• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:
    NAVARA:

    ,,ta záplava textu byla od tebe, tak si nestěžuj…"

    ...po příchodu z policie a pak už byla ta záplava jen vysvětlení Sharkie, proč chce Reborna děti...

    No to bude asi tím, že je to diskuse a tu tvoří texty.... naopak to potvrzuje stížnost, že před banem na server to varování uživatelé nemají DOSTAT OD NYXE DO ZÁPLAVY TEXTU, ALE DO POŠTY, ABY TO BLIKALO A MOHLI SE TOMU PŘIZPŮSOBIT A NĚJAK NA TO ZAREAGOVAT...

    Takže pokud by REBORNA DOSTALA BANA do týhle diskuse, že jsi ty s naplánováním její znásilnění nebo ona pak po něm mimo téma, tak si tu pak může najít od NYXe to poprošení o zklidnění a pak by si zažádala o obnovení přístupu.


    Pokud se má ale jednat o zákaz na celej server, TAK TO SE MÁ ZASLAT PŘECI NE MEZI ZÁPLAVU TEXTU, ALE DO POŠTY A S DŮVODEM.

    a počkat na reakci pár dní a pak zabanovat, pokud by ten člověk dělal, co nemá.

    Ale NYX nepsal NIC O BANU A KAM BUDE A PROČ A TAK ASI NEMOHLA SI TOHO REBORNA VŠIMNOUT A NEDĚLAT, CO NEMÁ, KDYŽ ANI NEVÍ, CO UDĚLALA, ČÍM BY ZÁVAŽNĚ PORUŠILA UŽIVATELSKÉ PODMÍNKY SERVERU.



    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RRELOADED: ta záplava textu byla od tebe, tak si nestěžuj…
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ve skutecnosti se jedna o celosvetove zidozednarske spiknuti s jedinym cilem - donutit jednu normalni pohodovou sportovni holku se kterou by chtel byt kazdy aby ze sebe udelala nesnesitelnou porouchanou dylinu a prekazit ji veskere pokusy o seznameni se s nositelem nosu a bytu. a evidentne se to dari!
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    ARMADA:

    ,,sám nyx ji varoval" - ne nevaroval...byl tu v hromadě textu nějakej příspěvek o zklidnění, kterýho si zřejmě všimla až dopsala Sharkie a SNOWWHITE A AŽ DRUHEJ DEN...

    ,,hromada lidí upozorňovala, že tohle je internetová seznamka.." - NENÍ A I KDYBY, postup by byl takovej, že by jí to napsal admin nebo NYX A DALI JÍ BANA DO TÝHLE DISKUSE...

    Ale to Reborna e držela ještě v zimě tématu a naopak ona psala N. a spol., ať řeší seznamky a nechají kravin o psychikách, že už se to tu probralo.


    Po čtvrté: NYX napsal nějakej příspěvek o zklidnění evidn)entně rozrušený REBORNě, co si toho příspěvku zatím vůbec nevšimla a to proto, že tu vysvětlovala po příchodu z policie nějakej rádoby rasistickej příspěvek, co nebyl rasistickej vůbec... A TO ZE SLUŠNOSTI VŮČI SUBVERSION, a pak si tu už psala za už za ignorace zločinných nebo trollících ID už jen dovětek se Sharkie o tom, že a proč chce dítě a docela už hezky a ne zle a jen to samý napsala SNOWWHITE a ne ve zlym a na SUB. nereagovala a mezi těmi příspěvky si příspvku NYXe vůbec nevšimla.

    Navíc ten byl o nějakym zklidnění a i kdyby, měla dostat bana do týhle diskuse a NE BEZ VAROVÁNÍ NA CELEJ SERVER A KE SVÝM DATŮM A POŠTĚ!

    Vidíš někde varování o banu na celej server od NYXe nebo jeho důvodu?!

    Jako co REBORNA KDE PODLE TEBE PORUŠILA Z UŽIVATELSKÝCH PODMÍNEK A TADY V TÝHLE DISKUSI??!

    A proč by měla mít zamezenej přístup k účtu?!!

    a PRO ÚPLNOST:

    ,,že tohle je internetová seznamka.." - TAK TO PIŠ HLAVNĚ SUBVERSION, CO JE ZADANÁ A MÁ MIMINO A OBTĚŽOVALA TU SPÍŠE ONA SINLGE REBORNU A NE JAKO JEDINÁ.

    Rebornu napadli, SUB. to pak už určitě věděla co a jak a přesto se tu po Reborně vozila, jako ženská, nechutný,


    ,,že tohle je internetová seznamka.." - ne, není, tady si máme psát o tom, co máme a na seznamce na porfilu a zážitcích z ní to REBORNA vloni dělala a v tématu byla...

    pak to tu jelo stylem od července: Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá..stylem: píšeš mi? Fajn, tak já ti tedy odpovím. A ti i na trolly a toho jednoho grázla...

    Ale REBORNA nic neudělala, její příspěvek rasistický nebyl a pak jen byla docela naštvaná na SUBVERSION ŽE SI MYSLELA, že na policii za údajný nabádání k rasovým útokům kvůli úplně nevinnýmu příspěvku, ji udala ONA.

    Takže ani rasismus a jen pak jeden natvanej příspěvek v opilosti a to ubrečený reborny a ten další ani nebyl adresovanej SUBVERSION, tak si ho nemá všímat a přestat otravovat Rebornu jako první...

    V diskusi o seznamování, když SUB. je zadaná a má mimino.

    Pak by BENNY_ přestal psát reborně a o SUB., že je blbá Ukrajinka ze scény, co dokázala mít narozdíl od Reborny mimíse, pak by byl klid.

    Myslím, že stačilo, aby NYX napsal REBORNĚ do pošty o plánovaném banu na diskusi a ona by mu napsala: ,, jo díky. Už tam nechci, budu jinde nebo nebudu psát pokud možno nic a hledět si pošty a událostí.'"

    Nebo aby NYX napsal REBORNĚ do pošty o plánovaném banu na server a ona by si hleděla pošty a JINÝCH DISKUSÍ A POKUD BY JI TAM NĚKDO OBTĚŽOVAL, a chodil za ní někdo z úchylů z týhle diskuse, tak by to řešila a hlásila NYXovi ona...

    Tak to tu FUNGOVALO TOTIŽ V MINULOSTI.





    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    RRELOADED: Sub Renču varovala předem, pak znovu sám Nyx a stejně to Renče nedocvaklo, páč je mimo realitu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    tyvle, necekal sem, ze mistni bizar jeste muze podstatne zvednout latku! :D
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    RRELOADED:
    a) xenofobni posty
    b) rasisticky kecy
    c) osocovani z trestnych cinu
    d) pomluvy
    e) tisice (doslova) OT postu
    f) psychicka nemoc
    g) jenda citron
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RRELOADED: Přines potvrzení z psychiatrické léčebny o úspěšném ukončení léčby
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:
    ARMADA:

    Můžeš mi ty vysvětlit naopak, proč myslíš a na základě čeho by měl NYX rušit REBORNĚ její účet a přístup k jejím příspěvkům, fotkám nebo do JEJÍ SCHRÁNIKY POŠTY se známými a to jen NA ZÁKLADĚ TÝHLE JEDINÝ DISKUSE A EVIDENTNÍMU NEDOROZUMĚNÍ O ÚDAJNYM RASISMU, COŽ JE BLBOST, NEBO SCHVÁLNOSTI ze strany nějaký id SUBVERSION, co sem lezla za REBORNOU a ještě se tu pak pošklebovala společně s člověkem, co to naplánoval, i jejímu znásilnění a proto šla REBORNINA psychika, zvíře a pak i vztah k SUB. a debata úplně do kopru?!!

    A to zcela bez VAROVÁNÍ DO POŠTY, kterýho by si mohla REBORNA ten den všimnout anebo JASNÝHO NAPSÁNÍ DŮVODU A UPOZORNĚNÍ, že by mohla dostat na základě něčeho a čeho zákaz na celý server, COŽ SAMOZŘEJMĚ NEMOHLA VĚDĚT A NĚJAK SE TOMU PŘIZPŮSOBIT A VČAS NA TO REAGOVAT a už sem tedy nepsat a jít do diskusí jiných nebo jen do pošty a událostí??!!

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    RRELOADED: a vy se s Rebornou nejak znate?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    RRELOADED: proč by měl někdo obnovit její účet?
    sám nyx ji varoval, hromada lidí upozorňovala, že tohle je internetová seznamka..

    raději s Rebornou tuhle odpověď proberte v soukromí. třeba na něco přijdete
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    ARMADA: PROČ CO Z TOHO?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    RRELOADED: jsi zadana, takze ten negr co jsem rekla se nepocita!!
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    RRELOADED: proč?
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    Snad se vyjadřuji jasně a obnovíte REBORNĚ ÚČET A ZAKÁŽETE VSTUP JEN DO TÉTO DISKUSE:


    NYX:

    SUBVERSION:

    Správný a férový přístup serveru ke znásilnění:

    9
    Do your part to get rid of rape culture. This is important for women, but it may be even more important for men. Preventing potential rapes ultimately depends on educating people on rape and taking a stand against it.

    Even when it's just you and the guys (+and woman: SUBVERSION!!), don't say degrading things about women or make jokes about rape. When men see other men empathizing with women, they may be more likely to do the same themselves.[16]

    zdroj:

    How to Prevent a Potential Rape (with Pictures) - wikiHow
    https://www.wikihow.com/Prevent-a-Potential-Rape


    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:
    SUBVERSION:

    ,,Ze je nemocná je jasné, nicméně proč ji tu máme věčně tolerovat s ksenofobnima kecma o "negrech", "bijte turisty" a jinými srackama - nechápu. "

    Milá SUBVERSION, ať tu příspěvek a to vtipnou parafrázi před vstupem do turisty narvaného klubu: ,,Bij turistu do hlavy." nechápavě zkresluješ, jak chceš a i když SICE TO TU NABRALO PO ÚTOKU NA REBORNU A KDYŽ TO ZJISTILA v březnu snad vše PRAPODIVNÝ OT SMĚR, ale předně:

    TEBE NEMUSÍ ZAJÍMAT, CO SI TU V TÉTO DISKUSI PÍŠEME, TY JSI přeci ZADANÁ!!, MÁŠ MIMINO!! , SNOWWHITE je zadaná taky, a myslím, že jsi to celou dobu od podzimu, kdy byla REBORNA V TÉMATU, spíš ty a spol., co NEmá v této diskusi o seznamování a zážitcích a zkušnostech ze seznamek, primárně CO DĚLAT ANI TADY BÝT (A TO POKUD MOŽNO, ALE TO UŽ SE VRÁTIT NEDÁ, už od listopadu, kdy byla REBORNA ještě zaměstnána A SPOKOJENĚ na velíně v práci) ji obtěžovat svými dojmy o cestě z OVY A DÁVAT JEJÍM POTENCIÁLNÍM NÁPADNÍKŮM NA NI TAKOVÝTO ( tehdy podle mě z její strany od tebe naprosto nevyžádaný) feedback

    To vskutku nepůsobilo jako inzerát na pomoc REBORNĚ k návratu jejího snoubence nebo seznamování s dalšími muži z nyxu!

    ,,Jak rozvije teorie že za všechny její problémy můžou cizinci a pak si ještě třeba bere do huby moje dítě? WTF?" - nic takového tu Reborna nepsala a ribjony a byty pro ,,negra a robjony" nemyslela tvoje dítě, ale spíš parafrázovala něčí politiku.


    ,,,,Ze je nemocná je jasné" - NE, NENÍ NEMOCNÁ REBORNA, ALE TY A TO VELMI VÁŽNĚ.

    A zdá se, že Reborny poznámky na tebe a tvůj původ budou mít totiž třeba i jinou příčinu:

    Ty jsi možná z Ruska, ale my jsme součástí ZÁPADNÍ A RÁDOBY CIVILIZOVANÉ KULTŮRY, kde se lidi znásilnění nebo jeho obětem nevysmívají a nebo KDYŽ NA TO PŘÍJDOU až později na to (a to ještě společně s pachateli) pak alespoň nereagují a distancují se od toho.

    A správný postoj k oběti tohoto trestnýho činu a nebo všemu kolem toho, je tento... zavržení a distanc a NE TO , CO JSI TU PŘEDVÁDĚLA směrem k reborně a celé věci TY!

    Jsi duševně NEMOCNÁ A TO VLMI VÁŽNĚ, ale nejsi v tom tady sama... a bohužel ani tvuj ruský původ a celkově jiný přístup k tragickým realistickým příhodám ostatních, tě neomlouvá, i když REBORNA jasně vyjádřila distanc a nechtěla kontakt ona s tebou.

    A je na serveru, jaký postoj k napadání žen ze serveru a diskuse zaujme a chce zaujímat a komu a čemu dá přednost:


    9
    Do your part to get rid of rape culture. This is important for women, but it may be even more important for men. Preventing potential rapes ultimately depends on educating people on rape and taking a stand against it. Even when it's just you and the guys, don't say degrading things about women or make jokes about rape. When men see other men empathizing with women, they may be more likely to do the same themselves.[16]

    zdroj:

    How to Prevent a Potential Rape (with Pictures) - wikiHow
    https://www.wikihow.com/Prevent-a-Potential-Rape


    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SIBILLE: morcatko by melo pochopit v jake slozite situaci se Reborna nachazela. ostatne bylo to od nej dost hnusne ji tohle udelat, jen tak si bez varovani chcipnout, a nechat v tom chuderku Rebornu aniz by si ona dorekla svoje posledni slovo. nebylo to morce nahodou z nyxu?
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    RRELOADED: Pošlo jí morčátko!!! A víš proč? Páč seděla furt na nyxu a nedávala mu nažrat. Taková ona je.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    RRELOADED: a co hlasy? co na to rikaji tvoje hlasy? maji na to nejaky jasny nazor?
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    STICKYGREEN:

    Můžeš mi vysvětlit, co je na tom vtipnýho, že když Reborna někde po tom nejhorším, co prožila a trpěla a pošlo jí morčátko, viděla někde SUBVERSION, vzpomněla si na ten útok a pak ještě na nejapný poznámky nebo pošklebky SUB. nebo snad zákeřný záměrný svinstvo, ŽE JI TO ZKAZILO NA AKCI, úplně náladu a třebas i náladu se seznámit?!

    Ne, není to vtipný ani trochu.

    Ale příspvek s pičou pičatou už vtipnej byl...



    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam