• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RRELOADED: Takže ty's byla pro své "epizodky" už i na policii - kam by tě nezvali, pokud by to ty náznaky nesplňovalo - a pořád ti nepřijde vhodné si na ty psychiatrii zavolat?
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX: Takže REBORNA tu reagovala na nějaký příspěvky Sharkie a pak SNOWWHITE a tvýho varování si zatím evidentně nevšimla!

    A když už, tak má mít bana do týhle diskuse a SUBVERSION Rebornu a Reborna SUBVERSION v ignore...

    Tohle nebyl rasismus, byla to reakce na BENNY_ ho, sice v návaznosti na příspěvek SUB., že R. tancovala na nějaký akci s Indem, ale evidntně nic, co by patřilo SUBVERSION, která v tom příspěvku sice figuruje, ale ten příspěvek není pro ní, ale v rekaci na BENNY_ ho

    Rasistickýho na něm nic není, je spíš z části humorný, a není na něm nic, proč by měla SUBVERSION Rebornu popotahovat na policii pro údajný rasismus..

    Cl Z. je CLOWNZEPPA, co vloni posílal Reborně fotky se psem do pošty, ale pak si tu z ní dělal s ostatními legraci a Reborně něco cpal a nadával, jako první.. a tohle bylo de facto pro ostatní a vůbec ne pro SUBVERSION:

    REBORNA:


    Reborna, jak se zdá, na SUBVERSION nereagovala už vůbec a psala jen BENNY_ mu nějaký paradoxy a sarkasmy a dost jí nakrklo, že se do toho SUBVERSION opět montovala a ještě ji udala a popotahovala na policii pro údajný rasismus jen kvůli tomuhle:

    REBORNA:



    A psala odpověď SNOWWHITE a tak si zatím varování a tvýho příspěvku evidentně vůbec NEVŠIMLA!!

    a KONČILO TO TU za ni tím, že napsala SUBVERSION, že je piča pičatá, co nemá chodit na akci, aby jí tam nepřipomínala nyx a nekazila náladu, pak odešla při jejím posledním přihlášení ve STŘEDU na tu párty, tam se normálně bavila a pak už sem ani nepsala a pak až dostala náhle z ničeho nic bana na celej systém a nemohla se dostat do pošty, a to aniž by sem cokoli psala dalšího, se sem nemohla náhle už dostat.

    a TVÝHO VAROVÁNÍ SI VŠIMLA AŽ POTOM z účtu jinýho!


    Tak laskavě zprovozněte její účet a poštu, ať si může dát do ignoru NAVARU a BENNY_ ho nebo nějaký zločionce a třebas i SUBVERSION a SNOWWHIE a dejte jí bana do týhle diskuse.

    Nebo pak případně do dalších podle potřeby adminů diskusí.

    Protože jak se tak zdá, ne že SUBVERSION nezajímá Reborna a její příspěvky, a to rádoby rasistický, ale naopak ve skutečnosti to Rebornu už SUBVERSION, co jí už nemůže nijak pomoci s jejím bývalým snoubencem nebo spíš škodit při seznamování, už REBORNu vůbec nezajímá, ani její ,,nation" a nereaogovala tímhle příspěvkem vlastně na ni, ani rasisticky, ani jinak:

    REBORNA:


    Tak laskavě zprovozněte její účet a poštu, ať si může dát do ignoru kohokoli, jít do pošty a mít pozvánky na akce nebo se seznamovat a není jen zavřená v týhle diskusi.

    Předem díky!




    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    REBORNA přišla den PŘEDTÍM Z POLICIE, jak tu psala, z policie, kam byla udána pro její údajný rasismus, což je nesmysl a pak to tu další dva dny vysvětlovala, že příspěvek nebyl rasistický....

    Zřejmě zachytila poznámku otravný a na Rebornu už po několikáté útočící SUBVERSION o nějakym banu, co ji chtěla SUBVERSION na základě tohoto údajně rasistickýho příspěvku zařídit, protože ho vůbec nepochopila, že nepatřil jí, tedy SUBVERSION, ale jako odpověď BENNY_ mu.

    A chápala to jako hrozící ban do týhle diskuse, což by jí asi nevadilo a bylo spíše vysvobozením, i když jí tu několik IDs psal vloni, že maj radši s NAVAROU oba zůstat výhradně v týhle diskusi a neprojevovat se jinde, což ona neznámo proč dodržela...

    A psala ten den a dva dny po příchodu z policie odpověď SHARKIE a pak SNOWWHITE a tak si zatím varování a tvýho příspěvku evidentně vůbec NEVŠIMLA!!

    A údajně rasistický příspěvek v reakci na SUBVERSION a párty byl toto:

    REBORNA:
    SUBVERSION:

    Reagovala tím příspěvkem REBORNA: na BENNY_ ho, jeho příspěvek, že reborně nechtěl údajně dát na párty ani ,,negr" a nereagovala tím příspěvkem vůbec na SUBVBERISON, která sem něco o párty psala neznámo proč a která nebo někdo jinej REBORNU kvůli tomu příspěvku udala A POPOTAHOVALA na policii pro její údajný rasismus.

    REBORNA:

    Takže REBORNA se tu k tomu vyjádřila a pak si psala se SHARKIE O POŘIOVÁNÍ DĚTÍ A JEŠTĚ musela reagovat na SNOWWHITE, co se do toho montovala a reagovala a to ve spěchu, a tak si varování a tvýho příspěvku asi a evidentně vůbec NEVŠIMLA!!

    A za to, že SUBVERSION považovala příspěvek REBORNY za rasistický REBORNA:, kterej byl reakcí na BENNY_ ho příspěvek, že reborně nechtěl údajně dát na párty ani ,,negr" , že SUBVERSION ho považovala za rasistický a udala ji na policii, považovala za rasistický ať už schválně nebo opravdu, za to reborna nemůže...

    Zdá se, že tu na SUBVERSION na její přání už nereagovala a psala BENNY_ mu a pak jen Sharkie a SNOWWHITE...nikoli SUBVERSION.

    A psala odpověď SNOWWHITE a tak si zatím varování a tvýho příspěvku evidentně vůbec NEVŠIMLA!!

    a KONČILO TO TU za ni tím, že napsala SUBVERSION, že je piča pičatá, co nemá chodit na akci, odešla při jejím posledním přihlášení na tu párty, tam se normálně bavila a pak už sem ani nepsala a pak až dostala náhle z ničeho nic bana na celej systém, a to aniž by sem cokoli psala dalšího, se sem nemohla náhle už dostat.


    Tak laskavě zprovozněte její účet a poštu, ať si může dát do ignoru NAVARU a BENNY_ ho a třebas i SUBVERSION a SNOWWHIE a dejte jí bana do týhle diskuse.

    Nebo pak případně do dalších podle potřeby adminů diskusí.


    Předem díky!





    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    Vona totiž Reborna i přesto, že je ing., bude buď natvrdlá nebo viděla na firemním PC tehdy při práci v menším okně pro nyx, zřejmě jen část příspěvku, kterej jí tu od někoho opakovaně CYKLICKY chodil ..

    .. měla to asi taky v malym okně na PC při práci a NE na tom firmením smrtphonu, jak psala... tak si toho všimla asi později... a pak už byla i kvůli tomu bez práce a měla asi víc času se v tom šťourat...

    Ale i přes evidentní zpomalenost a její přitroublost to nepotrvá dlouho...

    ..a když jí tu CLOWNZEPPA psal něco s ME TOO a pak dával obrázky s jejím rozkopnutím PC s následnym odletem na jinou planetu...

    ...je otázka, kdy se to Reborně pospojuje... to ME TOO..

    a VYMYSLÍ TŘEBA místo typů pro seznamování spíš, když už je po tom nechtěnym ME TOO coming outu, spíš TAKOVEJ UŽ MOŽNÁ I ZÁBAVNEJ A HUMORNEJ PRANK jako bylo ,,HUMORNÝM PRANKEM" její napadení a znásilnění, TAK VYMYSLÍ NĚJAKEJ pro změnu ona.. TŘEBA PRANK:



    I was found on the party and drugged and raped, nobody helped me with that in the Czech Republic and the czech police?!! - ACAB!, please help with legislative and law support and help me on :





    Anebo má jiný starosti.

    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    RRELOADED: *čtení

    to tedy k tomu reakčnímu času...
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    JENDAZCB: Někdo třeba taky dělá při tom sezení a psaní na nyx mezitim i něco jinýho - třeba vaří čaj a uklízí na lince.

    Někdo třeba zase něco jinýho.

    Někdo zase tady dělá něco jinýho:



    Někdo jinej zase u psaní na nyx nebo jeho čtění dělá zase něco jinýho, že jo, různě:





    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    RRELOADED: Píše někdo, kdo dle vyhledávání na uživatele napsal už pres 20 OT do diskuze, kde je v záhlaví napsaný jako poslední věta "Seriózní diskuze." ? Jinak reakční čas 10 minut na přečtení nějakého posledního příspěvku není zrovna zázrak.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    RRELOADED: a proc to konecne neudelas?
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    JENDAZCB: Nějaký typy pro seznamování?? Co doporučuješ?! Já třeba prostřelit si hlavu.


    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    jo, dal sis, ať jsi kdo jsi, skoro půlhodinu pauzu (mezi 0:30 a 1. hodinou). a co dál?
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    RRELOADED:

    To nejsou ,,PRASATA", ZUULUU, jak jsi jim tu psala!

    To jsou nebezpečný ZLOČINCI !

    A ať už Rebornu sebevíc zajímal v celý marnosti na rady ostatních, neřešit nebo řešit už jen to, co se dalo řešit, takže podle ní už jen její profil a kdo do něj neoprávněně lezl a obtěžoval a urážel ji tu už dávno po jejím napadení a došlo jí proč, stejně to nebylo nic, s čím by si poradila chudák sama nebo jiné ženy z nyxu, co sem dávaj fotky nebo ženy ze seznamek jako slečna Lucie...

    To není nic pro rebornu a co by mohla nebo měla řešit reborna, ta rozumí s její VŠ leda tak, jak tu psali, jen olizování housek nebo překladům o EU legislativě čokolád a dalších pitchovin...takže KDYŽ CHTĚLA ŘEŠIT ÚPLNĚ JINDE UŽ JEN SVŮJ PROFIL, tak jako tak to dřív nebo pozděj musel za ní jinde převzít někdo, kdo si poradí s tím problémem komplexně a reborna a její profil, kterej chtěla řešit, je mu ukradenej...takže reborně nepomohl, spíš naopak, sorry jako...



    kriminální policie praha 5 - Hledat Googlem
    https://www.google.cz/...&source=lmns&hl=cs&sa=X&ved=2ahUKEwjMpNHHiZzsAhVRr6QKHcrrC7cQ_AUoAHoECAEQAA


    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    NESKUTEČNÁ TOUHA mít pořád poslední příspěvek, že?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    princezna Rebornie. odsouzena k vecnemu prepisovani. trest bozi.
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    GRANTORINO:
    RRELOADED:

    Sice dostaneš více odpovědí i přes použití náhledu (asi tak 10 a to by stačilo..).

    Každopádně asi chápeš, že nebýt tohohle auditka na nyxu a několika grázlů z něj, že by k reborninu napadení drogama a znásilnění vůbec nedošlo ..a že ať už na nějakou terapii Reborna potřebuje nebo ne, že primárně je nutno rešit příčinu, tedy to znásilnění a ty, co ho naplánovali a toho, kdo to udělal a mohl by znovu...

    ...takže tou příčinou není Reborna, co sem něco napsala a jinam dala svou fotku, ani tou příčnou není ta párty, na kterou jela a na nyxu se přihlásila k účasti na ní, ta párty, kde se stalo její zdrogování a znásilnění...

    Tou prapůvodní příčinou toho znásilnění a tý následně možná nutný potenciální terapie a co by se mělo řešit jako první, aby vůbec Reborna ani žádná jiná z nyxu na žádnou terapii nemusela a znásilněná nebyla, JSOU TI, CO TU TA ZNÁSILNĚNÍ DOMLOUVAJ, aby to nedělali....a Reborně nic nepsali .. nebo aby tu pokud možno vůbec nebyli...

    Takže Rebornu asi, když už jí i to připravilo o práci a pak jí to vše došlo, jak to bylo a úplně se složila a ještě jí pošlo morčátko, při pláči a šoku a po zjištění, že když má bundu, ale nemá v ruce papír z vyšetření, že jí s tim už nikdo a asi ani kriminálka nepomůže, PŘEPADLO ( i přes její částečně NE sobeckou, ale zejména o sebe se starající, výhradně o sebe a její vztah nebo O potenciáního náhradního snoubence a manžela), přepadlo ASI NĚJAKÝ CHVILKOVÝ SAMARITÁNSTVÍ, ŽE UDĚLÁ ASI PREVENTIVNÍ TERAPII OSTATNÍM ŽENÁM Z NYXU...

    ...A TO NE AŽ PO JEJICH NAHOZENÍ SEXY FOTEČEK A PAK JEJICH DOHLEDÁNÍ GRÁZLY Z NYXU A ZNÁSILNĚNÍ A TŘEBA NAFOCENÍ A VYSTAVENÍ FOTEK JEJICH ZHMOŽDĚNÝCH ZNÁSILNĚNÝCH TĚL NA INTERNET...

    ...ALE TERAPII PREVENTIVNÍ....

    Protože paralelně s tímto auditkem tu, jak r. psala, přes TE. a její příspěvky, našla R. auditko, KDE BYLO o napadení TE., kterýmu se TE. údajně ubránila a to auditko na nyxu se jmenuje ,,znásilnění":

    Takže na jedný straně si tu pičky z nyxu vypisujou o znásilnění a mezi tím i jedna O TOM, JAK BYLA NA PÁRTY A TAM JI ZDROGOVAL A ZNÁSILNIL NĚJAKEJ S FOŤÁKEM NA KRKU...

    ...pak v dalším auditku je někdo z týhle diskuse, kdo zná ty, co tu perma útočili na Rebornu, a ten má na krku zrcadlovku a jezdí na stejný akce, na který krom dalších tří hudebních scén jezdí jako ,,náhodou" i Reborna...

    ...a pak tady na Rebornu někdo domluví jen tak ,,náhodou" znásilnění...a pak v jinym auditku z toho maj srandu...

    ...a úplně nezávisle na tom paralelně zase SYPOU jako ,,náhodou" DO AUDITKA ,,ZNÁSILNĚNÍ" DALŠÍ HOLKY STORIES O TOM, jak je ,,jen tak náhodou" někdo na nějaký akci, co visela i na nyxu, ZDROGOVAL A ZNÁSILNIL...

    ...takže Rebornu možná, když se dopídila, co se jí stalo...přepadlo ASI NĚJAKÝ CHVILKOVÝ SAMARITÁNSTVÍ, ŽE UDĚLÁ ASI PREVENTIVNÍ TERAPII OSTATNÍM ŽENÁM Z NYXU...

    ...A TO NE AŽ PO JEJICH NAHOZENÍ SEXY FOTEČEK A PAK JEJICH DOHLEDÁNÍ GRÁZLY Z NYXU A ZNÁSILNĚNÍ A TŘEBA NAFOCENÍ A VYSTAVENÍ FOTEK JEJICH ZHMOŽDĚNÝCH ZNÁSILNĚNÝCH TĚL NA INTERNET...

    ...ALE TERAPII PREVENTIVNÍ....


    ....ABY SE TO ZNÁSILNĚNÍ TĚM ŽENÁM NA NYXU a přes nyx VŮBEC NESTALO, ,,kult falusů" nebo spíš sobeckejch zrůdnejch dementů netahal na rande pomocí nějakých obtloustlých ženáčů ani slečnu Lucii, co chce latináře a nedávali pak její fotky z rande na net...

    ...ani nedohledával ženy z nyxu a nedával je znásilnit nebo zdrogovat a znásilnit...

    Takže NE terapie po znásilnění (HNUSÁKY A SOBECKÝMI DEVIANTY Z NYXU, který obtěžujou ženy, co by se chtěli na seznamce nebo i tady seznámit), ALE SPÍŠ PREVENCE PLÁNOVÁNÍ TĚCH ZNÁSILNĚNÍ TĚMI TADY, prevence těch znásilnění přes nyx JAKO TAKOVÁ!

    Ty chytrá!

    Reborna totiž asi při pídění se po tom, co se jí vlastně stalo, narazila asi i na článek:

    sorry, nebude to přesně, ale odkaz najdu časem:


    ŽENY, POZOR NA NOVÝ FENOMÉN ZNÁSILNĚNÍ: MUŽI SI PO INTERENTU RADÍ, JAK TO UDĚLAT ,,SPRÁVNĚ" A BEZTRESTNĚ.


    Takže jsou chvíle, kdy to poslední, co přišlo asi Reborně nutný tu řešit, byly její stories s kolouši ze seznamky nebo co je on topic nebo OT!

    Ale pak se děsně naštvala i na SUB., co se tu do ní navážela společně s nějakým grázlem a tak jela stylem: ,,Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá."

    A vystřihla tu solidně xenofobní příspěvek a tak má kvůli nějaký dětnatý přistěhovalkyni místo omluvy a odškodnění ban, ale ten příspěvek NEBYL V ROZPORU S PRAVIDLY NYXU A XENOFOBIE A že R. nebo jeden z jejích rodičů nemá rád Rusy, není ilegální ani v rozporu s užíváním nyxu...a SUB. si ji mohla dát do ignore a nepsat jí a vše by bylo mezi nima dvěma už časem lepší.



    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    GRANTORINO:

    Až na to, že Reborna tu od začátku o seznamování a krachu jejího předchozího vztahu těsně před svatbou a proč je sama, napsala, a to jen proto, že se jí tu ptali a navážel se tu do ní někdo, tak o tom psala, ale pak zase psala o seznamování a seznamce, poctivě psala. A byla v tématu.

    Pak taky tu byla mimo téma, že chtěla buď zachránit ten vztah přes známý a i proto došlo na téma s jejím bývalým, ale spíš se chtěla nad tím tehdy zamyslet a ještě attention whore nebyla, to leda až pak na podzim chvíli po příspěvku SUB., ale pak se vrátila k tématu a asi si nepřála, aby tu někdo před chlapama s úzkými nosy a bez dětí nebo před chlapy z akcí z ní někdo dělal před lidmi z nyxu blázna a čím víc reagovala, že jí práce šla a že šlo o její ztrátu a jen o PMS a dojmy jejího otce, co ji ani neviděl a jen o tahanici o peníze z bytu, tím víc přitahla otravný trolly a tady to pak slízla od týpka, co jí původně posílal fotky do pošty, ale pak tady taky ubližoval a když jen chtěla holky varovat se znásilněním (protože i ty jezděj na akce a něktrý maj na nyxu nahý fotky) a ještě ani netušila, že byla fakt nejen opilá, ale i zdrogovaná a že to domluvil někdo z nyxu a z týhle diskuse,

    takže i ON, i když jí posílal fotky do pošty a zastávao se jí, jí pak posílal sprostý obrázky a narážksy na její znásilnění a podílel se na jejím týrání a když jí došlo to znásilnění a jak to bylo, tak společně s dalšími, co ji tu obtěžovali, i když to bylo vzájemný, i na smrti jejího ročního morčete... .... po jejím napadení tu totiž předtím jela více téma s bytem, v čemž její bývalý snoubenec jen figuroval jako součást příběhu o ní a to anonymně, tedy Reborna si to myslela, že už anonymně, když většinu IDs tu ani neznala a oni ji, a nechtěla před potenciálními nápadníky působit špatně a odrážela nebo ignorovala útoky na sebe i nějaký krávoviny o její údajně špatný psychice, co tu cpal nějakej z těch grázlů, co ji dali napadnout, jí i ostatním i reborniným potenciálním nápadníkům, tak mu psala, ať už toho nechá a dál byla v tématu...ale on tu byl pořád a pořád sem za ní lezl a psal jí a tak i všem jejím potenciálním nápadníkům, co by pak třeba , kdyby jí to nevyšlo na seznamce, chtěla ve fotkách na nyxu nebo ty z nyxu, co potkává osobně na parties nebo na kole hledat a podle nosů si je vybírat a začít oslovovat, ale on jí i jim tu pořád něco psal o nějaký její psychice a obtěžoval, i když ji ani nezná, ať už tu už skoro půl roku po tom, co jí tu dali napadnout, on dělal cokoli ...

    ...o bytě to tu bylo celkově kvůli jejímu tatínkovi, co ji ani neviděl, ale posílal by na nějaký léčby a toho se chytl člověk, co ji dal najít, zdrogovat a znásilnit a zneužil této informace o tom, co cpal tatínek Reborně, ale Reborna nejdříve solidně usměrnila jeho a pak i sexuální loudili, co ženy, co na seznamce hledají partnera na sestěhování, chtěj jen uhnat do postele, tak i proto se tu nadále řešili nemovitosti...

    ...nejen kvůli reborninu rozchodu nebo znásilnění, kdy odrážela kraviny a záměrně předstíraný pochybnosti o její psychice od pachatelů jejího napadení, a nic netuše tu vysvětlovala, že nešlo s jejím tatínkem o její psychiku, ale o to, že od něj chtěla ty peníze z prodeje jejího bytu, tedy že šlo o BYT, tak proto to psala, ale i proto se tu řešil byt, aby bylo jasný, že výsledkem seznamky má být hlavně společný bydlení a taky pak miminko....

    + PS: Reborně není 15 nebo 25, aby spolu-bydlela s kámoškou tedy v jejím případě spíš kámošem nebo známým z párty, nebo s nějakýma ženskýma z auditka spolubydlení, Reborna se má vdát a měla tu mít svuj byt!!! A má z toho dostat peníze na jinej!!... a i kdyby, až by přišel k rozumu frajer tý Reborniny potenciální spolubydlící a sestěhoval se s ní, tak by zase Reborna se musela stěhovat... nebo když je Reborna pohledná, tak by třeba náhradního manžela našla a pak by měla smůlu ta její spolubydlící a byla na Rebornu naštvaná...takže ani rozumný rady jak má řešit situaci, co jí způsobil snoubenec a fotr tu nebyly!!

    Je jasný, že reborna má hledat chlapa, se kterým bude bydlet a její fotr jí má navalit její peníze, že byt nebyl jen jeho, tedy až na jho 350 tis. nebyl jeho vůbec, takže reborna má bydlet pak s nějakým, kterýho teď hledá a spolubydlet s ním a nic jinýho!

    Ale tady nějaký dema a kravky rozebírali její kamarádství a nějaký párty, přitom je jasný, že Reborna pár týpku, se ktrýma mohla pokecat má a má na žvanění maminku, ale to s kým bude bydlet nepomůže, protože ona má mít náhradního manžela a dítě a bydlet s ním, nic jinýho!!

    Ten, KDO MÁ BEJT NA TERAPII, není Rebrona.

    Ten kdo v diskusi o seznamování naplánoval její napadení a pak jí tu kvůli tomu psal OTčka s nějakýma psychikama, nebyla Reborna.

    Ten, KDO MÁ BEJT NA TERAPII a ne na nyxu, jsou ti, co to tu domluvili a ten keťák, co znásilnil Rebornu a to na terapii v kriminále......




    ..a holky sem mohly dál bezpečně dávat fotky a Reborna ne a mohla dál vesele chatovat o seznamce a sexuálních loudilech ze seznamky dál, nebejt jich, těch grázlů nebo nějakých tří otravných ženštin...z nichž dvě jsou stejně zadaný ana seznamce nejsou a jedna jen kdysi dávno s rebornou se viděla na škole a to asi před 14 lety.... a pokud se tu chtěla seznámit, tak se neměla do Reborny ani jejích známých navážet a hledět si svýho a maximálně jí tak na něco upozornit v poště, pokud by se to týkalo něčeho, co ona ví a Reborna netušila o jejím znásilnění..a jinak sem neměla psát Reborně a jejím vztahu nic, když o tom, jak to měla doma Reborna s tím jejím a jaká na něj byla a jaká by byla na někoho dalšího, kdo by ji třeba podpořil při ztrátě práce a to i v PMS víc a kdo třeba nemá tátu na Moravě a je z Prahy, o tom, jaká Reborna by na něj byla, věděla TE. houbelec...


    A s nim na tý terapii i N. a ne tu psát Reborně a otravovat jí, takže na terapii pro devianty nebo v krimu má bejt on... ne Reborna... a bana má mít on.

    Ale tady jsme na nyxu...mezi chlapama a taky nějekejma sviněma .. tak je to naopak.
    JSME TU NA NYXU A MEZI SVINĚMA, co tu schválně vše zkreslovali a ještě Rebornu poštvali proti známým a nějaký dětnantý přistěhovalkyni, co byla otravovat Rebornu v týhle diskusi, ale jinak byla předtím reborně volná a reborna ani neznala její ID..takže oni měli mít bana, že rebornu dali napadnout a kazili tu ještě její vztahy se známými nebo i nějakou přistěhovalkyní, na kterou reborna do tý doby byla po cestě z Ovy hodná a jinak si jí nevšímala, před započetím této diskuse a napadením reborny VŮBEC... ALE JSME NA NYXU, tak je to naopak...bana nemá grázl, co má sedět v kriminále, ale ona.


    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Uvedomujes si, ze uz tu ten 1 prispevok prepisujes dokola viac jak hodinu?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    RRELOADED: keťák, co znásilnil Rebornu a to na terapii v kriminále...

    tys byla v kriminale na terapii kde te znasilnil nejakej pan Ketak?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    RRELOADED: pokud je mi znamo, tak ty se ale v klubech neseznamujes. ty se tam vykalis, valis se tam po zemi, rves na cizi lidi, nadavas hudbe, obtezujes DJe, a obcas te nekdo musi vyvest ven nebo te jinak zpacifikovat.
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    SHARKIE: Reborna dává náhled, ale stejně to nedá dobře ani na po desátý... a koloušky?? ..kluby budou min 14 dní zcela zavřený, SK kolouško.





    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Neprepisovat tie prispevky 10x, to by bolo volneho casu na hladanie kolouska...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam