• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: pane kolego, na fizlovsky porade si musime vyjasnit, jak internetovym zavislakum vysvetlit, ze id rebornu a jeji alterego fakt nebudeme resit, protoze ta neni zrala na policejni diskusi, ale nybrz na diskusi s psychiatrem...

    jako kde jsou mistni psychedelicti verozvestove? tady je ocividne co lecit a mozna by se na reborne mohlo vyzkouset, jestli skutecne psychedelika leci dusevni poruchy, jak nekteri naznacuji ...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    IANIS: když mu to někdo nahlásí, tak se to dozvěděl. tam není co řešit.
    Pokud hosting provider dojde k názoru, že je obsah protiprávní, musí jej smazat nebo jiným způsobem znepřístupnit. Naopak pokud poskytovatel vyhodnotí oznámení jako neopodstatněné, může ponechat obsah přístupný. V takovém případě však hosting provider riskuje, že pokud se dotčená osoba obrátí na soud, který dospěje k názoru, že je obsah skutečně protiprávní, bude hosting provider za obsah odpovědný.
    Odpovědnost za obsah na internetu | Právo a cloud, e-commerce
    https://pravopropodnikatele.cz/odpovednost-za-cizi-obsah/
    IANIS
    IANIS --- ---
    PALEONTOLOG: tak jak to formuluješ ty bych si asi netroufnul to říct ... ten pes je zakopanej v sousloví "dozvěděl-li se prokazatelně o protiprávní povaze obsahu" - a o tom, co už je trestný čin, může rozhodnout pouze soud na návrh státního zástupce. "protiprávní" bude asi trošku širší pojem než "trestný", a máme zde velice široké pole pro interpretaci ... stejně tak "dozvěděl-li se " - pokud nyxovi napíše soud, že to a to prohlášení je pomluva / vydírání / nebezpečné vyhrožování, je to jasné a nyx to musí sundat. ale pokud se to nyx dozví od nějakého ID páté kategorie, je to prokazatelné zjištění, že obsah má protiprávní povahu ?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    IANIS: no a co je a není protiprávní závisí v první řadě na providerovi, pokud je konflikt, tak to určí až soud
    IANIS
    IANIS --- ---
    PALEONTOLOG: Jasně, máš pravdu, já na to koukal z jiné strany. Z tohodle úhlu pohledu platí, že "Poskytovatel služeb odpovídá za obsah informací ... dozvěděl-li se prokazatelně o protiprávní povaze obsahu ukládaných informací nebo o protiprávním jednání uživatele a neprodleně neučinil veškeré kroky, které lze po něm požadovat, k odstranění nebo znepřístupnění takovýchto informací."
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    IANIS: ale to je irelevantní, jakmile se to nějak dozví, musí jednat.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    IANIS
    IANIS --- ---
    PALEONTOLOG: § 6 písm b) zákona 480/2004 o některých službách informační společnosti:

    Poskytovatelé služeb ... nejsou povinni ... aktivně vyhledávat skutečnosti a okolnosti poukazující na protiprávní obsah informace.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TEKKANNE: jsem přesvědčený, že tato tvoje formulace není pravdivá, že může dát ban, není pravdivá. on pokud provider usoudí, že obsah uživatelů nese znaky protiprávního jednání, musí jednat a obsah smazat. kdyby to neudělal, může mít problém, kdyby se někdo obrátil na soud. problém pro providera nastane i v připadě, že se uživatel žádného protiprávního jednání nedopustil a on ho zablokoval jen z libovůle a řešilo by se to soudně, například kvůli vzniklé škode po zaplacení prémiové verze a banu.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NICOLLETTE: Made my day :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Už došlo i na barevný text
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ARMADA: podle místní legendy si stačí dát inzerát na bdsm seznámení na posedu a pak si ho splést s jiným...
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    RRELOADED: Nikdo tě před svatbou neopustil :)
    SKRP09
    SKRP09 --- ---
    NICOLLETTE: Děkuji, měl jsem podobný dojem. :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SKRP09: bla.
    SKRP09
    SKRP09 --- ---
    Může, prosím, někdo v této diskusi udělat z těch dlouhých slovních polucí stručný výcuc?
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    RRELOADED:
    SUBVERSION:


    Škoda, že po a v kombinaci s tim znásilněním REBORNY už to není vtipný...

    Ale samostatně by bylo:

    REBORNA:

    ,,Snoubenec mi po 4 letech zmizel před svatbou, když jsem přišla kvůli kolegyni o manažerskou a důležitou práci konečně zase v oboru a měla z toho v PMS doma hysterák, když ten muj do mě nevhod ryl a pak jsem brečela a hysterčila a pak zase nadávala o tátových SMS o bytě , ale už byla v klidu a hodná, jela to řešit a hlídání morčete k babičce, že fotr mi psal divný SMS a dle katastru prodal muj byt, ten muj se pak nevrátil z víkendu a neměla jsem kam jít a zhroutila jsem se, nemám byt a nebudu mít asi mimíse!

    zřejmě pochopeno omylem jako: Jsem inženýrka a velitelka zeměkoule a hlavně ČR a Prahy a jsem tu doma! Už nemám bydlení ve svym městě, vyhodili mě i z Bílýho domu a měla bych ještě platit daně! A co teprve mít prachy nebo byt na mímíse! Kdo se má jako seznamovat v 35!"



    SUBVERSION (na obr. níže v mládí na svatbě a později již starší):

    ,,Milá Reborno, dělam sice v pracovní agentuře, ani nevim, cos to měla kde za práci, ale vim, že nejchytřejší chlapi si hledají psychicky vyrovnanou ženu protože vědí že život bývá někdy složitý... neměla bys mít MIMÍSE A DOBŘE TI TAK ...Pokud tě furt trápí že platíš za bydlení, zkus si třeba Bohnice, tam to budeš mít zadarmo. Třeba se z toho fakt dostaneš, moc Ti to přeji!"



    REBORNA, (o znásilnění a že je zasíláni do Bohnic kvůli tomu, nic netuše) a že snad nevěří vlastním očím!! :

    ,,Cos to řekla?!! Co si to dovoluješ ty malá ruská nevkusná píčo šermující cigárem kolem miminka!, ale to ti psát nebudu, protože se vzájemně nepomlouvám jako vy tam na tý zapastěný scéně: not my style (ale PS: a vůbec: nemluv na mě, nechoď na akce, ať tě nevidim, deportuj se a nezacláněj v mym městě a prostě: vypadni!)"







    _BENNY
    _BENNY --- ---
    RRELOADED: to jsou vsechno dobre minene rady. muzes se prosim Reborny zeptat proc se tak strasne moc brani navsteve psychologa, psychoterapeuta a psychiatra? proc se proste nenecha normalne prikurtovat?
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    Stejně by mě zajímalo, jak často se řeší banem nějaký takový žabomyší války.

    Reborna přišla kvůli kolegyni o nějakej manažerskej nebo důležitej post v oboru a měla z toho v PMS doma hysterák, když ten její do ní ryl a pak brečla a hysterčila a pak zase nadávala o SMs o bytě a ten její, co s ní žil čtvrtým rokem a asi 14 dní před tím jí řekl, že si jí vezme, jí po tomto zdrhl bez varování za otcem blíž jeho rodišti, její byt už byl jejím otcem prodanej a REBORNA tomu všemu nevěřila, pak se ten její nevrátil zhroutila se a neměla kam jít...

    Na to jí tu nějaká Ruska ze scény, co dělá zřejmě pomocnou administrativní sílu v pracovní agentuře a to zadaná a s miminem do diskuse o seznamování píše její dojmy z cesty z Ovy v roce 2016 a k rebornině stavu a jejímu hysteráku v PMS, co měla REBORNA po ztrátě nějakýho manažerskej nebo důležitý pozice konečně zase v oboru a SUB. u toho ani nebyla, mimo jiné i toto :

    ,,...nejchytřejší chlapi si hledají psychicky vyrovnanou ženu protože vědí že život bývá někdy složitý a chtějí mít jistotu že to spolu dají i kdyby bylo nejhůř.
    Mít dítě je náročný sport, znám lidi co mají deprese nebo jiné psychické poruchy a řekli si že děti vědomě nechtějí, protože by z nich vyrostli ještě větší psychopati než jsou oni. Prvních pár let jde dost o to že na prvním místě je bezpodmínečně to dítě a jeho potřeby, jinak řečeno často nemáš čas ani na sprchu, natož si dát pohodičku. Nesmíme být v tom egoisti, zkus se zamyslet co to vše obnáší a jaká je to zodpovědnost....
    Ty jsi zřejmě taky zažila něco nepříjemného někdy v dětství. Nejsem doktor, ale tvůj současný stav mi hodně připomíná Manický syndrom. Netahej do toho dítě, než se vyléčíš, bude z toho akorát průser.


    (těžko říct, co tím SUB. myslela, REBORNA SE ANI NEZEPTÁ A REAGUJE tu pak celou noc zadumaně a několikrát VE SMYSLU OPITÍ NA NĚJAKÝ PÁRTY...)

    SUB. pokračuje:
    Když se tu ptáš lidi na jejich názory (jinak nevím proč bys svůj příběh tu tolikrat psala) - (TAK KDYŽ SUB. neví, tak proč si to nezjistí a nejdříve to Reborně nenapíše s upozorněním nebo se jí nezeptá.. je zřejmé, že Reborna jen na dotazy k psychice reaguje popisem právní stránky o bytě...a zase by byla v tématu k seznamce...)

    Ale SUB. pokračuje:

    , zkus se zamyslet co ti na to radí 100% lidí: zařídit si odbornou pomoc. (tak hejtry z nyxu asi nemyslí a ani toho grázla a to je nyx, ale ona psala o lidech všeobecně a jinak krom Rebornina otce, co jí připravil po schůzce se snoubencem o byt, nikdo nic takového Reborně neradil...

    ...tak asi mohla SUB. psát reborně do pošty nebo jinak .... bylo zjevný, že REBORNA netušila, že reaguje mimo jiné i na pachatele, co spolu-domluvil její napadením protože o něčem s psychikou jí tu i kvůli němu psalo víc úplně cizích lidí, tak to vysvětlila a jela dál seznamku a byla v tématu....

    ALE TOHLE NAPSAT PŘED VÁNOCI ŽENSKÝ, CO MĚLA MÍT BYT A CHTĚLA DÍTĚ a skončit na pár let v práci a zkrácenej úvazek, ALE OPUSTIL JI náhle JEJÍ BUDOUCÍ MANŽEL A MÁ problém s bydlením, natož pak hnízdem na mimino a na konec v práci na pár let a pořízení miminka v 35 letech a má FINANČNÍ PROBLÉMY, TAK TO JE TEDY NĚCO!!!:


    Pokud tě furt trápí že platíš za bydlení, zkus si třeba Bohnice, tam to budeš mít zadarmo. Třeba se z toho fakt dostaneš, moc Ti to přeji!

    Tu bych postavila k východu z rozvodových soudních síní z fleku, aby tohle všem ženám, co přišli o muže a bydlení řikala.

    Anebo že by radši ta deportace i s mimísem??!!

    A dokonce tu už na to je i z dneška příspěvek, jen asi na jinou osobu:






    _BENNY
    _BENNY --- ---
    krabicak najizdi...
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    RRELOADED: *serveru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam