• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    ...No ale co kdyby, ...vypouštím tedy záchytné vlákno, jako pavouk v jarním vánku a čekám, co z toho bude, ...vím přesně, jak moje Anima vypadá, takže to bude spíše těžké, než lehké. ...ale budiž, kdo nic nedělá, nic nezkazí, ale nedosahuje ani cíle.

:")
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    XARGH:
    Si vynechal tu krásnou básničku a hlavne:

P. S.: Pokud jsi zažila Kulatý stav, tak určitě napiš, ...v životě bys to nepřiznala a víš, že o těchto věcech se na veřejnosti nemluví, takže bych neměl ani já, ...ale jsem muž a někdo musí převzít iniciativu, ...tradičně se iniciativa připisuje mužům, tak proto tak činím. :) Pokud se máme setkat, setkáme se. Pro hlubší informace o mě koukni na můj web: visvanathann.wixsite.com/samadhi

Kulatý stav znamená co?
    XARGH
    XARGH --- ---
    ezo utoci :DD

hledám duchovně založenou ženu. Možná jsi Dětská Lékařka, která cvičí Jógu a Tvůj koníček je alternativní medicína. ...Jsem muž vyššího středního věku a hledám svůj ženský protipól. Hledám ženu, která má ráda les a jemné ticho, které les vyzařuje, ženu, která je fascinovaná zvukem vánku v korunách modřínů, hledám ženu, která rozumí lesu, světu, sobě, něze, ženství, lidství, dětem a tak nějak všemu. Hledám ženu chápavou a vlídnou, ...kdybych byl maximalista, tak bych sem napsal, že hledám zároveň ženu, která má zkušenosti s meditací, Aureolou a Samádhi, ale neudělám to.

Samtiago - profil uživatele
    https://www.stesti.cz/profil/Samtiago/
    XARGH
    XARGH --- ---
    VICTO_REA: seznamky jsou plne posahanych exemplaru :) Get used to it! :D
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    MAKROUSEK: to by mě taky (asi) zajímalo.

Každopádně navrhuji přejmenovat dočasně místní diskuzi na:
    INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky - jak se NEseznámit.
    Protože tohle je přesně ten důkaz, proč by mě seznamky odradily, že tam lezou lidi s názory jako tady to, co předvádí R.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    RAINBOF: Proc vlastne dostala posledne Reborna celonyxi ban?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    slunce
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NAVARA: No jo, inženýrka a nenapadne mě to! Word, zkopčit do obrázku a vložit jako fotku.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    DELIRIUM: Teď budu tedy ještě jako dost morbidní.

Ale je to podle mě například míň smutný, než kdybych kvůli snoubenci, kterej mě opustil, tehdá opravdu skočila z okna nebo jinak spáchala sebevraždu.

To by se ty moje velký kozy totiž teď vznášely nad váma coby prach ve vzduchu.

Tím jako nechci říct: ,,Jéé, já jsem nespáchala narozdíl od někoho sebevraždu, tak se radostí začnu teď chovat jako coura a nechám na kozy sahat každýho."

Ale teď si vem, kolik takový kozy můžou přinést druhýmu člověku radosti. Tedy nejen dítěti, ale chlapovi.

No a kdyby se s tim týpkem, co mi na ně sahal, třeba náhodou přeci jen rozešla ta jeho holka, tak by vůbec nemusil truchlit a uvažovat o sebevraždě, ale stačilo by mu zvednout telefon, já bych ochotně přilítla a nastavila mu kozy a nejen ty.

Jenže JÁ JSEM MU DEMENTKA! v tom fofru zapomněla vnutit to číslo!!

To je na tom podle mě hlavně smutný!
    FATTY
    FATTY --- ---
    KVALKAN: dokud na toho trola bude nekdo reagovat, bude to tu nicit dal.. Ale souhlasim s tim, ze do tech tapet nema cenu psat zajimave veci, zbytecne by to bylo zabite...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Však si to můžeš připravit bokem, ve Wordu napsat - text, který zaujme páprdy, aby si řekli že by z tebe mohla být dobrá milfka a liknuli tvůj inzerát. Až to v Tinderu najdeš, jen to tam nakopíruješ.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    JUTA: Napiš, bude super když tu budou další zajímavé příběhy. Taky bych napsal, ale není moc co. Jak jsem seděl dvě hodiny s holkou v kavárně a dva introverti se snažili bavit, to prostě nezaujme :)
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NAVARA: Popravdě? Stále si ten profil neumím vyplnit. Když kliknu na úpravu informací, jsou tam jen úpravy fotek, ale nedá se tam nic psát. Nejde to posunout nikam. Prostě žádný okýnko na text.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Jasně, že se ti vůbec neukážou, když ti nedají like, protože máš celý profil z "chci, chci, chci" - proč by to dělali?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NAVARA: Ale to je o tom, koho lajkujou oni.

To by se pak vidělo, jestli by byl match, kdybych si do profilu napsala - nemyju nádobí, udělal by se mi exém.

Ale mně je to vůbec nenabízí!! Jako abych je mohla alespoň olajkovat já! A třebas i marně čekat na match.

Ale mně je to vůbec nenabídlo!

Prostě z toho Tinderu ZMIZELI. Za 14 dní všichni pryč!
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NAVARA: Hovnajs!

NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Vybírají si mezi holkami, co jim nabízí co všechno pro něj udělají ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: A co budeš dělat pro ty páprdy z Tinderu?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NAVARA:
    RENA_SULIROVA: Včera dvě, předevčírem dvě, v úterý tři a v pondělí taky tři obchůzky celym provozem.
    Plus dost kroků sem a tam v laborce.

Když přičtu cestu do práce a z práce a kolik km dnes hodlám ujít před bednama, tak o zpohodlnělosti bych rozhodně nemluvila.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NAVARA: Dneska mám za sebou tři obchůzky celym provozem, což je pěknejch pár kilometrů!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam