• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    EKG
    EKG --- ---
    GORDHART: Nakonec se ukaze, ze je to prave ta treti osoba, ktera ji zdrogovala. Mira zajimavosti imao byla dovrsena, ani to netrvalo dlouho.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Mě to náhodou přijde jako zajímavá nová metaúroveň tý diskuze, kdy o sobě začne reborna psát ve třetí osobě...
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    uživatelské jméno SOLVE23
    poslední přihlášení 13:12:16 25.9.2020
    pozvaní lidé 1
    pozval ho REBORNA
    ENDER
    ENDER --- ---
    DP2: sakra, doufam, ze jsem neprozradil kryti!
    EKG
    EKG --- ---
    SOLVE23: Eva de la Caridad Méndez se lisi od Reborny v jednom zakladnim ohledu: je uspesna.
    ENDER
    ENDER --- ---
    SOLVE23: mohla bys to prosim trosku rozvest?
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    SIBILLE: Je to tak! To i ja se obcas neudrzim a to jsem vyhlasenej klidas :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PALEONTOLOG: neulevilo
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    PSYCHO: Jo, to je dobrej/á, že se doteďka dokázal/a zdržet jakéhokoliv komentáře. Musí mít neskutečný dar sebeovládání :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TRAILER: teď nevím, jestli se mi ulevilo ;)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    SIBILLE: Sleduje tu to auditko uz leta a vidi ji do duse, neasi :)))
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Strasny ;o)
    SOLVE23
    SOLVE23 --- ---
    SOLVE23:
    SOLVE23: Místo tapet a vysvětlení, nějakou normální argumentaci škarohlídům a cucákům přivandrovalejm z nějaký prdele na východnim konci republiky, co tu nemaj v bytě ani vlastní kolíček na prádlo, natož pak byt , který dali rebornu jestli to chápu napadnout a ani by reborně nepřáli chápavého kolouška, tak tu do ní šijou skoro celej rok společně s nějakými Ukrajinkami a Ruskami, pomocnými silami z pracovní agentury nebo společně s odloženými maminami.

    Třeba taková herečka Eva Mendes (46) má už druhý dítě s hercem Ryanem Goslingem (39).
    Když se brali, bylo Evě Mendes jako je teď reborně a Ryanovi necelých 30 (úzkej nos má, vlasy se daj ztmavit).

    Reborna navíc není na rozdíl OD EVY MENDES ,,NEGR", tak by v to neměl být problém. Lucii latináře, reborně kolouška, oběma nějaký rodilý Pražáky, co tu maj nebo zdědí vlastní nemovitost, třeba budou mít víc štěstí a nápomocnosti vlastního otce než reborna. Ale u zděděný nemovitosti leda pak ten přepis, aby holky po případném rozvodu, co je z 50 % čeká, neskončily pak s mimísem na ulici.

    https://cs.wikipedia.org/wiki/Eva_Mendes and https://en.wikipedia.org/wiki/Ryan_Gosling


    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    SOLVE23: A ty znáš Rebornu odkud?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    já teda nevím, ale neřešit člověka s diagnozou, aby se dostal do stadia psychozy, a pak ho utnout plošně na celej server je takový... připadám si jako na nyxu, vážení
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MOODYCAT: S penisem!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja sem rad. jako aby tu nekdo bonzoval a prosil spravce at dostane ban?! cim si pomuze? proste na ni dyztak nereagujte,nebo pouzijte ignore,nebo sem nelezte neasi :P
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SOLVE23: Hm, takze jsi Reborny alterego, tak to netrvalo dlouho.
    SOLVE23
    SOLVE23 --- ---
    SOLVE23:

    + pro exaktnost, že na tom asi něco bude: Takový 40/43 letý, jak psal RAINBOF a ta 22/25 letá ,,čubička", jak nazval slečnu nižší generace, jsou od sebe o 18 let = je to O GENERACI STARŠÍ MUŽ. Tak dost věcí nasvědčuje tomu, že by to pak do budoucna neklapalo.

    Kdežto jestli to dobře chápu, 36 letá reborna a nějaký ten její koloušek z dramce, techna nebo psích trenclí 28-30 letej, jsou od sebe 8 nebo 6 let, takže jsou generace stejná. reborna, jak to tak vypadá, se bude v bahně válet a nadávat na SUB. a úchyláky z nyxu do beden a jezdit na in-lajnech a kole a lyžích ještě za 20 let v 55 nebo za 25 let do 60, tak by s tím neměl být problém.

    Ale rozhodně by reborna neměla jít do o generaci mladších mužů = 18 - 20 letých. Dokonce ani 22 letých - existují i 14/15 leté matky, takže i to je o generaci mladších. A ti by ji opravdu jen chtěli využít, měli ji jako tu Stifflerku.

    Dokonce asi ani do toho nějakého 24 letého Avatara (off nyx), i když rozdíl je 11 nebo 12 let jen, ale v Africe ženy rodí i ve 12 letech a někdo by tak mohl poukazovat na to, že by si 24 letý vzal o generaci starší rebornu a nebude to možná klapat. Jen tu asi někdo nepochopil, že reborna z jejího úhlu pohledu těmi ,,koloušky k sežrání" myslela 26-33 leté muže.

    Rozmezí tedy od minimálně 26 let do 43 let asi (jako byl ten její bývalý snoubenec, co ještě nebyl o generaci starší, ale jen o 6 nebo 7 let, ale stejně ten reborní výlev v opilosti nějak nezvládal, i když se s ní tedy rozešel až před svatbou o rok poté, kvůli její ztrátě práce a bytu a PMS, jestli to správně chápu). Když už si tak hezky radíte.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    diagnoza cislo 23 :D

    +1000 prispevu od me posledni navstevy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam