• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA:
    VON_GILOTINE:
    RENA_SULIROVA:

Jo asi to myslíš tak, že webový prohlížeče fungujou nejen na PC?

No ale ono se to přímo jmenuje Tinder pro web a tím myslí, že to není pro smartphone, ale je to pro PC.

Tak si to vymysleli oni, ten název.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA:
    VON_GILOTINE:

No já to vnímám tak, že PC je hardware a software a webový prohlížeč je program, tedy součást softwaru.

Je to tak, ne?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Nicmene poznamka o rasismu dotycne dost zanikla. Uz nema reborna xenofobni kecy na nečechy?
    Divi se pak ze jeji cilovka sou tim padem delnici?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    RENA_SULIROVA: tpc tohle je post stoleti. Brzo prijde "nesla sem pesky = auto"
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NICOLLETTE: To jsem si taky dlouho myslela. Asi to udělali nějak nově v průběhu.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Pak sou treba emulace smartphonu do windows polud nemas mobil,atp..propojitelne plne s tel cislem atd, funkcionalita plna
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NICOLLETTE: Tinder přes web = PC.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SPIKE411: aha, vidíš to, to jsem nevěděla, myslela jsem, že to je čistě smartphone forced
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    NICOLLETTE: Funguje ve webovém prohlížeči.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Hmmm ale musím dat Reborně trochu za pravdu. Ona ta přílišná komunikace přes sítě/aplikace whatever pak vede k tomu, že se lidi večer potkaj a vlastně si to už vše řekli.
    Můj muž třeba telefon nenávidí a často ho má v režimu letadlo. Stačí mu, že se domluvíme na něčem ráno a to platí. Mně to rozčiluje, protože se spousta věcí třeba může změnit, ale je fakt, že jsme možná prostě jenom rozmazlený bejt furt online a k dispozici.

Co ale nechápu je, jak je možné mít Tinder bez smartphonu, to jsem zatím nějak z toho nepochopila.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA: Kdyby selhal i Samsung keystone, tak můžu místo smartphonu používat i morseovku:

.-
    -.
    .-
    .-..

(tj.
    Akát
    Nástup
    Akát
    Lupíneček)

:D :D
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MMORT7: Jsem v práci.
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    RENA_SULIROVA: Zkusila jsi tu VPN?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VON_GILOTINE:
    MMORT7:

Ale já si s tím chlapem nechci vypisovat. Já s ním chci být a pak s ním žít.

A pár lichotek a erotických SMS zvládnu i toho svýho starýho telefonu.

Třeba:

Jsi takovej kolousek vysokej krasnej!

nebo

Chtela bych si lehnout pod tebe, abys me sukal do pusinky a pridusil me perem.

atd.

To zvládne napsat i Samsung keystone :D
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    RENA_SULIROVA: Proč by mělo být pro vztah důležité, jestli chlap umí číst a psát? Však se domluví per huba, ne? Čtení a psaní je nepotřebná inovace.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    OVERWATCH: b.i.z.a.r.r.e.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    RENA_SULIROVA: Vypisovani je des, kamoska se seznamila s klukem pres seznamku a on ji vypisoval oslavne basne a psal ve versich. Rikala, ze to bylo napred mile, ale pak az nesnesitelne ;o)
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VON_GILOTINE:
    RENA_SULIROVA:

Právě bych řekla, že internet v mobilu může být pro někoho opravdu důležitej, ale u mnoha lidí vede k věčnýmu vypisování a sledování hovadin místo skutečnýho života a fyzickýho kontaktu.

Já jako nepotřebuju bejt s chlapem ve virtuálním kontaktu non-stop, aby mi pořád vypisoval.

Mně stačí dvě schůzky týdně nebo společnej víkend a hlavně pak bydlet spolu.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VON_GILOTINE:
    RENA_SULIROVA:

Dokonce jsem slyšela vztahovou teorii, že si dva lidi v páru nemají moc psát a volat, že to pak vytváří dojem, že trávili čas spolu, přitom netrávili.

Že se mají snažit o maximum vzájemný přítomnosti.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    HONZA09: Nedavno mne prozvanelo cesky cislo na mobil a tak jsem zavolal zpatky a pani vubec netusila kdo jsem a ze mi volala ona. Asi zneuziti telefonniho cisla scammery, jinak si to nedovedu vysvetlit ;o) Tak jsem ji to rekl a docela jsem ji vyplasil, musel jsem ji do telefonu uklidnit, ze se nic nedeje a kdyz se to bude opakovat s vice lidma at to preda policii.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VON_GILOTINE: Proč by mělo být pro chlapa důležitý, zda má nebo nemá ženská internet v mobilu?

My jsme si s bývalým snoubencem normálně už ráno nebo pak po telefonu domluvili, kdy a kde se po práci sejdem.

No a jelikož jsme spolu bydleli, tak víkend jsme plánovali normálně z domova.

Ale společnej víkend se dá přeci taky domluvit po telefonu běžným hovorem nebo sms.

Tak proč by mělo být pro chlapa důležitý, zda má nebo nemá ženská internet v mobilu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam