• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: me rozhodne ne. ja sem dospelej clovek a nejak si myslim, ze provozovatel internetove sluzby si muze nastavit pravidla jaka chce. to ze je nyx postavenej na tom, ze vysbira z hrnce v podstate ten nejvetsi odpad z ceskyho internetu, je vec druha. a co si budeme povidat, moc normalnich lidi tady fakt neni. napises, ze ses tlustej nymand v tilku, predseda svj a obycejnej typek s matkou ucetni a hned se tu muzou mistni dementi posrat, protoze to neni nic, co by na nyxu chteli... tady jsou preci jen vyjmecne osobnosti a tou reborna a jeji alterega jiste je.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: no právě vznáším otázku, jestli při smazání z podezření a pádné obhajobě (to se reborny netýká) provider tak nějak nepoškodí platícího uživatele, že
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: ale takovej pitomio okamura nebo vaclav klaus ml by ti vysvetlil, ze tomu tak neni...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: já zareagoval spíš na tekkanne, kolego fízle. jako si provozovatel může smazat co chce a kdy chce. haha.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: pane kolego, na fizlovsky porade si musime vyjasnit, jak internetovym zavislakum vysvetlit, ze id rebornu a jeji alterego fakt nebudeme resit, protoze ta neni zrala na policejni diskusi, ale nybrz na diskusi s psychiatrem...

    jako kde jsou mistni psychedelicti verozvestove? tady je ocividne co lecit a mozna by se na reborne mohlo vyzkouset, jestli skutecne psychedelika leci dusevni poruchy, jak nekteri naznacuji ...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    IANIS: když mu to někdo nahlásí, tak se to dozvěděl. tam není co řešit.
    Pokud hosting provider dojde k názoru, že je obsah protiprávní, musí jej smazat nebo jiným způsobem znepřístupnit. Naopak pokud poskytovatel vyhodnotí oznámení jako neopodstatněné, může ponechat obsah přístupný. V takovém případě však hosting provider riskuje, že pokud se dotčená osoba obrátí na soud, který dospěje k názoru, že je obsah skutečně protiprávní, bude hosting provider za obsah odpovědný.
    Odpovědnost za obsah na internetu | Právo a cloud, e-commerce
    https://pravopropodnikatele.cz/odpovednost-za-cizi-obsah/
    IANIS
    IANIS --- ---
    PALEONTOLOG: tak jak to formuluješ ty bych si asi netroufnul to říct ... ten pes je zakopanej v sousloví "dozvěděl-li se prokazatelně o protiprávní povaze obsahu" - a o tom, co už je trestný čin, může rozhodnout pouze soud na návrh státního zástupce. "protiprávní" bude asi trošku širší pojem než "trestný", a máme zde velice široké pole pro interpretaci ... stejně tak "dozvěděl-li se " - pokud nyxovi napíše soud, že to a to prohlášení je pomluva / vydírání / nebezpečné vyhrožování, je to jasné a nyx to musí sundat. ale pokud se to nyx dozví od nějakého ID páté kategorie, je to prokazatelné zjištění, že obsah má protiprávní povahu ?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    IANIS: no a co je a není protiprávní závisí v první řadě na providerovi, pokud je konflikt, tak to určí až soud
    IANIS
    IANIS --- ---
    PALEONTOLOG: Jasně, máš pravdu, já na to koukal z jiné strany. Z tohodle úhlu pohledu platí, že "Poskytovatel služeb odpovídá za obsah informací ... dozvěděl-li se prokazatelně o protiprávní povaze obsahu ukládaných informací nebo o protiprávním jednání uživatele a neprodleně neučinil veškeré kroky, které lze po něm požadovat, k odstranění nebo znepřístupnění takovýchto informací."
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    IANIS: ale to je irelevantní, jakmile se to nějak dozví, musí jednat.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    IANIS
    IANIS --- ---
    PALEONTOLOG: § 6 písm b) zákona 480/2004 o některých službách informační společnosti:

    Poskytovatelé služeb ... nejsou povinni ... aktivně vyhledávat skutečnosti a okolnosti poukazující na protiprávní obsah informace.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TEKKANNE: jsem přesvědčený, že tato tvoje formulace není pravdivá, že může dát ban, není pravdivá. on pokud provider usoudí, že obsah uživatelů nese znaky protiprávního jednání, musí jednat a obsah smazat. kdyby to neudělal, může mít problém, kdyby se někdo obrátil na soud. problém pro providera nastane i v připadě, že se uživatel žádného protiprávního jednání nedopustil a on ho zablokoval jen z libovůle a řešilo by se to soudně, například kvůli vzniklé škode po zaplacení prémiové verze a banu.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NICOLLETTE: Made my day :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Už došlo i na barevný text
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ARMADA: podle místní legendy si stačí dát inzerát na bdsm seznámení na posedu a pak si ho splést s jiným...
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    RRELOADED: Nikdo tě před svatbou neopustil :)
    SKRP09
    SKRP09 --- ---
    NICOLLETTE: Děkuji, měl jsem podobný dojem. :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SKRP09: bla.
    SKRP09
    SKRP09 --- ---
    Může, prosím, někdo v této diskusi udělat z těch dlouhých slovních polucí stručný výcuc?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam