• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ATOMSK:

    ,,A byli jsme na stejné party? Okolo třetí ráno začala řvát na celou party, obtěžovala všechny okolo sebe a dorážela na Braincella, který měl co dělat, aby se jí při hraní zbavil. Potom něco na stage vedle DJe něco klepala do playeru a byla nejspíš vyvedena z klubu. Bylo to spíš smutný, než vtipný :( "

    Playeru jsem se dotkla úplně mimo čudlíky a hned slezla, pak trvalo ASI hodinu, než jsem začla něco tam rapovat mimo místo, kde se tancovalo, nic nekřičela a snažila se rozchodit, že jsem přebrala, vrátila jsem kelímek a skutečně šla ven a už během 15 minut v těch 10 stupních dostatečně vystřizlivěla, ALE ONI ME TAM NECHTĚLI PUSTIT ZPĚT, I KDYŽ TO, ŽE MLUVÍM SOUVISLE A STOJÍM ROVNĚ, NIC JSEM NEUKRADLA ANI SE S NIKÝM neprala, nikomu nedala třeba do držky a neházela po něm židle nebo nic jinýho dle řádu zakázanýho, viděli a věděli.

    Ano, přebrala jsem. Ale do rána bych tam jen pařila, to se vsaď.

    Nicméně nutno dodat, ŽE DIDŽINĚ FACE 2 FACE S DILKAMA, CO SE TAM KROUTĚJ NA PODPATCÍH A NA HAJZLU ZA DRINKY KOUŘEJ PÉRA TURISTŮM A PAK SE TAM JSOU ZASE KROUTIT A VISET A TLEMIT S NA BARU, ODZVONILO ASI PŘED 20 LETY, TO JSEM TAM BYLA s jedním přítelem SKORO NAPOSLED.

    A tohle BYLA PÁRTY TYPU UNDERGROUND, TYPU ANARCHISTICKÁ DEMONSTRACE..

    Nebo typu: ,,Udělejte nějakej bordel!"

    Už se těším, AŽ ZA PÁR LET MAMINY ODLOŽEJ MIMÍSE, ZAKALEJ SE MNOU A NĚJAKEJ bordel KONEČNĚ UDĚLAJ a budou si hledět svýho, zatím jsem si nevšimla...

    Taky jako nevím, co je ti do toho.

    Ale dobře.


    Byl tam hluk, agresivní muzika, velmi hlasitá..

    Pokud někomu vadí, že jsem u toho, co jsem chvíli v opilosti dělala, neměla na hlavě tento účes, NENÍ MOU POVINNOSTÍ HO NOSIT...

    A mohla bych to, že mě někdo nespustil ZPĚT do klubu, jen kvůli absenci toho typu účesu a pohlaví, při tomto na těchto akcích častým chováním - že někdo něco volá a divně se pohybuje, OZNAČIT ZA DISKRIMINACI..

    Jinak je možný, že když jsem tomuto člověku při natáčení klipu kdysi podávala RUKU, že mě možná nakazil nějakou hulákací nemocí a poruchou .

    Ale možná ne dostatečně!!

    POKUD SE TO, CO JSEM NA TÝ AKCI těch asi 10 min POHYBY NEBO TÓNEM HLASU NEPODOVBALO TOMUTO, COŽ ODPOVÍDÁ CHOVÁNÍ DLE ŘÁDU V KLUBU A NA PÁRTY TYPU ANARCHISTICKÁ DEMONSTRACE/ PUNKOVEJ KONCERT/ UNDERGROUND/ ALTERNATIVNÍ MUZIKA.

    POKUD SE TO, CO JSEM NA TÝ AKCI těch asi 10 min POHYBY, VÝRAZEM NEBO TÓNEM HLASU NEPODOVBALO TOMUTO , ALESPOŇ Z ČÁSTI..

    Asi na tom budeme muset JÁ a třeba i SUB. a SNOWWHITE, co psala něco o dělání bordelu na akci s následným vyvdením jen z těchto důvodů, na tom TROCHU DO PŘÍSTĚ PŘED ZRCADLEM ZAPRACOVAT:

    Návštěvník podobných akci má totiž vypadat takto, i dle návstěvního řádu a s mimísem doma nebo bez:


    The Prodigy - Firestarter (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=wmin5WkOuPw&list=RDwmin5WkOuPw&start_radio=1&ab_channel=TheProdigy






    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    REBORNA: To, ze som pisala, ze zvladam aj bez rodiny, sama v zahranici a pri chorobe splacat byt, nebolo preto, aby si sa mala na com zacat vozit. Ale aby si si do prdele konecne uvedomila, ze ked zacnes nieco robit a snazit sa, tak to ide aj za hodne blbych podmienok. Ale ty nie, ty mas len plnu hubu reci o tom, jak je vsetke nefer, sedis doma na zadku, cakas na zazrak, lutujes sa a nic pre seba nespravis.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Jak to dávají holky, co po škole (25) dají dva roky praxe (27) a pak dvě děti aby mohly následně budovat kariéru (32+), když jim žádné byty nikdo nedá?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Takže já mám VŠ, za sebou skoro 10 let práce a mám jako makat do nekonečna a jen už někde trčet a nepořizovat si dítě..a nemoct mít byt v mym městě a splácet hypo na 4 mega do nekonečna...

    ABY SE TADY místo mě S KOČÁREM PROJÍŽDĚLY A NA MATEŘSKÝ VÁLELY PŘISTĚHOVALKYNĚ A V OKOLNÍCH BYTECH V MYM MĚSTĚ ROZTAHOVALI třeba nějaký

    R.sáci ??!!

    Ta to mi necpi.

    A mrdám tvou stoku...

    A Segeje taky!!

    Mrdám Vám to!

    Du plavat!

    :)

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SNOWWHITE:

    Já ti argumentovat nemusím, já vím, co jsem chtěla a chci...

    ,,Pak se tu snažíš o argumentaci 14 let starým filmem a dalšími naprosto absurdními a nerelevantními návrhy."

    Pamatuju si totiž tvuj výrok: mě práce baví...já psala, že mě taky bavila...a ta kontrolní byla úplně super!! A konference byla velmi zábavná a jídlo na ní skvělý...V tom dokumentu Zeitgeist mimo jiné jsem myslela tu část o tý administrativní práci, nějakou podobně nezáživnou jsem taky kdysi jeden čas měla a už se mi k tomu jen moc nechce vracet..


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SNOWWHITE:
    REBORNA:

    *Aha, tak to ,,tak jestli důvodem, že jsi včas nedokončila VŠ do 26/27 , abys ji pak nemusela další roky draze doplácet " - beru zpět, jasně, nepíšeš o denním studiu, co bys musela po 27 platit, ale o praxi...

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: snad uz je ti jasny ze to bylo a uz to znovu nebude, protozes to posrala. uz nebude zadny programator co na sobe necha drivi stipat. a ty hrozny stavy ktery prave zazivas, tak tomu se rika vysledek tvych vlastnich zivotnich rozhodnuti a tve vlastni blbosti. boli to? to by melo, protoze blba jses az az.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SNOWWHITE:

    Aha, nájem jsi platila i během studií, že jsi asi taky z Prahy a nedali ti taky kolej možná.. tak jestli důvodem, že jsi včas nedokončila VŠ do 26/27 , abys ji pak nemusela další roky draze doplácet (a makat ne na úspory na vlastní byt a mimino, jako jsem se snažila já a teď to probenďuju na ten šílenej nájem, že otec prodal ten byt a bývalý snoubenec odešel), ale vydělávat na studium, cos nestihla normálně do těch 25/26....

    Nevim.

    Vy to tam máte jiný trochu..

    Já to měla jinak. Dostudovala a pak hledala v krizi práci...pak i našla, pak o ní přišla a pak měla problém najít když se krize po 2011 ještě prohloubila, další, tak jsem pak po brigádách a marnym hledání odešla z oboru, dělala asistentku, pak 3 roky koordinátora blíže oboru, že se ho to trochu týkalo, ale plat nic moc, a pak se do do toho oboru za vtahu s bývalým snoubencem teprve vrátila, no a pak jsme se měli po 4 letech brát (takže to máme každá jinak) a zmizel, neměla jsem kam jít a to mě vyřadilo z provozu na několik měsíců,...pak jsem vloni pracovala ve dvou pracech po sobě skoro celej rok, pak zas tohle na nyxu,,,moje napadení a zjistit to znásilnění a co se tu celou dobu dělo, mi na jaře nepomohlo...takže jinak..A psala jsem Sharkie.


    Ne tobě.

    A chtěla jsem ve 34 dítě a to není ostuda!! A plánovala po dítěti chvíli part time a to není ostuda taky. A celej život v domácnosti FAKT BEJT NECHCI, mám VŠ a měla jsem i docela kariéru, několik let, i pak konečně zase po letech vedoucí kontrolní pozici, i kdyby jen na pár měsíců, tak už i to by bylo kdysi považováno za emancipaci...doplň si vzdělání v ZSV a načti si ty knihy o tom, co to byly sufražetky, POKUD JSI NEMATUROVALA ZE ZSV jako já, že jsem chtěla ten exaktní předmět muj, ale i jeden humanitní, takže ZSV, což jsi asi myslim z něj nematurovala.


    Tohle bude asi docela prapodivná poznámka...

    ale možná to ,,Makám, makám, pořád makám, platím nájem, dítě nemám a makám, je mi 34, nájem, makám, nikdo mě neubytuje a mimino nemám...a nájem platím jak blbec, já ženská..."

    Může bejt způsobený TŘEBA V PŘPADĚ NĚKTERÝCH ŽEN I TIM, ŽE MAJ DOMA PANKÁČE NE JAKO TY, ALE LÍNÝHO A NESCHOPNÝHO SI NAJÍT SMYSLUPLNOU PRÁCI, VYDĚLAT, ŽENĚ ZAJISIT BYDLENÍ A NA ČAS SE PRO ZMĚNU NE ABY ONA SAMA, ALE O NI POSTARAT A UDĚLT JÍ DÍTĚ...

    PAK JI NECHAT AŤ SE ZASE VYŽIVÍ ONA SAMA A NĚCO KOLEM BYDLENÍ SI PŘIPLATÍ,..

    ..NO A JAKO MUŽ PANKÁČ ZAJISTIT JEN BYDLENÍ A JÍDLO PRO SEBE A TO JEHO DÍTĚ...


    Takže co píšeš výše, i když tebe by pracovat celej život třeba bavilo, MĚ NE, možná taky proto, že jsme jeden čas nedělala, to co vloni, tu supr kontrolní pozici, ale předtím jeden čas kdysi i práci administrativní, monotónní, úmornou, ještě plnou stresu A CHTĚLA JSEM SI OD TOOH DÁT KVŮLI PLÁNOVANÝMU MIMINU NA 4 ROKY PAUZU A PAK CHVÍLI PART TIME, A PRÁCE ZASE AŽ PAK...TO JE MOJE VĚC.

    Takže to co píšeš, že musej makat non-stop a nemohou si dovolit být 4 roky s dítětem doma a práci přerušit, pak chvíli part time a pak zase práce na full time až do důchodu...

    ,,,,Může bejt způsobený TŘEBA V PŘPADĚ NĚKTERÝCH ŽEN I TIM, ŽE MAJ DOMA PANKÁČE NE JAKO TY, ALE LÍNÝHO A NESCHOPNÝHO SI NAJÍT SMYSLUPLNOU PRÁCI, VYDĚLAT, ŽENĚ ZAJISIT BYDLENÍ A NA ČAS SE PRO ZMĚNU NE ABY ONA SAMA, ALE O NI POSTARAT A UDĚLT JÍ DÍTĚ...

    PAK JI NECHAT AŤ SE ZASE VYŽIVÍ ONA SAMA A NĚCO KOLEM BYDLENÍ SI PŘIPLATÍ,..

    ..NO A JAKO MUŽ PANKÁČ ZAJISTIT JEN BYDLENÍ A JÍDLO PRO SEBE A TO JEHO DÍTĚ...


    Ale to já NĚMĚLA...


    ZALÍBIL SE MI JEDEN DJ, SBALILA JSEM HO ...


    ...NO A VYPADLO Z TOHO, ŽE JSEM MĚLA:

    PROGRAMÁTORA S VLŮASTNÍM BYTEČKEM, CO JEŠTĚ MYL PO MYM VAŘENÍ NÁDOBÍ..

    A u něčeho podobnýho bych ráda zůstala...

    Programátor NĚČEHO SMYSLUPLNÝHO A NEŠKODLIÝHO a PANKÁČ A DJ v jedný osobě TO může BÝT SAMOZŘEJMĚ TAKY.

    A nějaký ID tu psalo, že mam problém asi proto, že mě na muži zajímají jen peníze... TO ALE VŮBEC NE!!

    Jen se mi nelíbil jeho NOS!

    NOS!

    Snad je to už jasný..

    :)

    A nic proti...




    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Už ti tu několik lidí říkalo, že v krizi práci bez problémů našli - jen nebyli tak zabrždění jako ty, aby byli ochotni dělat jen senior executive tastera for cacao products a nic jinýho, radši pracák. Ostatně, i těch 14 let začíná 2006, takže zahrnuje krizi 2008+.

    REBORNA: Doporučení na psychologii není útok, ale zhodnocení tvého chování jak v reálu, tak tady na nyxu… Zavolej si už na ten riaps konečně!
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SNOWWHITE:

    Tak to gratuluju.

    Přijímačky jsem tam kdysi taky dělala, ale šla tam, kam jsem chtěla původně. Z pitvy jsem se na gymplu ulila.
    Ale měla jsem tam někde u vás mít kurz, pokud bych chtěla dělat jednu konkrétní práci, že by mi na to něco chybělo, co se učí jen tam u Vás.


    Pokud bych to dělala já, ale bych to vzala jedním vrzem do těch 26 nebo max 27, abych ZA TO STUDIUM NEMUSELA DVA ROKY DOPLÁCET TAKOVOU PÁLKU....

    ...ale není to lehký a tak to má někdo přehozený, třeba kvůli nějakým plánům... u Vás je to asi u praxi, to já dostudovala a hledala práci až pak - V TOTÁLNÍ EKONOMICKÝ KRIZI, to jsem se tu snažila marně vysvětlit proč jsem se vrátila k oboru zpět až před pár lety, po letech administrativní práce.

    Manželka bratra jednoho mýho bývalýho, se kterým jsem tři roky chodila, MĚLA předtím administrativní práci, pak přerušila studium nebo šla tedy LF pořádně studovat taky AŽ takhle pozdě jako ty, PROTOŽE MEZI TÍM MĚLA DÍTĚ..


    ..pak ji cpali do práce, ale ona si pořídila druhý, studuje a nedělá nic...tedy pečuje o dítě a studuje dálkově, což jako u LF?? Moc nechápu...

    Já se s tebou v tom příspěvku neporovnávám... já píšu SHARKIE NÁZOR NA TO NEPOŘIZOVAT SI DÍTĚ.



    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    REBORNA: Viděla jsem, když mi bylo dvacet. Makám 14 let, je mi 34. Dokončuju Mgr. na 1.LF. Nájem si platím od od maturity. I během studií. Teď budu mít třetí titul. Pankáče mám doma, ještě něco?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SNOWWHITE:

    Dej si rozhovor s pankáčem,nebo radši se dvěma, nějakejma pěknejma a hódně sexy, pak to 10 let nech ležet v hlavě a vpomeň si v nějaký práci na to, co povidali...co se kinematografie nebo TV týče: Začni filmem Zeitgeist (DUCH času).

    Pak pracuj další tři roky, i v létě plnym maminek s kočárky, choď z práce se setměním v 19 h a koukej na ně, jako tehdy já... pak se můžem pobavit, až ti bude 36..

    pak doporučím další dokument...


    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    Hovno pravda, hovno feministka. Děláš oběma těm slovům neskutečnou ostudu.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE:
    REBORNA:

    A dále k tomu: ,,Pokial hodnotis plodnost cloveka na zaklade toho, ze sa rozumne (vzhladom na situaciu) sam rozhodol o to dieta nepokusat, "

    Tak tady byly nějaký kraviny a dotazy na mou plodnost, už opakovaně, já to nevím, menses mám a co k tomu dodat...
    takže toto byla reakce, i když taky nemístná, jak by se líbily podobný commenty ostatním IDs, kterým to nedělali, ale mně jo, jak by se líbily třeba tobě. A co by jim asi to ID odpovědělo...

    Tak pokud tím důvodem je nějaká nemoc, a ne že bych neměla soustrast, že by mě to nezajímalo, ale vůbec jsem neměla zájem na tom se ti tu veřejně hrabat v soukromí a ptát se tě na to, jaká nemoc...

    Tak pokud důvodem bylo toto výše, tak třeba pokud by to řekl doktor nebo by to znemožnilo pak péči, pak je to asi správný rozhodnutí, ale stejně pokud je NĚJAK MOŽNÝ a ty máš pak umřít, by bylo dobrý tu zanechat pokračování...třeba nějaký hodný Slovák by se o dítě do 18 postaral a hezkej život by mělo...

    To ovšem asi ne jako N. nebo BENNY_ , co podle jejich projevu tady nebo jinde snad ani neumí vzít štěteček na tyčce na nádobí nebo koště nebo mop nebo nákupní košík do ruky a asi jsou úplně neschopný lemplové, kterým snad maminka do 30 vařila, prala a utírala zadek a tak se o sebe neumí postarat, natož pak střídavě s matkou od dítěte postarat o mimino.

    Jinak MOJE NARÁŽKY BYLY NA HYPOTÉKU.




    Že mít VŠ a práci nějakej čas je dobrá věc, aby žena emancipovaně pracovala nějakou část života a ne jen byla v domácnosti, a to i kvůli nároku na důchod.

    ALE nemít v životě dítě proto, ABY ŽENA VYDĚLALA 4 MILIONY NA HYPOTÉKU...

    NEBO SE CELEJ ŽIVOT ZABEJVALA TŘEBA papírováním pro BYZNYS nějakýho cizího člověka nebo TIM, ABY SPOLUVYRÁBĚLA, ORGANIZOVALA, ZNAČILA NEBO KONTROLOVALA VÝROBU NĚČEHO z reklam,

    co lidi pak si patlaj na XICHT NEBO SI TIM MEJOU HLAVU NEBO ŽEROU NEBO SE TIM LÉČÍ..


    ŽE ABY TO DĚLALA TO VÝŠE CELEJ ŽIVOT NON STOP A NEPOŘÍDILA SI KVŮLI TOMU DÍTĚ A PAK ZAHYNULA A ZBYATU PO NÍ JEN TUNA VYPLNĚNEJCH PAPÍRŮ, NAPSANEJCH MAILŮ, VÝPIS TELEFONÁTŮ NEBO TUNA VYROBENEJCH KRÁMŮ, KTERÝ NĚKTERÝ SICE NĚKDO SEŽERE, ALE NĚKTERÝ TŘEBA NIKDO VLASTNĚ ANI NEPOTŘEBVUJE A NEMUSEL BY VYHAZOVAT STARÝ A KUPOVAT SI NOVÝ...


    ..NEPOTŘEBUJE A VYRÁBĚJ SE ZCELA ZBYTEČNĚ...

    ...ŽE ABY KVŮLI TOMU VÝŠE ŽENA NEMĚLA V ŽIVOTĚ DÍTĚ NEBO KVŮLI NĚJAKÝ BLBÝ HYPOTÉCE ZE KTERÝ SE LEDA NĚJAKEJ TLUSTEJ LICHVÁŘ NAŽERE A KOUPÍ MANŽELCE KABELKU..

    ..ŽE ABY PROTO VÝŠE ŽENA NEMĚLA V ŽIVOTĚ DÍTĚ..

    JE NE IMHO,

    ALE JE:

    NEJVĚTŠÍ PÍČOVINA A BLBOST !!!


    A ti jsem částečně feministka, co je pro to, aby ženy studovaly a pracovaly a měly část života kariéru, ale nebrání mi to takto napsat, že je to PRAVDA.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE:

    Uvědom si, kolik lidí tu bezdůvodnjě skoro půl roku útočilo na mě.... TOTO BYL JEN PŘÍKLAD, JAK BY TO ASI VYPADALO, KDYBYCH TU NA OSATATNÍ REAGOVALA HNUSNĚ A SLOVA NEVYBÍRAVĚ JAKO ONI NA MĚ, ŽE JÁ TO UMÍM TAKY...

    Sama vidíš, jak to, co jsem napsala asi působilo na tebe a jak to vypadá - PŘESNĚ TAK, JAKO ONI PSALI MNĚ. A to i v rámci třeba i dobře míněných rad, ale někdy taky jen navážení se do mě.

    Jinak tedy jeden rozchod mohl být jen tak, stává se to...ale proč si tě ten Čech jeden z nich nevzal a nemáte už mimino a ZDA BY SIS VÍC ROZUMĚLA SE SLOVÁKEM JÁ NEVÍM...

    ...ale já si rozuměla s Čechem... to nebyla rada a ani to neměla být urážka...jen něco k zamyšlení, pro všechny, zda než aby ženy vydělávali do 39 nebo 45 na hypotéku a pak jim ujel vlak, zda v mezičase přesně jako jsem chtěla já v mých tehdy 34/35 letech nebyl čas NE na hypotéku, o níž mluvil do telefonu otec, co drze prodal muj byt, ALE SPÍŠ NA TO, abych s na všechno na čas vyprdla a vdala se a pořídila si dítě, což jsem přesně s bývalým snoubencem měla v plánu a byl to dobrý plán a já se nemusím omlouvat za to, proč to nevyšlo, odešel do rodiště ON!

    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    TRISSIE: to si jenom konečně zvládla přidat do doubleignore všechny, s kterejma se kdy na nyxu pohádala....
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRISSIE: Aha. On ten ban muze byt pro ty vyvadejici a agresivni jedince, kteri se neumi udrzet na uzde, i vysvobozeni. Muzou si popremyslet, co se vlastne stalo, bez vnejsich vlivu, a odpocinout si od toho. Zacinam chapat k cemu je dobry, ze je to tu na pozvanku, nebo pruvodni email.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    OVERWATCH: fámy říkají, že jisté agresivní ženské ID ban na celý nyx dostalo - rozhodně od dubna se tu B neobjevila, a ani nikdo, kdo by podobným způsobem dštil síru pokaždé, když dostane PMS (v tomto případě nejde o ošklivou pomluvu, ale jednu dobu měla cyklus plus mínus stejně jako já, takže kdykoli začla vyvádět, přibalila jsem si do kabelky hygienické potřeby)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    +369 novych od me posledni navstevy :D :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    REBORNA: Nejsem rasista ale... dobrý, co tam máš dál?
    REBORNA: Uvědomuješ si vůbec že nežijeme ve středověku? Dneska má člověk možnost se přestěhovat kam chce, koupit si tam byt a žít tam, pokud chce, tomu se říká svoboda, tak co to tady do prdele blábolíš za hovna? To jako chceš každýho cizince vystěhovat? a byty pak rozdávat místním nemakačenkům? A podle čeho to vyvlastnění chceš posuzovat? čistota rasy? státní občanství? Ty skutečně nejsi normální.
    To takhle kdyby někdo sáhnul na byt tobě, to by ses posrala že? Jenže počkat, ty žádnej nemáš, tím se to vysvětluje. Ty mi přijdeš že jsi spíš závistivá, jak se ti usíná s pocitem že i ten cizinec tu dokáže plnohodnotně žít, pracovat a koupit si byt? Nulo!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam