznamování a pomlouvala několika příspěvky MĚ, i když ona už seznámen je.
Tak já jen hledám motivaci, proč to dělala.
Třeba jak tu psali něco o Red Lightech nějakejch, tak začla debata o prostituci - ukrajinských a ruských prostitutkách taky.
A EJHLE, v návaznosti na to se objevila ona a třeba, že v mym příspěvku něco četla, tak se naštvala a taky proto měla potřebu mi psát, co mi psala..
..klidně to pak najdu a paragraf by na to byl taky!